Klupa: Foster, Cahill, Balzaretti, Witsel, Cazorla, Benayoun, Schurrle, Ba
Moderator/ica: Padovan
Kod: Označi sve
1.12. Ukoliko se desi prevelik lagg , članovi se dogovaraju o ponovnom odigravanju utakmica na hostu na kojen nelagga.
to pravilo se ne postuje, tako da nema svrhe kaznjavati igrace zbog togajuventus 0244 je napisao/la:pesmaster i Emir ZENICA kaznjeni sa po 100.000, jer im je falio jedan ss.
hule_barca dobija opomenu, jer je napustio utakmicu, kod rezultata 4-0, ovaj put ćemo je registrovati službeno, dok drugi put će biti kazna, ima pravilo za lag.
1.12. Ukoliko se desi prevelik lagg , članovi se dogovaraju o ponovnom odigravanju utakmica na hostu na kojen nelagga.
ima igraca koji postuju to praviloKK_Bosna je napisao/la:to pravilo se ne postuje, tako da nema svrhe kaznjavati igrace zbog togajuventus 0244 je napisao/la:pesmaster i Emir ZENICA kaznjeni sa po 100.000, jer im je falio jedan ss.
hule_barca dobija opomenu, jer je napustio utakmicu, kod rezultata 4-0, ovaj put ćemo je registrovati službeno, dok drugi put će biti kazna, ima pravilo za lag.
To je do tebe, pravilo ima imao si pravo da odigras novu utakmicu, sto nisi to nije do nas. Ja do sad nikad nisam imao problema oko odigravanja utakmica, ili nastavljanja ako se desi neki problem, pa ako treba i ponovne utakmice, sve se moze dogovoriti kad se hoće.KK_Bosna je napisao/la:ja sam predao utakmicu u ligi jer se ne postuje
Prvo ono na FB, pa sad ovo, a prije si banovao neke za manje stvari, ali haj može ti seKK_Bosna je napisao/la:ja nisam pacenik kao neki.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.