RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Maestro^^
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Maestro^^ » 28 okt 2012, 20:55

Stvarno me zanima , sta je Ibro na poluvremenu rekao igracima :D .
Iako necemo uzeti ni boda , ipak sam zadovoljan predstavom u 2. pol , a za 1. pol necu ni da pricam .
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

Bliss
Kontakt:

Post Postao/la Bliss » 28 okt 2012, 20:56

Steta za barem bod
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

AMADUDI
Kontakt:

Post Postao/la AMADUDI » 28 okt 2012, 20:59

Mrvi se odma veceras u autobusu zahvaliti,nemoze on meda,ostali dobri...

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 28 okt 2012, 21:00

Meni ovo nikako nije jasno. U prvom poluvremenu isto šlagirani, u drugom vezemo kao Barcelona. :shock:

Drugo poluvrijeme drama odigrano, nisam odavno bolju Veležovu igru gledao. Posjed lopte ubjedljivo na našoj strani, ali loš teren pa se nije mogla podvaliti lopta za neku sto postotnu priliku nego smo mogli samo s vrha šesnaesterca pucati.

Uglavnom, prezadovoljan drugim poluvremenom. Dabogda ovako uvijek igrali. Poraz mi nije ni bitan toliko, koliko mi je drago da sam vidio da znaju igrati.
Zadnja izmjena: NeToBoLa, dana/u 28 okt 2012, 21:01, ukupno mijenjano 1 put.
Who dares, wins !

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 28 okt 2012, 21:01

Bliss je napisao/la:Steta za barem bod
slažem se. borac se u drugom poluvremenu nije ni vidio, ibro mnogo bolje vodi ekipu nego džafa....

AMADUDI
Kontakt:

Post Postao/la AMADUDI » 28 okt 2012, 21:03

NeToBoLa je napisao/la:Meni ovo nikako nije jasno. U prvom poluvremenu isto šlagirani, u drugom vezemo kao Barcelona. :shock:

Drugo poluvrijeme drama odigrano, nisam odavno bolju Veležovu igru gledao. Posjed lopte ubjedljivo na našoj strani, ali loš teren pa se nije mogla podvaliti lopta za neku sto postotnu priliku nego smo mogli samo s vrha šesnaesterca pucati.

Uglavnom, prezadovoljan drugim poluvremenom. Dabogda ovako uvijek igrali. Poraz mi nije ni bitan toliko, koliko mi je drago da sam vidio da znaju igrati.

Potpis

Velez je odigrao drugo poluvrijeme savrseno,i pored ovog poraza mozemo biti zadovoljni,vidi se napredak u igri,samo neka ovako nastave,rezultati ce doci...

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 28 okt 2012, 21:05

uvijek isto, stvarno nemogu da vjerujem! pa hoceli ikad ijedan trener veleza naredit da se u gostima pocne igrat od prve minute! uvjek ko nesto cuvaj rezultat i onda kad fasujemo gol onda se tek krene! drugo poluvrijeme smo bili puno bolji od borca, povremeno se ljudi branili sa svih 11 igraca u svom sesnestercu a na domacem terenu! ova nasa mlada ekipa pod ibrom ima finu igru(konacno) kad igraju i kad neprobaju cuvat pocetni 0-0 u gostima! da smo igrali od pocetka kao citavo drugo poluvrijeme nebi me ni sekunde cudilo da je zavrsilo 0-2 umjesto 1-0, ali eto nijedan nas trener od rata na ovamo nije nikad imao hrabrosti da napadne od prvi minute u gostima pa ocigledno ni ibro sad! volio bi docekat jednu gostujucu tekmu gdje napadamo od prve minute i gdje hocemo da budemo ti koji diktiraju tempo od prvog zvizduka, sigurno bi puno vise bodova sa gostovanja imali u tom slucaju!

samoopusteno
Kontakt:

Post Postao/la samoopusteno » 28 okt 2012, 21:28

$ ". У ' ? " вас ?, а у $ " нас...

? је " " 1-1 " не " ? ?...

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 28 okt 2012, 22:08

Odlicna igra Veleza,zasluzili su bod.
Hebibovic je masina.

Koji je igrac kod desne aut linije pretrcao jednog Borcevog igraca?

Bliss
Kontakt:

Post Postao/la Bliss » 28 okt 2012, 22:11

ASD je napisao/la:Odlicna igra Veleza,zasluzili su bod.
Hebibovic je masina.

Jaganjac ja mislim
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 28 okt 2012, 22:12

Bliss je napisao/la:
Hebibovic je masina.

Jaganjac ja mislim
I ja mislim da je on.
Jedan je od brzih igraca u ovoj ligi.

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 28 okt 2012, 23:46

ne bi volio nikome sjedati na muku ,ali ovo danas je bilo lose totalno :evil: .Drugo poluvrijeme smo igrali malo bolje(ali i Borac je bio zadovoljan vodstvom pa se nisu toliko trudili ko u prvom)pa smo i radi toga djelovali malo bolje.Prvo poluvrijeme isto ko da su mala djeca igrala sa odraslima pa ono nabij loptu sto dalje od nase avlije.Tuga ih je bilo gledati kako su onako jadni na terenu.Imamo jednog i po igraca za PL i mozda 2-3 potencijala ostali u Lokomativu ili u penziju.Treba dovesti 10 novih igraca ako mislimo ostati u PL,toliko .Nasekiran sam i uvrijedjen danasnjom igrom nasih vedeta :evil:

FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

Rodeni
Kontakt:

Post Postao/la Rodeni » 29 okt 2012, 00:54

ASD je napisao/la:
Bliss je napisao/la:
Hebibovic je masina.

Jaganjac ja mislim
I ja mislim da je on.
Jedan je od brzih igraca u ovoj ligi.
Mensecini da je ono Hebibovic bio kad je pretrco Trivunovica ona kontra

Rodeni
Kontakt:

Post Postao/la Rodeni » 29 okt 2012, 01:07

Prvo poluvrijeme uzasno a drugo ekstra igra brzi tempo ko u nekoj jacoj ligi iznenadilime Agresivni dobro postavljeni presirali dosta pretrcali, razigravali imali ideju koda smo imali viska igraca steta sto nedadosmo go ali ovako ako nastavimo da igramo bice i rezultata samo nam je sportska sreca nedostajala jednostavno nece lopta u go po meni Hebibovic najbolji u Velezu danas .. Samo zabrinjava me ono nedostatak igraca na klupi sta to znaci nesto tu nije uredu ????????? Samo tri igraca na klupi Skaljic, Serdarevic i golman ?????????

puza
Kontakt:

Post Postao/la puza » 29 okt 2012, 08:09

Rodeni je napisao/la:Prvo poluvrijeme uzasno a drugo ekstra igra brzi tempo ko u nekoj jacoj ligi iznenadilime Agresivni dobro postavljeni presirali dosta pretrcali, razigravali imali ideju koda smo imali viska igraca steta sto nedadosmo go ali ovako ako nastavimo da igramo bice i rezultata samo nam je sportska sreca nedostajala jednostavno nece lopta u go po meni Hebibovic najbolji u Velezu danas .. Samo zabrinjava me ono nedostatak igraca na klupi sta to znaci nesto tu nije uredu ????????? Samo tri igraca na klupi Skaljic, Serdarevic i golman ?????????

Ostali su otišli na Bajramski turnir u Sarajevo.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 29 okt 2012, 08:17

Rodeni je napisao/la:
Mensecini da je ono Hebibovic bio kad je pretrco Trivunovica ona kontra
Nije,on je vec presao na drugu stranu.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 29 okt 2012, 08:18

Nazalost momci su jucer igrali samo pola utakmice, a Borac je iskoristio svoju polovinu i zabio gol. Mi smo drugo poluvrijeme odigrali kao iz snova, ali nam se nije dalo. Realizacija je ponovo izostala i sve dok tako bude necemo se mi nakupiti bodova. U drugom poluvremenu smo imali 2-3 mrtve sanse, koje smo MORALI pretvoriti u pogodak. ne smijem ni zamisliti sta bi bilo da smo uzeli bod ili cak pobijedili, a nebi bilo nezasluzeno i jedno i drugo. Istina da su momci mladi i da na ovakvim utakmicama kupe iskustvo, ali kontinuitet rezultata se mora odrzavati. To sto su mladi treba da im bude plus, jer mogu fizicku spremu dovesti na visi nivo, a vecinu ekipa iz ove lige se moze na trku pobijediti.

U sljedecoj utakmici docekujemo Zvijezdu i mislim da je red da im se osvetimo za ono izbacivanje iz Kupa. Dokazali smo da smo puno bolji protivnik od njih u onoj utakmici, ali kad nasi ne znaju gola dati. Nadam se da ce se za vikend to promijeniti i da cemo uzeti 3 boda. I dajte ljudi da popravimo posjetu na stadionu. Sramota je gledati tribinu iza gola, a na njoj 10 momaka ono rastrkanih po cijeloj tribini.

FORZA VELEZ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 29 okt 2012, 12:29

el-fighter je napisao/la:Nazalost momci su jucer igrali samo pola utakmice, a Borac je iskoristio svoju polovinu i zabio gol. Mi smo drugo poluvrijeme odigrali kao iz snova, ali nam se nije dalo. Realizacija je ponovo izostala i sve dok tako bude necemo se mi nakupiti bodova. U drugom poluvremenu smo imali 2-3 mrtve sanse, koje smo MORALI pretvoriti u pogodak. ne smijem ni zamisliti sta bi bilo da smo uzeli bod ili cak pobijedili, a nebi bilo nezasluzeno i jedno i drugo. Istina da su momci mladi i da na ovakvim utakmicama kupe iskustvo, ali kontinuitet rezultata se mora odrzavati. To sto su mladi treba da im bude plus, jer mogu fizicku spremu dovesti na visi nivo, a vecinu ekipa iz ove lige se moze na trku pobijediti.

U sljedecoj utakmici docekujemo Zvijezdu i mislim da je red da im se osvetimo za ono izbacivanje iz Kupa. Dokazali smo da smo puno bolji protivnik od njih u onoj utakmici, ali kad nasi ne znaju gola dati. Nadam se da ce se za vikend to promijeniti i da cemo uzeti 3 boda. I dajte ljudi da popravimo posjetu na stadionu. Sramota je gledati tribinu iza gola, a na njoj 10 momaka ono rastrkanih po cijeloj tribini.

FORZA VELEZ
sramota je nazalost gledat sve tribine a ne samo onu iza gola! od ekipe ciji su navijaci imali najveca gostovanja u drzavi do ekipe koja trenutno skuplja najmanje gledaoca na domacem terenu! Tuga!

arius
Kontakt:

Post Postao/la arius » 29 okt 2012, 12:40

valjda je skonto ibro par stvari poslije ove utakmice.inace sam odusevljen stavom i vodjenjem ekipe i uopste filozofijom o sportu od strane gospodina rahimica.

ali od sada ne branit se u gostima jer su sve levati u ovoj ligi!!!!!!

prvo poluvrijeme 3-5-2 i debakl - drugo 4-4-2 i barselona.

pojedinacno par njih je pogrijesili sport ali ima i par velikih potencijala

vidim jos da lagano shvata ko pojma nema a ko treba da igra i garantujem da cemo s ibrom stati na noge.....naravno ako ga bura s mostarskih mostova koja vazda puse oko veleza prije toga ne odnese

Forza velez
Kontakt:

Post Postao/la Forza velez » 29 okt 2012, 13:07

1 poluvrijeme loseee do boga a onda 2 novi velez ta lopta ide od nog do noge ne izbija se i odma imamo prilike mislim da bi ibro trebo malo poradit na moralu
Na jugu drzave,na jugu grada šalove nosi najaca banda DoG Tekija'81

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.