Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
FC BAYERN je napisao/la:kontam uzet PS2 dzojstike - orginalne naravno, i prikljuciti na komp, e sad me zanima kakav mi prikljucak treba vjerovatno usb, i gdje se ima uzet, i dali ima velike razlike izmedzu pes13 na ps3 i PCu (na HIGH i max rezolucija monitor 23inca)
miki_92 je napisao/la:Jel' neko primjeti da je skoro pa nemoguce dobiti utakmicu na simulaciji u ML, za razliku PES 12 gdje je to bilo mnogo realnije, ja igram s Dortmundom i neda mi se igrat bas svaku utakmicu, pa reko da probam simulaciju...nisu mogli dobit ni Union Berlina ni Augsburga, i to oba poraza sto je krajnje nerealno, i u jos nekoliko navrata sam probao simulirat tekme al skoro uvijek zavrsi porazom
Isto.muxa je napisao/la:Ljudi ako neko ima link za pes 2013 za ps2 sa engleskim ili italijanskim jezikom molim da mi pošalje u PM. Hvala!
Ne mogu ti pošaljem pp, postavi ovdje link ili ti pokušaj poslati u poruci od verzije na njemačkom ako nije problemmuxa je napisao/la:Ako nekom treba na francuskom ili njemačkom nek se javi
drug nisam ti ja te srece ...ovi moji klocevi nikog na simulaciji da dobijuNeutralan88 je napisao/la:miki_92 je napisao/la:Jel' neko primjeti da je skoro pa nemoguce dobiti utakmicu na simulaciji u ML, za razliku PES 12 gdje je to bilo mnogo realnije, ja igram s Dortmundom i neda mi se igrat bas svaku utakmicu, pa reko da probam simulaciju...nisu mogli dobit ni Union Berlina ni Augsburga, i to oba poraza sto je krajnje nerealno, i u jos nekoliko navrata sam probao simulirat tekme al skoro uvijek zavrsi porazom
nije tacno![]()
ja simuliram svaku utakmicu protiv lošeg protivnika mrsko mi igrat (pobjedim, remi ili izgubim)
tako da igram samo top utakmice sa boljim ekipama
Ja sam ga sprzio sa Nero Burning ROM-om,na brzini 4x,znaci najmanjojazTer je napisao/la:kojim programom si pržio, koja brzina i to? podavno sam to radio, a mrsko mi sad tražit tutoriale.
Ja igrice pržim DVD Decrypter-om, maksimalna brzina je 4x. Što manja brzina bolji kvalitet.azTer je napisao/la:kojim programom si pržio, koja brzina i to? podavno sam to radio, a mrsko mi sad tražit tutoriale.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.