SSC Napoli
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: SSC Napoli
Ispalo je kao da je Napoli saptom pao, a zapravo nije bilo niceg sto razdvaja ova dva tima do jednog udarca glavom Caceresa. Juventus jeste jaci, u ovoj ligi je najjaci, ali moglo se do boda.
Sta je - tu je, idemo dalje...
Sta je - tu je, idemo dalje...
- L'Avvocato
- Kontakt:
Ma niko ko je gledao utakmicu ne moze reći da ste lahko izgubili. Mislim da je utakmicu riješila odlučnost naših igrača da idu na pobjedu do kraja, dok se Napoli samo fokusirao na ''sakrivanje'' lopte i odbranu svog gola.
Možda je i razlika u tome što imamo malo jaču klupu od vaše.
Možda je i razlika u tome što imamo malo jaču klupu od vaše.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Kako lose odigrana utakmica protiv dnipra,al kad pogledam rezultate i ostalih velikih ekipa imam osjecaj da bi svi voljeli da ispadnu iz ovoga novcano neprofitabilnog natjecanja.
Veceras moramo pobijediti da bi se vratili na pobjednicki kolosjek. Chievo jeste 19. na tabeli, ali je opste poznato da se Napoli "pati" protiv tzv. "malih" ekipa. Sretno momci!
Bolji smo, dominiramo, ali golova jos uvijek nema zahvaljujuci prvenstveno Pandevu. Usere haman svaki napad koji ide preko njega. Jos je propustio i jednu 100% sansu kada je umjesto glavom uputio sut nogom. Mogao je komotno postici pogodak, al' on ko neki gimnasticar u zraku izvodi neke okrete i naravno lopta odlazi daleko iznad gola. Vrijedi spomenuti i trenutak kada je Maggio propustio jos jednu 100% sansu, kada je glavom promasio prazan gol.
Vidi se da tu fali Cavani, jednostavno nema zavrsnice. Nadam se da cemo "uvaliti" gol, pa bilo kako...
AVANTI NAPOLI!
Vidi se da tu fali Cavani, jednostavno nema zavrsnice. Nadam se da cemo "uvaliti" gol, pa bilo kako...
AVANTI NAPOLI!
sta je cavaniju ?BegAx je napisao/la:Bolji smo, dominiramo, ali golova jos uvijek nema zahvaljujuci prvenstveno Pandevu. Usere haman svaki napad koji ide preko njega. Jos je propustio i jednu 100% sansu kada je umjesto glavom uputio sut nogom. Mogao je komotno postici pogodak, al' on ko neki gimnasticar u zraku izvodi neke okrete i naravno lopta odlazi daleko iznad gola. Vrijedi spomenuti i trenutak kada je Maggio propustio jos jednu 100% sansu, kada je glavom promasio prazan gol.
AVANTI NAPOLI!

MAREKIAROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!
1:0
@geoxx
Jucer na treningu je povrijedio misic. Pod upitnikom mu je i mec protiv Atalante u srijedu.
-
- Kontakt:
Važna pobjeda, samo pritiščite džubrentus
bravo mareče, donio si mi pare 

Veoma vazna pobjeda veceras. Vidilo se da je Cavani haman pola tima. Pandev je veceras totalno zakazao. Insigne bio odlican do 65.-70. minute kad' mu je ponestalo snage. Hamsik najbolji danas, a ostali standardno. Sada slijedi tekma protiv Atalante u srijedu. Cavani je pod znakom pitanja, i bit' ce hendikep ako on ne bude igrao, mada iskreno mislim da bi mogli Atalantu pobijediti i bez njega.
volim sto sam uvijek bio upravudaffy je napisao/la:...
samo par pojacanja u vezu i odbranu , a ima Napoli para i odlicna ekipa ce biti
dana 29 maj 2010, 09:36 !

„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Nemoj da citiras @daffyja, on je poznati napolitanac, a ti si navijac Juventusa.Italia je napisao/la:volim sto sam uvijek bio upravudaffy je napisao/la:...
samo par pojacanja u vezu i odbranu , a ima Napoli para i odlicna ekipa ce biti
dana 29 maj 2010, 09:36 !

Mazzarri me je razocarao u LE. Onako lezeran stav jos uvek ne mogu da shvatim. Pri tome je kiks napravljen i u prvenstvu i pokazuje se da ne samo da ne moze da igra na dva fronta, vec i da katastrofalno miksa ekipu i da je tako cini ranjivijom i pod vecim pritiskom u Serie A. Evedentno je da se zasitio fudbala i da ce mu ovo biti verovatno poslednja sezona na klupi Napolija. Daj Boze samo da se dodje do mesta koje vodi u LS.

@Magica
Jednu stvar koju ne mogu nikako da shvatim kod Mazzarija je, ako vec zeli da odmara ekipu u utakmicama LE, zasto onda ubacuje npr. Cavanija na poluvremenu(PSV, Dnipro). Nista ne postize sa tim. Nit' je odmorio glavne igrace, nit' je izvukao povoljan rezultat. Cini mi se da ni on sam ne zna sta hoce. A sto se tice ove zadnje tekme i kiksa protiv Atalante, mi stvaramo prilike, al' jednostavno NEMA ko da postigne gol. Ne smijem ni da pomislim sta bi se desilo ukoliko bi nas Cavani napustio.
Jednu stvar koju ne mogu nikako da shvatim kod Mazzarija je, ako vec zeli da odmara ekipu u utakmicama LE, zasto onda ubacuje npr. Cavanija na poluvremenu(PSV, Dnipro). Nista ne postize sa tim. Nit' je odmorio glavne igrace, nit' je izvukao povoljan rezultat. Cini mi se da ni on sam ne zna sta hoce. A sto se tice ove zadnje tekme i kiksa protiv Atalante, mi stvaramo prilike, al' jednostavno NEMA ko da postigne gol. Ne smijem ni da pomislim sta bi se desilo ukoliko bi nas Cavani napustio.

Ubacuje ga jer Insigne i Vargas ne mogu nista da urade kao combo bez 1 klasicnog poachera. A tada protivnik vec vodi i em sto je Mazzarri izgubio mec, em nije odmorio Cavanija i ostale. Napoli ne sme sebi da dopusti da igra sa drugim timom u Evropi. Moze se igrati bez po jednog standardnog u svakoj liniji, ali neozbiljnost zvana 9 rezervi+drugi golman je samoubistvo u procesu.BegAx je napisao/la:@Magica
- 10DelPiero
- Kontakt:
Sta je sa tim Cavanijem koliko sam vidio nije igrao protiv Atalante, da li je u pitanju kakva povreda i hoce li pauzirati 

Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jeste, na treningu je povrijedio misic. Pauzirao je protiv Chieva i Atalante, ne znam hoce li moci igrati protiv Torina. Takodjer i Zuniga se povrijedio.10DelPiero je napisao/la:Sta je sa tim Cavanijem koliko sam vidio nije igrao protiv Atalante, da li je u pitanju kakva povreda i hoce li pauzirati
- 10DelPiero
- Kontakt:
Bit ce onda muke jer Napoli osim njega nema niti jednog klasicnog CF-a a pored tog i da ima ovakvog igraca je tesko zamijeniti, Zunigu je manje vise lahko nadomjestiti ima tu Maggio.
Alessandro Del Piero !
To se vidilo i u one dvije prosle tekme. Na svu srecu, Cavani se danas vraca na teren. Od ostalih, svi su spremni osim Zunige koji je i dalje odsutan radi povrede.10DelPiero je napisao/la:Bit ce onda muke jer Napoli osim njega nema niti jednog klasicnog CF-a a pored tog i da ima ovakvog igraca je tesko zamijeniti, Zunigu je manje vise lahko nadomjestiti ima tu Maggio.
Danas od 15:00 igramo tekmu protiv Torina, gdje bi sve osim pobjede bio veliki neuspjeh.
Pocetnih 11: De Sanctis, Campagnaro, Cannavaro, Gamberini, Maggio, Behrami, Dzemaili, Dossena, Hamsik, Pandev, Cavani
.
Pred sami pocetak tekme cu postaviti link za gledanje tekme, pa ko hoce bujrum.
http://drhtv.tv/channel-5.html" onclick="window.open(this.href);return false;
edit.
Matador 1:0!
Cim je Cavani tu, sve ide lakse.

Pred sami pocetak tekme cu postaviti link za gledanje tekme, pa ko hoce bujrum.

http://drhtv.tv/channel-5.html" onclick="window.open(this.href);return false;
edit.
Matador 1:0!

Cim je Cavani tu, sve ide lakse.
Bravo Aronica.
dva boda i dva listica nekom.
dva boda i dva listica nekom.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.