Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- Marsal
- Kontakt:
Re: Arsenal
Ma piši propalo. Izgubit ćemo. Yebiga.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
@mandrax nisam ti druže gled'o Barce odavno, a trenutno tamo igraju meni dva jako draga Ganera (ono u top 5 recimo). Još otkako je kolega Makiaveli rek'o da je Fabregas zabio samo dva gola, a osim toga nije ništa pokaz'o, eto kad sam zadnji put gled'o.
Meni se partija vs QPR dopala. Nije bilo pretjerano dobro u navali, koliko smo fino stajali u odbrani. Nisam 100% siguran, al' čini mi se da smo ih dosta dugo držali na nula šuteva u ovkir gola. Nula ili jedan, dva, svejedno, nisu puno šutali dosta, dosta dugo.
Gol, koji smo uvalili, je bio čini mi se iz ofsajda. Dosta sam se dvoumio da li je bio ofsajd, al' reći ću da je, ne bi li skin'o djelić tereta sa Klatenburga.
Malo se šalim(o). O crvenom ne želim ni pričati, jako ružno od Mbie, al' eto, svakom ponekad pukne živac, pa ga i ne krivim. (Edit) A iskreno, nisam htio crveni, jer sam smatr'o da Arsenal ima veće šanse za pobjedu protiv 11 igrača, nego 10. No ispostavilo se malko drugačije.
A Jacky.Jacky je posebna priča. Ni sekunde nisam sumnj'o u njega. Taj momak je nevjerovatan i odigr'o je prilično dobru tekmu. Ima strašan stav i njemu je sudjeno da bude vodja ovog Arsenala. Treba još koga naći kao što su on i Jenki.
I moram samo reći da se osjetilo neigranje Jenkinsona, kome su Englezi izgleda već sredili papire, biće spreman za narednu tekmu Engleske.
A sledeću utakmicu, šta bog da, jbaji ga.
Bitno j' da prodje, a poslije ćemo vidIt šta ćemo i kako ćemo. 

Meni se partija vs QPR dopala. Nije bilo pretjerano dobro u navali, koliko smo fino stajali u odbrani. Nisam 100% siguran, al' čini mi se da smo ih dosta dugo držali na nula šuteva u ovkir gola. Nula ili jedan, dva, svejedno, nisu puno šutali dosta, dosta dugo.
Gol, koji smo uvalili, je bio čini mi se iz ofsajda. Dosta sam se dvoumio da li je bio ofsajd, al' reći ću da je, ne bi li skin'o djelić tereta sa Klatenburga.

A Jacky.Jacky je posebna priča. Ni sekunde nisam sumnj'o u njega. Taj momak je nevjerovatan i odigr'o je prilično dobru tekmu. Ima strašan stav i njemu je sudjeno da bude vodja ovog Arsenala. Treba još koga naći kao što su on i Jenki.
I moram samo reći da se osjetilo neigranje Jenkinsona, kome su Englezi izgleda već sredili papire, biće spreman za narednu tekmu Engleske.

A sledeću utakmicu, šta bog da, jbaji ga.

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
- Marsal
- Kontakt:
Osjetilo se nabolje. Nadam se da ste jučer svi shvatili kolika je klasa Sagna i koliko je bolji od Jenkinsona.Arnelinho je napisao/la: I moram samo reći da se osjetilo neigranje Jenkinsona, kome su Englezi izgleda već sredili papire, biće spreman za narednu tekmu Engleske.
:
Nije. Sagna je klasa, al' nije bolji od Jenkija.Marsal je napisao/la:Osjetilo se nabolje. Nadam se da ste jučer svi shvatili kolika je klasa Sagna i koliko je bolji od Jenkinsona.Arnelinho je napisao/la: I moram samo reći da se osjetilo neigranje Jenkinsona, kome su Englezi izgleda već sredili papire, biće spreman za narednu tekmu Engleske.
:

- Ekonomista
- Kontakt:

Kakva je ovo ekipa bila.Sigurno medju top10 kolektiva svih vremena u svijetu fudbala.
Bordo bijeli!
- Marsal
- Kontakt:
Dobra ekipa, ali ona iz 2003/2004 je za klasu bolja od ove druže.Ekonomista je napisao/la:
Kakva je ovo ekipa bila.Sigurno medju top10 kolektiva svih vremena u svijetu fudbala.
Sakupit 18-tero djece iz kakvog doma za nezbrinutu djecu, platiti im ekskurziju da odu u Manchester, nek' se malo proćeraju i eto...Makar sevapa zaradit. 

Arnelinho je napisao/la:Sakupit 18-tero djece iz kakvog doma za nezbrinutu djecu, platiti im ekskurziju da odu u Manchester, nek' se malo proćeraju i eto...Makar sevapa zaradit.

Vođa zna.
- Marsal
- Kontakt:
17-tero djece i Frimponga.nedim1993 je napisao/la:Arnelinho je napisao/la:Sakupit 18-tero djece iz kakvog doma za nezbrinutu djecu, platiti im ekskurziju da odu u Manchester, nek' se malo proćeraju i eto...Makar sevapa zaradit.![]()
![]()
al jednog pod zakletvom da će slomit van pussya

Sta mislite hocel van Persie slavit go ako ga da protiv Arsenala? 

Naravno da oceahmad_tz je napisao/la:Sta mislite hocel van Persie slavit go ako ga da protiv Arsenala?
- vedofeelgood
- Kontakt:
Ako bude slavio, a mislim da nece i nadam se da nece da barem tako pokaze malo postovanja prema bivsem timu/treneru, ja licno obecavam ako ga kad u zivotu sretnem da cu da ga za yaya objesim 

If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Daj ne budite pi.ckice
Citava sedmica ispred nas, a vec smo poceli plakat
Ja bas vjerujem da cemo ih 'ohladit'

Ja bas vjerujem da cemo ih 'ohladit'

Umro stari pjesnik, umrla Emina
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.
MUSVDG
MUSVDG
neće slavit jer neće dat gol, jednostavno
.
Jedva čekam priredbu naših away boysa, obožavam ih
@oldbridge možemo mi ohladit mančester, ne možemo sudije

@oldbridge možemo mi ohladit mančester, ne možemo sudije

Zadnja izmjena: nedim1993, dana/u 28 okt 2012, 22:49, ukupno mijenjano 1 put.
Vođa zna.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
jel to iducu protiv Uniteda igrate
sada znate na koga treba obratiti paznju
ko je Unitedov glavni pokretac igre

sada znate na koga treba obratiti paznju

-
- Kontakt:
Kako su ovo Clichy i Fabregas obuceni?Ekonomista je napisao/la:

VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
[youtube][/youtube]nedim1993 je napisao/la: neće slavit jer neće dat gol, jednostavno.
@oldbridge možemo mi ohladit mančester, ne možemo sudije![]()
She said no Robin

Pa bas zbog ovog danas imam neki 'filing' da cemo doci do sve 3 bobe. I to mnogo lakse od ocekivanog, samo polako
Ona placipicka se nece sastavit sa loptom

Ona placipicka se nece sastavit sa loptom

Umro stari pjesnik, umrla Emina
MUSVDG
MUSVDG
Jedva čekam tekmu da se ismijem majke mi
.
Poraz nam je obezbijeđen ha bili bolji ha bili gori

Poraz nam je obezbijeđen ha bili bolji ha bili gori

Vođa zna.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.