Iako necemo uzeti ni boda , ipak sam zadovoljan predstavom u 2. pol , a za 1. pol necu ni da pricam .
slažem se. borac se u drugom poluvremenu nije ni vidio, ibro mnogo bolje vodi ekipu nego džafa....Bliss je napisao/la:Steta za barem bod
NeToBoLa je napisao/la:Meni ovo nikako nije jasno. U prvom poluvremenu isto šlagirani, u drugom vezemo kao Barcelona.![]()
Drugo poluvrijeme drama odigrano, nisam odavno bolju Veležovu igru gledao. Posjed lopte ubjedljivo na našoj strani, ali loš teren pa se nije mogla podvaliti lopta za neku sto postotnu priliku nego smo mogli samo s vrha šesnaesterca pucati.
Uglavnom, prezadovoljan drugim poluvremenom. Dabogda ovako uvijek igrali. Poraz mi nije ni bitan toliko, koliko mi je drago da sam vidio da znaju igrati.
Jaganjac ja mislimASD je napisao/la:Odlicna igra Veleza,zasluzili su bod.
Hebibovic je masina.
Koji je igrac kod desne aut linije pretrcao jednog Borcevog igraca?
I ja mislim da je on.Bliss je napisao/la:Jaganjac ja mislimASD je napisao/la:Odlicna igra Veleza,zasluzili su bod.
Hebibovic je masina.
Mensecini da je ono Hebibovic bio kad je pretrco Trivunovica ona kontraASD je napisao/la:I ja mislim da je on.Bliss je napisao/la:Jaganjac ja mislimASD je napisao/la:Odlicna igra Veleza,zasluzili su bod.
Hebibovic je masina.
Jedan je od brzih igraca u ovoj ligi.
Rodeni je napisao/la:Prvo poluvrijeme uzasno a drugo ekstra igra brzi tempo ko u nekoj jacoj ligi iznenadilime Agresivni dobro postavljeni presirali dosta pretrcali, razigravali imali ideju koda smo imali viska igraca steta sto nedadosmo go ali ovako ako nastavimo da igramo bice i rezultata samo nam je sportska sreca nedostajala jednostavno nece lopta u go po meni Hebibovic najbolji u Velezu danas .. Samo zabrinjava me ono nedostatak igraca na klupi sta to znaci nesto tu nije uredu ????????? Samo tri igraca na klupi Skaljic, Serdarevic i golman ?????????
Nije,on je vec presao na drugu stranu.Rodeni je napisao/la:
Mensecini da je ono Hebibovic bio kad je pretrco Trivunovica ona kontra
sramota je nazalost gledat sve tribine a ne samo onu iza gola! od ekipe ciji su navijaci imali najveca gostovanja u drzavi do ekipe koja trenutno skuplja najmanje gledaoca na domacem terenu! Tuga!el-fighter je napisao/la:Nazalost momci su jucer igrali samo pola utakmice, a Borac je iskoristio svoju polovinu i zabio gol. Mi smo drugo poluvrijeme odigrali kao iz snova, ali nam se nije dalo. Realizacija je ponovo izostala i sve dok tako bude necemo se mi nakupiti bodova. U drugom poluvremenu smo imali 2-3 mrtve sanse, koje smo MORALI pretvoriti u pogodak. ne smijem ni zamisliti sta bi bilo da smo uzeli bod ili cak pobijedili, a nebi bilo nezasluzeno i jedno i drugo. Istina da su momci mladi i da na ovakvim utakmicama kupe iskustvo, ali kontinuitet rezultata se mora odrzavati. To sto su mladi treba da im bude plus, jer mogu fizicku spremu dovesti na visi nivo, a vecinu ekipa iz ove lige se moze na trku pobijediti.
U sljedecoj utakmici docekujemo Zvijezdu i mislim da je red da im se osvetimo za ono izbacivanje iz Kupa. Dokazali smo da smo puno bolji protivnik od njih u onoj utakmici, ali kad nasi ne znaju gola dati. Nadam se da ce se za vikend to promijeniti i da cemo uzeti 3 boda. I dajte ljudi da popravimo posjetu na stadionu. Sramota je gledati tribinu iza gola, a na njoj 10 momaka ono rastrkanih po cijeloj tribini.
FORZA VELEZ
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.