Prosle godine smo u Cazinu igrali 1-1 i uzeli bod,nadam se da i ove sezone mozemo tamo do bodova.vidim krajina u losem financijskom stanju,igraci ne treniraju redovno tako da ima nade

FKKC1932 je napisao/la:Svaka vam čast, zaslužena pobjeda. Pranjković ponajbolji, a napadači također odlični...
FKKC1932 je napisao/la:
plavobijeli je napisao/la:Lako Vam je dok je nas,danas se Bratstvo provuklo samo sa dva gola u mreži-realno je bilo 5-1.Sretno Vam bilo u Gračanici.
zeljogracanica je napisao/la:Moj nkvitez da nije tebe ne bi niko o Vitezu ni pisao isto kao da niko tamo nema net.
A ti si baš ažuran da ne radiš u klubu pa ovo po zadatku obavljaš za pare neke.
fukara87 je napisao/la:Mogli ste nam poslati ovog Pranjkovica i Dilaveraako vec nemate ambicija za Premijer ligu
Stadion ima preduslove da se od njega napravi fino mjesto za igranje u PL, obje tribine samo kad bi postoličili imali bi i fin kapacitet... Na spram nekih drugih stadiona u ovoj ligi fino mjesto za fubdal.fukara87 je napisao/la:Slazem se da imate jaku ekipu, necu reci da imate najbolju jer u gostima losije igrate, a kod kuce derete sve redom, hocu reci najbolji ste domacin, ne znam kakvi cete bit na proljece, da li ce vam otici taj najbolji igrac Pranjkovic ili mozda jos neko, ustvari ne znam kakav vam je stadion ? imal on uslove za Premijer ligu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.