FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
hoštapleru @
jel te stid kad vidiš da lopta nije prešla liniju a sudija vam prizno i vi tako jadno i bijedno dobili boras..naravno na proljeće u bl če vas zgaziti
dalje..jel vas stid kad ste prije nekoliko godina veleža u kupu dobili tako što je sudija podjelio crvene kartone u tunelu na poluvrrmenu
nemoj sviju ti ti o "stidu" pričati..naravno, ništa ovo nije istina..istina je samo što vi skretničari kažete..
jel te stid kad vidiš da lopta nije prešla liniju a sudija vam prizno i vi tako jadno i bijedno dobili boras..naravno na proljeće u bl če vas zgaziti
dalje..jel vas stid kad ste prije nekoliko godina veleža u kupu dobili tako što je sudija podjelio crvene kartone u tunelu na poluvrrmenu
nemoj sviju ti ti o "stidu" pričati..naravno, ništa ovo nije istina..istina je samo što vi skretničari kažete..
YES.WE.DID.
payton ja tebe zamisljam kao iskompleksiranog 40-godisnjeg muskarca koji kod kuce pisnut ne moze pa ispoljava nerovoze i mrzne na forumu
Na derbiju nek pobjedi bolji !

Na derbiju nek pobjedi bolji !
Željeznicar za život cijeli !
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Do mene, sada kad si iznio argumente totalno sam promijenio misljenjehoshtapler je napisao/la:Jel te stidHordas Doboj je napisao/la:Povlacenje je bilo 100% jos malo teatralnosti pri padu Hadzica i to je to. Iz onog kaveza na prvu se cinilo i vise nego cisto. Da li ima snimak onog gola Zvijezde? Jer nisam siguran da je bio. Sta vise, cini mi se da pomocni nije uospte signalizirao da je gol vec glavni. Iz moje perspektive gledanja, prije ce biti da lopta nije presla cijelim obimom nego sto jeste.
ps Evo sad gledam unazad stranice da ima neki snimak, al po obicaju smijesan, nista se ne vidi. U svakom slucaju, zalaganje nasih igraca dno dna. Onakvim pristupom necemo pobjediti nikog.Imaš li obraza
![]()
Retorička su pitanja, ne moraš odgovarati, sve znam. Ne i ne

Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
Hahah kakav komplexas,pa taj isti borac nas ne moze dobiti u BL 3 godine,hahahahah i sta kazes u BL ce nas zgaziti.payton je napisao/la:hoštapleru @
Sladak si momak??
GROHOTOM TI SE SMIJEM!
KrajPrice je napisao/la:Hahah kakav komplexas,pa taj isti borac nas ne moze dobiti u BL 3 godine,hahahahah i sta kazes u BL ce nas zgaziti.payton je napisao/la:hoštapleru @
Sladak si momak??
GROHOTOM TI SE SMIJEM!
vidjeces ove god...jer igrate ko ispuhana ki.a...onaj jadni olimpic je trebo samo malo jace stisnuti i danas bi plako ko i uvijek sto placete ...
a posebno vas vole
sjeti se kako bjezite svaki put

nego ovaj put nema sa tribine na tribinu..jbg placa se kazna zestoka...a ima nacina da vas ponize ko i svaki put
YES.WE.DID.
smiri se, baš valjaš gluposti.payton je napisao/la:KrajPrice je napisao/la:Hahah kakav komplexas,pa taj isti borac nas ne moze dobiti u BL 3 godine,hahahahah i sta kazes u BL ce nas zgaziti.payton je napisao/la:hoštapleru @
Sladak si momak??
GROHOTOM TI SE SMIJEM!
vidjeces ove god...jer igrate ko ispuhana ki.a...onaj jadni olimpic je trebo samo malo jace stisnuti i danas bi plako ko i uvijek sto placete ...
a posebno vas vole
sjeti se kako bjezite svaki put![]()
![]()
nego ovaj put nema sa tribine na tribinu..jbg placa se kazna zestoka...a ima nacina da vas ponize ko i svaki put
DRUG NEBI TI PUNCA
@ekonomista i avatar ti prilici komentarima

sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001
- Ekonomista
- Kontakt:
Ah ljepote ,stize poruka,kontam ko je sad jedva nekako ustadoh do mobitela,kad ono pise FK SARAJEVO,cestitaju iz kluba Bajram i pozivaju na derbi 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Pitar sa Kariba
- Kontakt:
Dobro je da nepiše , dođite u što većem broju nebi li vam što više sjebali živce kako to već radimo iz utakmice u utakmicu!
U novi boj...
- Ekonomista
- Kontakt:
Ipak, Husejinović ostaje fokusiran, pa najavljuje kako se frustracijanamjerava riješiti u derbiju...
- Gledao sam Želju jedan dio utakmice s Olimpicom. Plavi uvijek daju golove iz prekida, gdje su najjači. Nakon što su postigli pogodak, nasekirao sam se i otišao. Napuštam nogomet ako ne pobijedimo. Dobili smo Levski, koji je puno kvalitetniji od Plavih.

- Gledao sam Želju jedan dio utakmice s Olimpicom. Plavi uvijek daju golove iz prekida, gdje su najjači. Nakon što su postigli pogodak, nasekirao sam se i otišao. Napuštam nogomet ako ne pobijedimo. Dobili smo Levski, koji je puno kvalitetniji od Plavih.

Bordo bijeli!
a sto ne nastavi da su izgubli od zete koja je u rangu rijeke iz viteza,hvalite me usta mojaEkonomista je napisao/la:Ipak, Husejinović ostaje fokusiran, pa najavljuje kako se frustracijanamjerava riješiti u derbiju...
Zeta je toliko jaka da je zadnja na tabeli crnogorske lige.
Grohotom se smijem.
Grohotom se smijem.
- Ekonomista
- Kontakt:
Ja Guze majstora sto ih kvalitetno prca a oni se pale k'o kutnjak a on jos vise.Zna i sam da moze da se kurci jer mu ne moze niko nista. 

Bordo bijeli!
Znas obicno kako se zavrsi let ovakvih ljudi koji daju ovakve izjaveEkonomista je napisao/la:Ja Guze majstora sto ih kvalitetno prca a oni se pale k'o kutnjak a on jos vise.Zna i sam da moze da se kurci jer mu ne moze niko nista.

Vidi i ovako

Zadnja izmjena: likusa, dana/u 28 okt 2012, 23:45, ukupno mijenjano 1 put.
Željeznicar za život cijeli !
Pogledaj jos jednom snimak i ako budes siguran da si upravu preporucio bih ti da odes na lijecenje!!!Mogu ti preporuciti dobre doktore npr. dr. Mehic skida bionu sa ociju zagarantovano!Covjek je iskreno obdaren pozz!!!STBoys je napisao/la:Ja sam gledao utakmicu s momcima iz gradacca i penal je bio vise nego ocit,jasko ga povukao i ovaj jos malo od glumio,hadzic bi bio u gol sansi da nije pao,mada se vecina slozila na tribini da je jasko napravio glupost vise nego da su krivili sudiju.
Pojedine igrace Sarajeva kao da je pravio Zijad Blekic (sirovina).
- Ekonomista
- Kontakt:
Znam.likusa je napisao/la:Znas obicno kako se zavrsi let ovakvih ljudi koji daju ovakve izjaveEkonomista je napisao/la:Ja Guze majstora sto ih kvalitetno prca a oni se pale k'o kutnjak a on jos vise.Zna i sam da moze da se kurci jer mu ne moze niko nista.

[youtube][/youtube]

Bordo bijeli!