HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Samo kratko Cestitke!
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
Kada je žrijeb za četvrtfinale? E što bi dobro legao netko od ovih niželigaša
.

VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!
Igrali ste mrtvu defanzivu i bunker..branili ste se k'o Cecenija
. Ono sto cijenim da se niste pretjerano valjali po terenu kao neki prije
Posteno 2:1. Cestitke.

Posteno 2:1. Cestitke.
-
- Kontakt:
Šuti dobro ste prošli, primili ste 4 gola a igramo mrtvu defanzivu.Gol u sudijskoj nadoknadi nismo trebali primiti kao niti onaj u Mostaru u prvoj utakmici ali to je sve jer igramo defanzivu. Opet 4 komada je bilo dovoljno ovaj put. Sada svi očekujemo bliže gostovanje u kupu pa bio to Široki ili Gošk svejedno je, bilo bi dobro nekoga od njih izvući jer smo stvarno imali daleko najteži raspored do sada. 10 kola u prvenstvu sa samo 4 domaće utakmice i to ne bilo kakve, Borac Široki i Željezničar i sve uspješno riješene. 6 gostovanja u prvenstvu, pa u kupu izvučemo prvoligaša i to jednu utakmicu u gostima, poslje toga dobijemo Sarajevo koje je prvo na tabeli sa nizom 7-8 pobjeda ali riješili smo i njih.
Do sada odigrali sa svima koji su nam konkurenti za vrh tabele i sve smo ih pobijedili što sve govori samo za sebe.
Do sada odigrali sa svima koji su nam konkurenti za vrh tabele i sve smo ih pobijedili što sve govori samo za sebe.
Dragan Perić: Kvalitetnija Smo Ekipa Od Rudara
Nakon što su u osmini finala Kupa BiH bili uspješniji od Sarajeva, nogometaši Zrinjskog će u 11. kolu Premier lige na stadionu pod Bijelim Brijegom dočekati ekipu Rudara. Momčad Dragana Perića jedina je sa maksimalnim učinkom na domaćem travnjakom u dosadašnjem tijeku prvenstva, pa stoga ne iznenađuje optimizam uoči nedjeljnog ogleda.
„Mi smo favoriti u ovom susretu, kvalitetnija smo ekipa i vjerujem da ćemo ostvariti pobjedu. Ova publika je zaslužila da počnemo davati i malo više golova, te u tom kontekstu mislim da ćemo odigrati jednu dobru utakmicu i polučiti dobar rezultat“, kazao je trener Zrinjskog Dragan Perić.
Prijedorčani dobre partije pružaju na gostovanjima, slavili su na gostovanju u Vrapčićima, osvojili bod kod Olimpica, dok su od Željezničara poraženi u posljednjim trenucima susreta.
„Gledao sam posljednju utakmicu sa Slavijom, gdje su poraženi 1:0. Oni preskaču sredinu terena, pokušavaju nešto napraviti dugim loptama, a tako su igrali i protiv nas u Kupu. Mi smo skoro cijelu utakmicu držali pod svojom kontrolom i na kraju poentirali, te zasluženo prošli dalje. U susretu protiv Veleža izašli su dosta visoko, i ako tako budu igrali protiv nas biti će nam puno lakše. Ja, ipak pretpostavljam da će se oni zatvoriti i priliku čekati iz kontri i polukontri“, mišljenja je Perić.
Zbog upotrebe pirotehničkih sredstava navijača u susretima sa Čelikom i Sarajevom, Zrinjski je kažnjen 1500, odnosno 1000 KM.
„Zahvalio bih se svima navijačima koji nas prate i pružaju nam maksimalnu potporu. Još jednom ih pozivam da ne pale baklje, jer sada moramo platiti kaznu od 2500 KM, a te novce smo mogli usmjeriti u drugom smjeru na obostrano zadovoljstvo“, istaknuo je Perić.
U susretu sa Rudarom šef stručnog stožera neće moći računati na ozlijeđene Lisicu, Markića i Krištu, te na Žuržinova koji je sakupio tri žuta kartona. Utakmica Zrinjski – Rudar Prijedor igra se u nedjelju u 16:30 sati.
Nakon što su u osmini finala Kupa BiH bili uspješniji od Sarajeva, nogometaši Zrinjskog će u 11. kolu Premier lige na stadionu pod Bijelim Brijegom dočekati ekipu Rudara. Momčad Dragana Perića jedina je sa maksimalnim učinkom na domaćem travnjakom u dosadašnjem tijeku prvenstva, pa stoga ne iznenađuje optimizam uoči nedjeljnog ogleda.
„Mi smo favoriti u ovom susretu, kvalitetnija smo ekipa i vjerujem da ćemo ostvariti pobjedu. Ova publika je zaslužila da počnemo davati i malo više golova, te u tom kontekstu mislim da ćemo odigrati jednu dobru utakmicu i polučiti dobar rezultat“, kazao je trener Zrinjskog Dragan Perić.
Prijedorčani dobre partije pružaju na gostovanjima, slavili su na gostovanju u Vrapčićima, osvojili bod kod Olimpica, dok su od Željezničara poraženi u posljednjim trenucima susreta.
„Gledao sam posljednju utakmicu sa Slavijom, gdje su poraženi 1:0. Oni preskaču sredinu terena, pokušavaju nešto napraviti dugim loptama, a tako su igrali i protiv nas u Kupu. Mi smo skoro cijelu utakmicu držali pod svojom kontrolom i na kraju poentirali, te zasluženo prošli dalje. U susretu protiv Veleža izašli su dosta visoko, i ako tako budu igrali protiv nas biti će nam puno lakše. Ja, ipak pretpostavljam da će se oni zatvoriti i priliku čekati iz kontri i polukontri“, mišljenja je Perić.
Zbog upotrebe pirotehničkih sredstava navijača u susretima sa Čelikom i Sarajevom, Zrinjski je kažnjen 1500, odnosno 1000 KM.
„Zahvalio bih se svima navijačima koji nas prate i pružaju nam maksimalnu potporu. Još jednom ih pozivam da ne pale baklje, jer sada moramo platiti kaznu od 2500 KM, a te novce smo mogli usmjeriti u drugom smjeru na obostrano zadovoljstvo“, istaknuo je Perić.
U susretu sa Rudarom šef stručnog stožera neće moći računati na ozlijeđene Lisicu, Markića i Krištu, te na Žuržinova koji je sakupio tri žuta kartona. Utakmica Zrinjski – Rudar Prijedor igra se u nedjelju u 16:30 sati.
- Invincibles
- Kontakt:
Igrajte neandertalci...
Kad i ja svakakva g.... stavim na tiket 

__VICTORIA CONCORDIA CRESCIT__
Jednom vas u zivotu stavim na listic, i vi gubite. Hajde preokrenite ovo.
- Invincibles
- Kontakt:
I ja bolan,mozda 2x u zivotu stavio par iz nase lige,i to ove hedalje.Meda ne mogu...BegAx je napisao/la:Jednom vas u zivotu stavim na listic, i vi gubite. Hajde preokrenite ovo.

__VICTORIA CONCORDIA CRESCIT__
Prekid, dobro jeInvincibles je napisao/la:I ja bolan,mozda 2x u zivotu stavio par iz nase lige,i to ove hedalje.Meda ne mogu...BegAx je napisao/la:Jednom vas u zivotu stavim na listic, i vi gubite. Hajde preokrenite ovo.

- Emir ZENICA
- Kontakt:
Razlog prekida ?
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
- Ekonomista
- Kontakt:
nevrijeme u mostaru....nema straha bez božijeg straha........ 

Niko nam još ne može reći detaljnije, no zaista je nemoguće da se ovaj susret završi. Kiša pada neprestano, teren je poplavljen. Sva službena lica su se povukla u prostorije kluba.Emir ZENICA je napisao/la:Razlog prekida ?
- Emir ZENICA
- Kontakt:
E hvala.Mislio sam da je nesto drugo u pitanju. 

Volim te Celik ! ! !
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Sta bude kada se ponovi utakmica, pri ovom slucaju kada je proslo 70 minuta

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
nestalo strujeEmir ZENICA je napisao/la:Razlog prekida ?

Al' zato došla struja Rudar reaguje k'o munja i to je 0-2
EDIT:evo 1-2
DRUG NEBI TI PUNCA
nece se ponoviti tekma jer je proslo vise od 2/3 utakmice, nastavi ce se ovo nekadBaja_Zvjerka je napisao/la:Sta bude kada se ponovi utakmica, pri ovom slucaju kada je proslo 70 minuta![]()

Koliko ja znam, morace se ponoviti
Sta ako se tekma veceras ne nastavi, jel' kvota 1 ili...? (pitanje za kladionicare
)

- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ma ja, mislio sam sta kada se prekine utakmica u slucaju kad je prosla vecina utakmice... Znaci nastavit' ce se jos pola sata mozda, i manje... Dobro je, kvota 1, Zrinjski gubi, super...arelinho je napisao/la:nece se ponoviti tekma jer je proslo vise od 2/3 utakmice, nastavi ce se ovo nekadBaja_Zvjerka je napisao/la:Sta bude kada se ponovi utakmica, pri ovom slucaju kada je proslo 70 minuta![]()
ovih 20 minuta

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.