Ma ajde, bit ce bolje sl kolo, u vrhu ste i morate to sacuvat, zao mi je zbog ovog poraza, veliki pozdrav iz Lukavca !Slobodanpad1945 je napisao/la:U Livnu kraj:
Troglav - Bratstvo 2:0
NK Bratstvo Gračanica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Bratstvo Gračanica
http://nk-troglav.ba/index.php/novosti/ ... atstvo-2-0" onclick="window.open(this.href);return false;
"S lijepim ženama je kao s nogometom. Veselimo se lijepom vikendu, a nakon toga smo beskrajno razočarani."
-
- Kontakt:
Nadigrali smo Vas u svim segmentima nogometne igre i ovaj rezultat je minimalan kako su se stvari odvijale,Vi ste u tijeku cijele utakmice napravili jednu šansu-imate glavu i rep al gledajuć do sada Vitez igra najbolje,a ni Branitelj nije daleko.Što se tiče Troglava uvjek sam tvrdio da ova ekipa igra premijerligaški nogomet-mi smo jedina ekipa koja u ovoj sezoni nije dobila ni marke,a o opremi da i ne govorimo-djelujemo kao neka škvadra iz nekog kvarta koja se okupi da bi se malo zezala.Zahvaljujemo se Vašim momcima na fer i korektnoj utakmici.Suci odlični.
Mala ispravka - primili su place prije ovog kola 
Danas Bratstvo nije nista pokazalo osim golmanovog odugovlacenja (naravno prije primljenih golova, onda je podigao tempo
) Ko vam je onaj crnac, odakle vam on? xD

Danas Bratstvo nije nista pokazalo osim golmanovog odugovlacenja (naravno prije primljenih golova, onda je podigao tempo

-
- Kontakt:
E moj Hans to su plaće za prošlu sezonu,oćito nisi upućen,tek sad su na redu pripreme i 7 mjesec.
Ja sam negdje čitao da su vec dobili za proslu sezonu prije, ali da ova nije bila izmirena...
Zar su u 7. mjesecu trenirali? xD
Zar su u 7. mjesecu trenirali? xD
.. kako igra Vitez i Branitelj vidicemo u iduca 2 gostovanja u Graccaniciplavobijeli je napisao/la:Nadigrali smo Vas u svim segmentima nogometne igre i ovaj rezultat je minimalan kako su se stvari odvijale,Vi ste u tijeku cijele utakmice napravili jednu šansu-imate glavu i rep al gledajuć do sada Vitez igra najbolje,a ni Branitelj nije daleko.Što se tiče Troglava uvjek sam tvrdio da ova ekipa igra premijerligaški nogomet-mi smo jedina ekipa koja u ovoj sezoni nije dobila ni marke,a o opremi da i ne govorimo-djelujemo kao neka škvadra iz nekog kvarta koja se okupi da bi se malo zezala.Zahvaljujemo se Vašim momcima na fer i korektnoj utakmici.Suci odlični.

svako moze imat los dan pa i Bratstvo iako se na los dan Bratstva cekalo mjjesecima, ne racunajucu golove pomocnih sudija al hajd .... ne zelim nimalo da umanjim pobjedu Troglava cestitsm i vidimo se abd u
proljece na lukama u jednoj prijateljskoj utakmici gdje ce abd i festa da bude al o tom po tom

... ko li bi mogao bas biti jesenji prvak prve federalne ?????

... ko li ima najbolji raspored od 14.og do 30 .kola ...

glavu gore
imamo zacrtan cilj koji ce da bude ostvaren

Sretno .....
BRATSTVO ... +9
VITEZ .........+5
BRANITELJ ....+2
TROGLAV...... +1
SLOBODA ......- 2
itd.....
kralju vitezu i nije cilj premier liga
a da hoce ljudi da udu,nebi vi sanse nikakve imali vjeruj
Sam Pero Gudelj(Fis) jaci je financijski od vas tako da... 

Ma druze o tome ko je jaci ja ne bi bas pricao sa Gracanlijama, svi su privatnici, puni para, ima ih vise nego u Vitezu, oko toga nema sigurno price, a sto se tice PL tu nek udje ko igra bolji fudbal, a ne koga Fis il Sirbegovic finansirankvitez je napisao/la:kralju vitezu i nije cilj premier ligaa da hoce ljudi da udu,nebi vi sanse nikakve imali vjeruj

pozz
neznam jesi prolazio vitezom ikako,tj.onom poslovnom zonom(Fis,Economic,Ecos,Kristal,Buba Comerc samo su neki od jacih firmi i mnostvo drugih)?
jos nisam cuo da je neko jaci od Fisa(koji daje pare i jednom Željezničaru)
tako da,ako se bude htjelo uci,Bratstvo nebi imalo nikakvih sansi
upravo tako! sretno vama,najvise bi volio da udete u PL kad mi vec ove sezone nemamo ambicije jbg 

Imaš Lovića koji pored Radničkog je i jednoj BH Reprezentaciji jedan od glavnih sponzora.nkvitez je napisao/la: jos nisam cuo da je neko jaci od Fisa(koji daje pare i jednom Željezničaru

dobro sve to.al uglavnom malo njih ovom moze financijski pariratiCasp3r je napisao/la:Imaš Lovića koji pored Radničkog je i jednoj BH Reprezentaciji jedan od glavnih sponzora.nkvitez je napisao/la: jos nisam cuo da je neko jaci od Fisa(koji daje pare i jednom Željezničaru

Senad, bigno, mu moze parirati, sigurno je i bolji od njegankvitez je napisao/la:dobro sve to.al uglavnom malo njih ovom moze financijski pariratiCasp3r je napisao/la:Imaš Lovića koji pored Radničkog je i jednoj BH Reprezentaciji jedan od glavnih sponzora.nkvitez je napisao/la: jos nisam cuo da je neko jaci od Fisa(koji daje pare i jednom Željezničaru

ali nije tema Bingo ni Fis , ni Fis Bingo nego NK Bratstvo Gracanica..
Ja komsijama zelim ulazak u PL kad mi vec ne mozemo

Pa zar željezničar nije u PL !?Maniaacs je napisao/la: Ja komsijama zelim ulazak u PL kad mi vec ne mozemo
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Nažalost, danas je to tako, tko ima više love - bolji je, u 99% slučajeva
Bratstvu sretno dalje, kao i ostalima 

To mislis zbog imena, to je slucajan odabir, tako se dugo vec zovem na drugim forumima pa sam stavio i ovdje, nema veze sa Manijacima, cisto onako, bez razlogaVolimTz je napisao/la:Pa zar željezničar nije u PL !?Maniaacs je napisao/la: Ja komsijama zelim ulazak u PL kad mi vec ne mozemo

Troglav - Bratstvo 2:0: " onclick="window.open(this.href);return false;
"S lijepim ženama je kao s nogometom. Veselimo se lijepom vikendu, a nakon toga smo beskrajno razočarani."
Iskreno...nemoj ko da bi vise pohvalio onog slona na golu...covjek zna branit al u drugoj ligi sjever...nemoze skocit dokucit **** loptu od svoje debljine...istrcava ko tele dva putai nezna ni jedan od ta dva puta procjenit dal je u prednosti ili ne ...niti zna sta da uradi sa loptom....sto sam vidio za sad..onaj momak iz Lukavca izgleda dobro...a ovaj trut sto iz kola u kolo izgleda sve gore i gore...boze sacuvaj...jos po neki ovdje ga nazivaju kraljom....
On je gora verzija onog Jukana od prije nekih 12-13 godina....Jukan barem nije bio debeo...
On je gora verzija onog Jukana od prije nekih 12-13 godina....Jukan barem nije bio debeo...
-
- Kontakt:
A zašto onda nemate ambicija kad ste toliko jaki nije mi jasno.nkvitez je napisao/la:kralju vitezu i nije cilj premier ligaa da hoce ljudi da udu,nebi vi sanse nikakve imali vjeruj
Oj saba brate dragi i mili.. nista spektakularno od Trogflava
2 greske golmana 2 gola opet ne umanjujem znacaj pobjede cestitke Troglavu ali saba uffffffffff...
nema veze nista alarmantno 2 pobjede kuci i jesenji prvaci..... ne zaboravite da sve ekipe osim Bratstva
imaju 2 utakmice zaredom igrane kuci a Bratstvo u gostima... 15. i 16. kolo igramo kuci
a Vitez i Branitelj gostuju....
SVI NA LUKE U SUBOTU PO NOVU POBJEDU I VRACANJE NA VRH !!!!!!!
2 greske golmana 2 gola opet ne umanjujem znacaj pobjede cestitke Troglavu ali saba uffffffffff...
nema veze nista alarmantno 2 pobjede kuci i jesenji prvaci..... ne zaboravite da sve ekipe osim Bratstva
imaju 2 utakmice zaredom igrane kuci a Bratstvo u gostima... 15. i 16. kolo igramo kuci
a Vitez i Branitelj gostuju....
SVI NA LUKE U SUBOTU PO NOVU POBJEDU I VRACANJE NA VRH !!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Proximic i 7 gostiju.