OFK Gradina Srebrenik

Moderator/ica: GracanicaAA

ASD
Kontakt:

Re: OFK Gradina Srebrenik

Post Postao/la ASD » 28 okt 2012, 15:55

Odakle je ovaj Salihbasic u Gradini?

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 28 okt 2012, 15:56

Bio penal ili ne bio sad nije bitno.

Bitno je to da se svaku hebenu utakmicu ponavlja ista priča, tačnije velika neozbiljnost u pojednim situacijama, i velike gluposti od strane pojedinih igrača koje nas koštaju utakmicu.!! Golmanovi golovi isto tako..
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 28 okt 2012, 15:57

ASD je napisao/la:Odakle je ovaj Salihbasic u Gradini?
Srebrenik(Babunovići) :D
OFK Gradina Srebrenik

STBoys
Kontakt:

Post Postao/la STBoys » 28 okt 2012, 15:58

Devil je napisao/la:
STBoys je napisao/la:Mnogo ste nerealni,penal je bio cist,arap ga nogama pokupio,ofsajda nije bilo jer onaj kreten zukic je ostao,plus go pao i on dize ruku a i dalje je iza igraca slavije,crveni takodje cist,zadnji igrac ono bi bilo direktno da nije imao zuti,meni je stvarno zao,ali mi ne zasluzujemo premier ligu zbog svega sto se dogadja u klubu,mi cemo za dvije godine s ingramo igrat derbi druge lige federacije.
Ljudi to izgleda ne mogu da shvate,ili nece,drago mi je da ima neko ko to sve realno posmatra.Samo jedna mala digresija.Crveni jeste cist ako posmatramo samo situaciju kod drugog zutog.Tu apsolutno nema spora,prekrsaj,drugi zuti,iako vas igrac verovatno ne bi stigao loptu,al' ko te pita.Veci je problem prvi zuti Aleksica koji apsolutno nije postojao.Uleteo je sa jednom nogom na loptu,prvo nju ocistio,pa onda bgm na ovakvom terenu grubo izvrnuo Huseinbasica.Da je bio suv teren ovaj verovatno ne bi ni pao.Da je uleteo sa dve noge pa postujem,jos mokar teren,zuti i gotovo,ali ovako nema bas nekog osnova.
Za prvi karton je mogao dati,a i nije morao to je do sudijske procjene,ali kod crvenog je greska Aleksica,znao je da imao zuti morao je paziti, idalje ostajem pri misljenju da je opravdan.

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 28 okt 2012, 15:59

Benjo_AFC86 je napisao/la:Bio penal ili ne bio sad nije bitno.

Bitno je to da se svaku hebenu utakmicu ponavlja ista priča, tačnije velika neozbiljnost u pojednim situacijama, i velike gluposti od strane pojedinih igrača koje nas koštaju utakmicu.!! Golmanovi golovi isto tako..
Slažem se da nas Arap ukopa gotov svaku utakmicu..Danas prvi gol je bio njegova krivica a kod penala je trebo pustit igrača,nikako mu ne prilazit..ne dat smradu razlog da ikako može pomislit da svira penal..
OFK Gradina Srebrenik

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 28 okt 2012, 16:02

Brcko87 je napisao/la:
samo_lijevo je napisao/la:
Brcko87 je napisao/la:Nevjerovatno..na poluvremenu ko god je gledo utakmici govori da će do kraja bit penal za Slaviju kad ono čuda to i bi.. :oops: Ebeš ovu ligu.Nije ni čudo što 100navijača prati utakmice Pl..Svaku utakmicu nas sudije pokradu..dobro je što smo skupili i ova tri boda..samo kad se sjetim Goška,Olimpika,Veleža pa prošlu Želje i sas Slavije..Ova tri boda što imamo su veliki uspjeh..Volio bi da je Osim odmah na početku rekao da nismo dobro došli..Da mi iz TK nismo dobro došli Premijer Sarajevskoj ligi.. :oops:
Pa nema svi vas mrze,svi se udruzili protiv vas.Hajmo prica kao sa Slobodom.
Ne mrzite vi nikog samo što drugi nisu dobro došli..Jel ti duša na mjestu što tako veli klub i grad kao Sloboda Tuzla igra drugu ligu??Vidim još ti je Sloboda u mislima..Sad te trenutno najviše pecka što Zvijezda dobro stoji.. :) Još da se nje riješite i onda duša na mjestu..Da oslobodi mjesto još kojem klubu iz Sarajeva.. :lol:
Nije potrebno da komentarisem.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

STBoys
Kontakt:

Post Postao/la STBoys » 28 okt 2012, 16:16

Brcko87 je napisao/la:Upućen sam bolje od tebe..pratim sve domaće utamice i gotov svaki trening ..Nije sad riječ o stanju u klubu nego o tome da je sviran nepostojeći penal i da kad god imamo neke šanse za bodove sudije se umiješaju..pa ja sam na poluvremenu smjeo stavit kuću na kocku da će bit penal do kraja utakmice za Slaviju..
Mi da znamo koliko ne znamo,mogao je svirati deset penala,imalo ozbiljnija ekipa bi rasula ovu slaviju bez kokota i rasevica danas,ali mi smo pretanki,nama igraju igraci tipa zeljkovica,selimovica,a zukica,od kojih ces naci pet boljih da prodjemo samo od spionice do tinje,ali svi znamo sto je to tako da dalje ne raspravljamo mi ne zasluzujemo premier ligu !

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 28 okt 2012, 16:21

Dajte ljudi tri puta ste presli centar i sudija vas je navodno ostetio kako imate obraza da komentarisete bilo sta.Sudija iskljucio domaceg igraca i ponisti cist gol pa sta hocete vise da vam mozda on da gol!!!!Slavija po onakom nazovi terenu vise trci sa desetoricom nego vi konpletni i stvara sanse!!!Raja mi prica da je vas trener poslije meca dao izjavu gdje nijednog trenutka neumajnjuje pobjedu Slavije a eto vi ste pametni pa znate bolje od njega!!!

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 28 okt 2012, 16:24

Moze li neko napisati tim Gradine koji je igrao protiv Slavije po pozicijima?

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 28 okt 2012, 16:32

ASD je napisao/la:Moze li neko napisati tim Gradine koji je igrao protiv Slavije po pozicijima?
Golman: Zukić.
Stoperi: Zukić (5), Muminović (22)
Bočni: Hodžić (19,desni), Katanec (33, lijevi)
Vezni: Ordagić (44), Selimović (13), Zeljković (4), Salibašić (55)
Napad: Smajlović (7,cap), Huseinbašić (77)

Igrali još: Popara (napadač, 99), Andrić (vezni 88), Turbić (9, ofanzivni vezni)
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Vandelanoitte
Kontakt:

Post Postao/la Vandelanoitte » 28 okt 2012, 16:34

ASD je napisao/la:Moze li neko napisati tim Gradine koji je igrao protiv Slavije po pozicijima?
Damir Zukić - golma
Osman Hodžić - desni bek
Adnan Zukić - štoper
Salih Muminović - štoper
Matija Katanec - lijevi bek
Anel Salibasic - vezni
Amer Ordagić - vezni
Emir Selimović - vezni
Faris Zeljković - desno krilo
Ermin Huseinbašić - lijevo krilo
Damir Smajlović - napadač
Alen Turbić ušao umjesto Zeljkovića
Almir Popara ušao umjesto Smajlovića
Dino Andrić ušao umjesto Selimovića.
Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
Pedro - najgori igrač svih vremena.

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 28 okt 2012, 16:36

STBoys je napisao/la:
Brcko87 je napisao/la:Upućen sam bolje od tebe..pratim sve domaće utamice i gotov svaki trening ..Nije sad riječ o stanju u klubu nego o tome da je sviran nepostojeći penal i da kad god imamo neke šanse za bodove sudije se umiješaju..pa ja sam na poluvremenu smjeo stavit kuću na kocku da će bit penal do kraja utakmice za Slaviju..
Mi da znamo koliko ne znamo,mogao je svirati deset penala,imalo ozbiljnija ekipa bi rasula ovu slaviju bez kokota i rasevica danas,ali mi smo pretanki,nama igraju igraci tipa zeljkovica,selimovica,a zukica,od kojih ces naci pet boljih da prodjemo samo od spionice do tinje,ali svi znamo sto je to tako da dalje ne raspravljamo mi ne zasluzujemo premier ligu !
Drug vjeruj da u 80% ekipa u PL igra dva,tri igrača sa štelom.Slažem se da Zeljković,Selimović,Zukić nemaju kvalitete za druge lige.Al ovo je Bosna i to je normalno u većini ekipa.Mi smo tanki al su i ostale ekipe tanke kao i mi.Željo najbolja ekipa u državi pobjedjuje Gradinu uz pomoć sudija na neutralnom terenu.Široki nam daje gol za 2-2 u 90+..Mi jesmo loši i ja se slažem s tobom al trebaš posmatrat i konkurenciju.Ništa to nisu puno kvalitetnije ekipe od nas.Čitava liga je jedna velika 0..
OFK Gradina Srebrenik

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 28 okt 2012, 16:39

Brcko87 je napisao/la:
STBoys je napisao/la:
Drug vjeruj da u 80% ekipa u PL igra dva,tri igrača sa štelom.Slažem se da Zeljković,Selimović,Zukić nemaju kvalitete za druge lige.Al ovo je Bosna i to je normalno u većini ekipa.Mi smo tanki al su i ostale ekipe tanke kao i mi.Željo najbolja ekipa u državi pobjedjuje Gradinu uz pomoć sudija na neutralnom terenu.Široki nam daje gol za 2-2 u 90+..Mi jesmo loši i ja se slažem s tobom al trebaš posmatrat i konkurenciju.Ništa to nisu puno kvalitetnije ekipe od nas.Čitava liga je jedna velika 0..
Zeljo je igrao sa jedno 10% mogucnosti.... Druze da mu je trebalo, rasuo bi onu Gradinu 3-4 razlike.....

Covjece dragi ne kontam kako, al' za citavo 2. poluvrijeme sa igracem manje ne stvoriti sansu....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 28 okt 2012, 16:41

Benjo_AFC86 je napisao/la:

Igrali još: Popara (napadač, 99), Andrić (vezni 88), Turbić (9, ofanzivni vezni)
Da li je to prvi tim,ili je neko nedostajao?

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 28 okt 2012, 16:43

ASD je napisao/la:

Da li je to prvi tim,ili je neko nedostajao?
S obzirom da članovi Gradine više nisu stoperi Zoletić, Alić, Novaković, Mikelini; bek Savić; vezni Hamzić, Ivešić; napadač Tosunović... to je prvi tim :D
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 28 okt 2012, 16:47

Hypnose je napisao/la:
STBoys je napisao/la:
Zeljo je igrao sa jedno 10% mogucnosti.... Druze da mu je trebalo, rasuo bi onu Gradinu 3-4 razlike.....

Covjece dragi ne kontam kako, al' za citavo 2. poluvrijeme sa igracem manje ne stvoriti sansu....[/quote]

Ma nema,vi ste Barcelona pa igrate sa 10% snage..neznam samo što vam je trebalo da prvi gol dajete iz neposteječeg prekršaja a drugi iz očigledne ruke..Cijela domaća ekipa stala i čeka da sudija svira igranje rukom a vi dajete gol.Što vam je trebalo da dajete golove uz pomoć sudije??Pa trebali ste igrat s 20%mogućnosti pa da vam sudija ne pomaže.. :lol:
OFK Gradina Srebrenik

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 28 okt 2012, 16:49

S obzirom da članovi Gradine više nisu stoperi Zoletić, Alić, Novaković, Mikelini; bek Savić; vezni Hamzić, Ivešić; napadač Tosunović... to je prvi tim :D
Jesu li svi otjerani ili su neki dobrovoljno otisli?

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 28 okt 2012, 16:53

Brcko87 je napisao/la:
Hypnose je napisao/la:
STBoys je napisao/la: Mi da znamo koliko ne znamo,mogao je svirati deset penala,imalo ozbiljnija ekipa bi rasula ovu slaviju bez kokota i rasevica danas,ali mi smo pretanki,nama igraju igraci tipa zeljkovica,selimovica,a zukica,od kojih ces naci pet boljih da prodjemo samo od spionice do tinje,ali svi znamo sto je to tako da dalje ne raspravljamo mi ne zasluzujemo premier ligu !

Covjece dragi ne kontam kako, al' za citavo 2. poluvrijeme sa igracem manje ne stvoriti sansu....
Ma nema,vi ste Barcelona pa igrate sa 10% snage..neznam samo što vam je trebalo da prvi gol dajete iz neposteječeg prekršaja a drugi iz očigledne ruke..Cijela domaća ekipa stala i čeka da sudija svira igranje rukom a vi dajete gol.Što vam je trebalo da dajete golove uz pomoć sudije??Pa trebali ste igrat s 20%mogućnosti pa da vam sudija ne pomaže.. :lol:[/quote]
Kad igra sa 100% mogucnosti bude situacija kao zadnju polusezonu gdje je skoro svaki gost i domacin primao po 3-4 gola, pa neki i vise.....
Tako bi bilo i sa Gradinom al' sva sreca pa smo merhametli.....
Vozdra u Seriu B.....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

sloboda
Kontakt:

Post Postao/la sloboda » 28 okt 2012, 16:59

Koliko znam za mikelinija da je se momak povredio nije ni igro nikako . Kad su ovi trebali da mu plate lijecenje nisu marke dali ,lezo covjek mjesec dana u bolnici niko nije kazu dosao da pita je li ziv .Sam otisao vidio koliko je sati.To mi prica drug koji je dobar sa ovim.Za zolu mislim da je trazio da ide za ostale neznam.

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 28 okt 2012, 17:02

@ Hypnose @ vi ste nešto kao nato. Igrate sa 10%mogućnosti pa vas to sigurno zezne kad izadjete u Evropu.Dok se prebacite na 100% natrpaju vam mrežu il Osim nije uticajan u Evropskim takmičenjima... :lol: :lol: :lol:
OFK Gradina Srebrenik

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Beledija i 3 gosta.