Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

bazeni
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la bazeni » 28 okt 2012, 15:32

84% muška faca,30 godina :D
A najviše ličim na Walcotta :lol:

Zenichanin
Kontakt:

Post Postao/la Zenichanin » 28 okt 2012, 15:46

slika

Mata Bosanac :!: :lol:
WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE

1905 - 19.05.

Champions of Europe - that's who we are

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 28 okt 2012, 16:05

slika

Malo je pretjero sa godinama :D

p.s stavio drugu sliku, J.Travoltu mi dvaput izbacio medju look-alikes
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 28 okt 2012, 16:13

@ Dylan

Kakve su Beogradjanke ? Kako je gore,de malo opisi,po sto cu ja sad gore za 20-ak dana :mrgreen: :mrgreen:
Da znam hocul se spremati :lol: :lol:

I da Denijala gura cale,nisam stigao ranije to napisati.Otac mu drzi u Kaknju frizerski salon,crni 8-) itd. itd.
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 28 okt 2012, 16:40

Neko nam se naljutio :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

<----------
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 28 okt 2012, 17:09

Emir ZENICA je napisao/la:@ Dylan

Kakve su Beogradjanke ? Kako je gore,de malo opisi,po sto cu ja sad gore za 20-ak dana :mrgreen: :mrgreen:
Da znam hocul se spremati :lol: :lol:

I da Denijala gura cale,nisam stigao ranije to napisati.Otac mu drzi u Kaknju frizerski salon,crni 8-) itd. itd.
Ma način na koji pričaju mi nekako privlačniji od priče ovih naših,prepostavljam da je do naglaska :mrgreen:
Ja sam pokušavao zbariti neke al ne smiju ovi drugi što su bili sa mnom,kaže ako krenemo šetati sa njima doći će neki njihovi bit će problema :roll:
Upoznao sam i neke iz drugih krajeva Srbije,i oni izgubljeni u Beogradu ko i ja,zajedno hodali,zajebancija,samo sam skontao da kad si već sa curama koje nikad više nećeš vidjeti za života nema svrhe da daješ tačne podatke o sebi,tako da ako imaš baš neko klasično muslimansko ime izmisli neko drugo,nekima ipak bude "čudno" kad se predstavljaš,mada takvih situacija nisam imao sa ovima iz Beograda već sa ovima "sa strane".
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 28 okt 2012, 17:17

Eh to.Jesul teske na tome,moras li bas zapet ili ? Trebao si ba,kakvi problemi to rijesit po kratkom postupku :D
Znaci ima treba bruka,to meni godi. :lol: Nego kakvi su nocni izlasci ako si bio ? Jel skupo,cijene,da znam za kes :D Eh vidis,o tome nisam razmisljao,dobro mozda bi i dao prave podatke al opet to za ime ,ma ne smeta valjda,**** to ba ahahha Nisu valjda takve :lol: Ma ja to samo sa strane :D
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 28 okt 2012, 17:25

Ma nemam pojma kakvi su noćni izlasci,ja sam napustio Beograd naveče,a treba ima koliko hoćeš,ima ih i dobrih i loših kao i kod nas,ima dobrih treba sa pirsinzima :mrgreen:
Što se mene tiče cure su izuzetno otvorene i prijatne,sad jel' do toga da sam znao da ih neću nikad više vidjeti pa sam bio totalno opušten,nije to isto ko kad odeš sa nekom na kafu a valja ti sutra opet proći pored nje :lol:
I nemoj džabe plaćati bus ili tramvaj po Beogradu,ja sam se cijelo vrijeme švercao,uđem na zadnja vrata niko me ništa ne pita :P
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 28 okt 2012, 17:31

Dylan Dog je napisao/la:Ma nemam pojma kakvi su noćni izlasci,ja sam napustio Beograd naveče,a treba ima koliko hoćeš,ima ih i dobrih i loših kao i kod nas,ima dobrih treba sa pirsinzima :mrgreen:
Što se mene tiče cure su izuzetno otvorene i prijatne,sad jel' do toga da sam znao da ih neću nikad više vidjeti pa sam bio totalno opušten,nije to isto ko kad odeš sa nekom na kafu a valja ti sutra opet proći pored nje :lol:
I nemoj džabe plaćati bus ili tramvaj po Beogradu,ja sam se cijelo vrijeme švercao,uđem na zadnja vrata niko me ništa ne pita :P
Eh mene nocni izlasci zanimaju.Po sto planiram biti 3 dana (petak,subota i nedjelja) s tim da bi vjerovatno imao smjestaj,al ne bi prije bi hodao i zafrkavao se po Beogradu.Nisi rekao cijene,kakve su ? Pice i to ? Eh to,vazno je da su otvorene a kao sto kazes opusten si,jer si u drugom gradu i nece cijela carsija pricati ako nesto zajebes :Da radis sta hoces :mrgreen: Eh i to je bitno,hvala necu placati nista,ni u Sarajevu ne placam :lol: Vidjet cemo na sta ce izaci kod mene,morao sam te pitati neke stvari nadam se da te nisam ometao :D
Volim te Celik ! ! !

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 28 okt 2012, 17:32

Nema ništa gore i dosadnije od kišne nedjelje.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 28 okt 2012, 17:38

Emir ZENICA je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:Ma nemam pojma kakvi su noćni izlasci,ja sam napustio Beograd naveče,a treba ima koliko hoćeš,ima ih i dobrih i loših kao i kod nas,ima dobrih treba sa pirsinzima :mrgreen:
Eh mene nocni izlasci zanimaju.Po sto planiram biti 3 dana (petak,subota i nedjelja) s tim da bi vjerovatno imao smjestaj,al ne bi prije bi hodao i zafrkavao se po Beogradu.Nisi rekao cijene,kakve su ? Pice i to ? Eh to,vazno je da su otvorene a kao sto kazes opusten si,jer si u drugom gradu i nece cijela carsija pricati ako nesto zajebes :Da radis sta hoces :mrgreen: Eh i to je bitno,hvala necu placati nista,ni u Sarajevu ne placam :lol: Vidjet cemo na sta ce izaci kod mene,morao sam te pitati neke stvari nadam se da te nisam ometao :D
Što se tiče cijena,ništa specijalno skupo,čak neke stvari jeftinije nego ko kod nas.
Meni se teško snaći sa dinarima,lakše baratati sa markama,fakat za ispod 50 dinara ni poštene žvake ne možeš kupiti :mrgreen:
Big Mac i coca-cola su me koštali 400 dinara u McDonaldsu.
Sad ne znam jel to bilo slučajno ili je pravilo da tako ispadne,uglavnom jedan je u nekoj robnoj kući unio sok i grickalice što je ponio od kuće i nisu ga htjeli pustiti da izađe dok nije i to platio :lol:

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 28 okt 2012, 17:44

Dylan Dog je napisao/la: Što se tiče cijena,ništa specijalno skupo,čak neke stvari jeftinije nego ko kod nas.
Meni se teško snaći sa dinarima,lakše baratati sa markama,fakat za ispod 50 dinara ni poštene žvake ne možeš kupiti :mrgreen:
Big Mac i coca-cola su me koštali 400 dinara u McDonaldsu.
Sad ne znam jel to bilo slučajno ili je pravilo da tako ispadne,uglavnom jedan je u nekoj robnoj kući unio sok i grickalice što je ponio od kuće i nisu ga htjeli pustiti da izađe dok nije i to platio :lol:
Dobro je,samo da nije previse skupo.I jesil razmijenio pare ovdje ili gore ? Sta si uradio :D :D
Znaci nista ne unositi svoje hahaha,to da zatefterim u blokic :lol: :lol:
Ma ne volim ja mcdonalds al eto mozda ipak odem :lol: Ili cu otic na jedan dobar komad speka :lol: :lol:
Volim te Celik ! ! !

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 28 okt 2012, 17:47

Razmjenio sam pare u Beogradu,ovih dana kod nas nigdje nije ni bilo dinara za razmjeniti,zbog sajma mnogi su išli u Beograd i pokupili sve dinare,ja sam zamjenio eure u dinare u Srbiji,rekoše da i više dobiješ dinara u Srbiji nego kod nas.
A vidio sam da ima mjenjačnica na granici Srbije,s obzirom da se ionako čekalo nekih sat ipo moglo se komotno doći tu i zamjeniti.
Ja sam u McDonalds čisto otišao da mi ne može neko reći da nisam nikad bio eto u McDonaldsu :mrgreen:
Bic Mac mi se nije svidio,ali je coca-cola odlična,s puno leda kako ja volim.

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 28 okt 2012, 17:52

Dylan Dog je napisao/la:Razmjenio sam pare u Beogradu,ovih dana kod nas nigdje nije ni bilo dinara za razmjeniti,zbog sajma mnogi su išli u Beograd i pokupili sve dinare,ja sam zamjenio eure u dinare u Srbiji,rekoše da i više dobiješ dinara u Srbiji nego kod nas.
A vidio sam da ima mjenjačnica na granici Srbije,s obzirom da se ionako čekalo nekih sat ipo moglo se komotno doći tu i zamjeniti.
Ja sam u McDonalds čisto otišao da mi ne može neko reći da nisam nikad bio eto u McDonaldsu :mrgreen:
Eh nek si mi to rekao,ja tamam kontao kod nas,al necu gore cu.Hvala ;) Jbg valja razmijeniti 20 KM :lol: :lol: sala :mrgreen: Ma ici cu vozom,pa valjda necu imati vremena da razmijenim,ustvari ne znam prvi put idem vozom preko granice ahhaahh.Znaci nije hrana nesto,bolje uzeti cevape ? Tako je meni bilo u Sarajevu kad sam otisao,i odma kod Zelje na cevape da dodjem sebi i mjesto kole popularni jogurt :lol: Al eto morat cu to sve obici,da vidim kako je,nisam bio dugo :mrgreen:
Volim te Celik ! ! !

Zenichanin
Kontakt:

Post Postao/la Zenichanin » 28 okt 2012, 17:53

Sheyi je napisao/la:Nema ništa gore i dosadnije od kišne nedjelje.
ima,
snijezna nedjelja :mrgreen:
WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE

1905 - 19.05.

Champions of Europe - that's who we are

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 28 okt 2012, 17:57

Nisam probao ćevape,kaže mi ovaj jedan što radi u mesnici ćevap bez malo svinjetinje nije ćevap,pa me te odbilo od Beogradskih ćevapa.
Zadnja izmjena: Dylan Dog, dana/u 28 okt 2012, 17:58, ukupno mijenjano 1 put.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 28 okt 2012, 17:58

Ma kad je snijeg(onaj suhi) bar nije dosadno, moze se izaci vani, a ova kisa ubi u mozak :lol:

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 28 okt 2012, 18:08

Dylan Dog je napisao/la:Nisam probao ćevape,kaže mi ovaj jedan što radi u mesnici ćevap bez malo svinjetinje nije ćevap,pa me te odbilo od Beogradskih ćevapa.
Ahaha nije valjda,jest te uzela na foru :lol: Sta znas jel to meso u MC svinjetina :D :D
Volim te Celik ! ! !

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 28 okt 2012, 18:22

Emir ZENICA je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:Razmjenio sam pare u Beogradu,ovih dana kod nas nigdje nije ni bilo dinara za razmjeniti,zbog sajma mnogi su išli u Beograd i pokupili sve dinare,ja sam zamjenio eure u dinare u Srbiji,rekoše da i više dobiješ dinara u Srbiji nego kod nas.
Eh nek si mi to rekao,ja tamam kontao kod nas,al necu gore cu.Hvala ;) Jbg valja razmijeniti 20 KM :lol: :lol: sala :mrgreen: Ma ici cu vozom,pa valjda necu imati vremena da razmijenim,ustvari ne znam prvi put idem vozom preko granice ahhaahh.Znaci nije hrana nesto,bolje uzeti cevape ? Tako je meni bilo u Sarajevu kad sam otisao,i odma kod Zelje na cevape da dodjem sebi i mjesto kole popularni jogurt :lol: Al eto morat cu to sve obici,da vidim kako je,nisam bio dugo :mrgreen:
Ako si došo u Sarajevo autobusom, ili vozom bolje da si svratio u "zmaj" na ćevape, to ti je odmah na autobuskoj stanici ćevabdžinica ;)
DRUG NEBI TI PUNCA

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 28 okt 2012, 18:26

E čuj Husa zavodnika, što je kreso Beograđanke, aferime Useine :lol:

Joj to za ime što se ismija, to je meni dajdža pričo, kaže prije u Jugi, uvijek govorio kad je u Hrvatskoj da se zove Damir :lol: :lol: ono kaže međunarodno :lol: :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: napoleon72 i 7 gostiju.