OFK Gradina Srebrenik

Moderator/ica: GracanicaAA

Dzin
Kontakt:

Re: OFK Gradina Srebrenik

Post Postao/la Dzin » 28 okt 2012, 15:19

Devil je napisao/la:Niste nesta kukali kada je sviran nepostojeci ofsajd,kada je dat nepostojeci crveni Slaviji ? :roll:
Jos pri tome penal kao suza. :oops:
Tako se radi das crveni onda sviras nepostojece penale za tu ekipu,sve rezirano,koga ste pobijedili kod kuce ili igrali da vam nije sviran penal,nabroji,neznam kako mozes voliti ili simpatizirati taj klub,golman ga nije pipnuo svirao je penal ili jos gore Zvijezdi nepostojeci prekrsaj na 22 metra sviran penal,ha ha mlogo ste jaki

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 28 okt 2012, 15:24

Gradins je sramota Kantona,pa mi sad mozemo gledat u nebo...Zali Boze goriva i para za hodanje...

Hellas
Kontakt:

Post Postao/la Hellas » 28 okt 2012, 15:25

Kaze trener Gradine

mi se stalno popravljamo al nikako da se popravimo :lol:

Luka
Kontakt:

Post Postao/la Luka » 28 okt 2012, 15:26

POzzz raja,kao prvo da se najebem matere onom komentatoru koji je 16 puta ponovio da je penal opravdan,drugo da **** mater osimu komitetu i svima koji imaju veze sa nasim savezom,nasi igraci moraju ic po loptu izvan stadiona ,nema onih sakupljaca,drugo igraci slavije zadnjih 15 min utakmice su najmanje 10 min ukrali vremena,trece ubacujes grilu svaka mu cast dobar junior ali nije za ovoga,cetvrto mi smo prelosi..i peto brate boli ovaj poraz kao ni jedan do sada,,,al bilo je se lijepo nadat..jbggg..tuznoo:(:(
MOdric..MOdric..MOdric..

alan ford 26
Kontakt:

Post Postao/la alan ford 26 » 28 okt 2012, 15:28

Penal je vise bio neg sto nije, iako sam navijao za x brate Gradina sa igracem vise nije izasla iz svoje polovine i ocekujes da napravis rezultat, ne moze jbg
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 28 okt 2012, 15:30

Devil je napisao/la:Niste nesta kukali kada je sviran nepostojeci ofsajd,kada je dat nepostojeci crveni Slaviji ? :roll:
Jos pri tome penal kao suza. :oops:
Koju si ti gledo utakmicu bgt????????? Nigdje veze ovo o čem ti pričaš..ofsajd dva metra bio,drugi žuti čist ko suza za crveni karton..penal je pravo smiješan..golman digo ruke...nemogu da vjerujem da može bit ovako sudjenje pred kamerama državne televizije..mogu zamislit kakvo je tek sudjenje kad nema prenosa.. :oops: :oops:
OFK Gradina Srebrenik

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 28 okt 2012, 15:37

Nevjerovatno..na poluvremenu ko god je gledo utakmici govori da će do kraja bit penal za Slaviju kad ono čuda to i bi.. :oops: Ebeš ovu ligu.Nije ni čudo što 100navijača prati utakmice Pl..Svaku utakmicu nas sudije pokradu..dobro je što smo skupili i ova tri boda..samo kad se sjetim Goška,Olimpika,Veleža pa prošlu Želje i sad Slavije..Ova tri boda što imamo su veliki uspjeh..Volio bi da je Osim odmah na početku rekao da nismo dobro došli..Da mi iz TK nismo dobro došli Premijer Sarajevskoj ligi.. :oops:
OFK Gradina Srebrenik

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 okt 2012, 15:38

Kako je lepo kada te ljudi izvredjaju samo zato sto se ne slazu sa tvojim misljenjem. :roll:
Kako je to lepo. :oops: Prvo ja sa Slavijom nemam nikakve narocite veze,svako ko je duze na forumu zna da je moj klub koga simpatisem ili hajmo reci navijam ali **** to navijanje Zeljo,Slaviju tek onako posmatram jer budem cesto u tome delu Sarajeva.

Govoriti o nekim stvarima,a pri tome me jos vredjati je stvarno neukusno.Lepo reci gde se ne slazes,a ne balavac,kreten,neznalica...sve sami fudbalski intelekti,a ustvari sto mogu potvrditi i odredjeni forumasi vise dokazanog fudbalskog znanja nego pola foruma.Ali i ja budem glup sto uopste i komentarisem neke utakmice.Ali dzaba volim cuti drugo misljenje pa cak i kada me vredjaju.

Sudijske greske su obelezile ovu utakmicu,svaki normalan fudbalski ljubitelj ce to reci i direktno su uticale na razvoj rezultata.Da ih ne nabrajam opet posto cu opet biti nazvan svakakvim pogrdnim imenima,ostavicu "ljubiteljima" najvaznije sporedne stvari na svetu na ovoj temi da ostanu na uverenju da je Slavija obimno potpomognuta Pajicem. :roll: A svakome normalnom ko ima snage lepo da prica da preporucim da odemo na drugu temu.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

KrajPrice
Kontakt:

Post Postao/la KrajPrice » 28 okt 2012, 15:41

Brcko87 je napisao/la:Nevjerovatno..na poluvremenu ko god je gledo utakmici govori da će do kraja bit penal za Slaviju kad ono čuda to i bi.. :oops: Ebeš ovu ligu.Nije ni čudo što 100navijača prati utakmice Pl..Svaku utakmicu nas sudije pokradu..dobro je što smo skupili i ova tri boda..samo kad se sjetim Goška,Olimpika,Veleža pa prošlu Želje i sad Slavije..Ova tri boda što imamo su veliki uspjeh..Volio bi da je Osim odmah na početku rekao da nismo dobro došli..Da mi iz TK nismo dobro došli Premijer Sarajevskoj ligi.. :oops:
Ne mozes bolje ni ocekivati sa tako losom i neuigranom ekipom ;)
Promjenili ste 5 trenera i ocekujete rezultate,bodove sa strane itd...

STBoys
Kontakt:

Post Postao/la STBoys » 28 okt 2012, 15:41

Mnogo ste nerealni,penal je bio cist,arap ga nogama pokupio,ofsajda nije bilo jer onaj kreten zukic je ostao,plus go pao i on dize ruku a i dalje je iza igraca slavije,crveni takodje cist,zadnji igrac ono bi bilo direktno da nije imao zuti,meni je stvarno zao,ali mi ne zasluzujemo premier ligu zbog svega sto se dogadja u klubu,mi cemo za dvije godine s ingramo igrat derbi druge lige federacije.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 28 okt 2012, 15:42

Brcko87 je napisao/la:Nevjerovatno..na poluvremenu ko god je gledo utakmici govori da će do kraja bit penal za Slaviju kad ono čuda to i bi.. :oops: Ebeš ovu ligu.Nije ni čudo što 100navijača prati utakmice Pl..Svaku utakmicu nas sudije pokradu..dobro je što smo skupili i ova tri boda..samo kad se sjetim Goška,Olimpika,Veleža pa prošlu Želje i sas Slavije..Ova tri boda što imamo su veliki uspjeh..Volio bi da je Osim odmah na početku rekao da nismo dobro došli..Da mi iz TK nismo dobro došli Premijer Sarajevskoj ligi.. :oops:
Pa nema svi vas mrze,svi se udruzili protiv vas.Hajmo prica kao sa Slobodom.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 28 okt 2012, 15:43

STBoys je napisao/la:Mnogo ste nerealni,penal je bio cist,arap ga nogama pokupio,ofsajda nije bilo jer onaj kreten zukic je ostao,plus go pao i on dize ruku a i dalje je iza igraca slavije,crveni takodje cist,zadnji igrac ono bi bilo direktno da nije imao zuti,meni je stvarno zao,ali mi ne zasluzujemo premier ligu zbog svega sto se dogadja u klubu,mi cemo za dvije godine s ingramo igrat derbi druge lige federacije.
Zbog takvi kao ti i jesmo gdje jesmo.
OFK Gradina Srebrenik

KrajPrice
Kontakt:

Post Postao/la KrajPrice » 28 okt 2012, 15:45

Devil je napisao/la:Kako je lepo kada te ljudi izvredjaju samo zato sto se ne slazu sa tvojim misljenjem. :roll:
Kako je to lepo. :oops: Prvo ja sa Slavijom nemam nikakve narocite veze,svako ko je duze na forumu zna da je moj klub koga simpatisem ili hajmo reci navijam ali **** to navijanje Zeljo,Slaviju tek onako posmatram jer budem cesto u tome delu Sarajeva.

Govoriti o nekim stvarima,a pri tome me jos vredjati je stvarno neukusno.Lepo reci gde se ne slazes,a ne balavac,kreten,neznalica...sve sami fudbalski intelekti,a ustvari sto mogu potvrditi i odredjeni forumasi vise dokazanog fudbalskog znanja nego pola foruma.Ali i ja budem glup sto uopste i komentarisem neke utakmice.Ali dzaba volim cuti drugo misljenje pa cak i kada me vredjaju.

Sudijske greske su obelezile ovu utakmicu,svaki normalan fudbalski ljubitelj ce to reci i direktno su uticale na razvoj rezultata.Da ih ne nabrajam opet posto cu opet biti nazvan svakakvim pogrdnim imenima,ostavicu "ljubiteljima" najvaznije sporedne stvari na svetu na ovoj temi da ostanu na uverenju da je Slavija obimno potpomognuta Pajicem. :roll: A svakome normalnom ko ima snage lepo da prica da preporucim da odemo na drugu temu.
Jesi ti rodom iz BG ili odavde iz Bosne?

STBoys
Kontakt:

Post Postao/la STBoys » 28 okt 2012, 15:47

Devil je napisao/la:Kako je lepo kada te ljudi izvredjaju samo zato sto se ne slazu sa tvojim misljenjem. :roll:

Kao forumasa te cijenim,prati tvoje postove za JSL i dosta si upucen u sve sto se veze za fudbal,ti koji su te vrijedjali su djecurlija i ne mozes od njih ocekivati neki pametan odgovor,mi smo takva sredina gdje je narod napacen i svaka prilika se koristi za psovanje i te stvari. U vecini stvari bi se slozio s tobom osim sto si rekao da nije crveni,po meni je cist drugi zuti,nije bilo namjere al kontakt je postojao,zadnji igrac,gol sansa...

_karabaja_
Kontakt:

Post Postao/la _karabaja_ » 28 okt 2012, 15:48

Ja Slaviju nikako ne volim, al mora se priznat da je ono cist penal, vidio se kontakt izmedju golmana i igraca. Takodje ono nije vidjelo ofsajda kad je ponisten gol. Utakmica smece, kao i obje ekipe. Gradina nece nikog pobijedit jer jednostavno pojma nema. Pa onoliko prostora imaju i spetljaju se, pocetkom drugog poluvremena kad nisu dali gol nece nikad. Smijesno je kad ovakve ekipe igraju u najjacoj ligi, a sto je jos gore neke su u vrhu kao Slavija :? .
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 28 okt 2012, 15:48

samo_lijevo je napisao/la:
Brcko87 je napisao/la:Nevjerovatno..na poluvremenu ko god je gledo utakmici govori da će do kraja bit penal za Slaviju kad ono čuda to i bi.. :oops: Ebeš ovu ligu.Nije ni čudo što 100navijača prati utakmice Pl..Svaku utakmicu nas sudije pokradu..dobro je što smo skupili i ova tri boda..samo kad se sjetim Goška,Olimpika,Veleža pa prošlu Želje i sas Slavije..Ova tri boda što imamo su veliki uspjeh..Volio bi da je Osim odmah na početku rekao da nismo dobro došli..Da mi iz TK nismo dobro došli Premijer Sarajevskoj ligi.. :oops:
Pa nema svi vas mrze,svi se udruzili protiv vas.Hajmo prica kao sa Slobodom.
Ne mrzite vi nikog samo što drugi nisu dobro došli..Jel ti duša na mjestu što tako veli klub i grad kao Sloboda Tuzla igra drugu ligu??Vidim još ti je Sloboda u mislima..Sad te trenutno najviše pecka što Zvijezda dobro stoji.. :) Još da se nje riješite i onda duša na mjestu..Da oslobodi mjesto još kojem klubu iz Sarajeva.. :lol:
OFK Gradina Srebrenik

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 28 okt 2012, 15:50

Kakav kontakt ljudi moji, dajte bolan onaj penal u kantonalnoj ligi se ne bi svirao. ŠTA JE SVAMA???

a za ofsajd, isto takođe mislim da je greška bila. BRAVO SUDIJE, OVO JE BOSNA!
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 okt 2012, 15:51

STBoys je napisao/la:Mnogo ste nerealni,penal je bio cist,arap ga nogama pokupio,ofsajda nije bilo jer onaj kreten zukic je ostao,plus go pao i on dize ruku a i dalje je iza igraca slavije,crveni takodje cist,zadnji igrac ono bi bilo direktno da nije imao zuti,meni je stvarno zao,ali mi ne zasluzujemo premier ligu zbog svega sto se dogadja u klubu,mi cemo za dvije godine s ingramo igrat derbi druge lige federacije.
Ljudi to izgleda ne mogu da shvate,ili nece,drago mi je da ima neko ko to sve realno posmatra.Samo jedna mala digresija.Crveni jeste cist ako posmatramo samo situaciju kod drugog zutog.Tu apsolutno nema spora,prekrsaj,drugi zuti,iako vas igrac verovatno ne bi stigao loptu,al' ko te pita.Veci je problem prvi zuti Aleksica koji apsolutno nije postojao.Uleteo je sa jednom nogom na loptu,prvo nju ocistio,pa onda bgm na ovakvom terenu grubo izvrnuo Huseinbasica.Da je bio suv teren ovaj verovatno ne bi ni pao.Da je uleteo sa dve noge pa postujem,jos mokar teren,zuti i gotovo,ali ovako nema bas nekog osnova.

@Krajprice,ne znam zasto je to bitno sada.
Zadnja izmjena: Devil, dana/u 28 okt 2012, 15:51, ukupno mijenjano 1 put.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

STBoys
Kontakt:

Post Postao/la STBoys » 28 okt 2012, 15:51

Brcko87 je napisao/la:
Druze mozda nisi upucen i informisan kakvo je stanje u klubu...

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 28 okt 2012, 15:54

STBoys je napisao/la:
Brcko87 je napisao/la:
Druze mozda nisi upucen i informisan kakvo je stanje u klubu...
Upućen sam bolje od tebe..pratim sve domaće utamice i gotov svaki trening ..Nije sad riječ o stanju u klubu nego o tome da je sviran nepostojeći penal i da kad god imamo neke šanse za bodove sudije se umiješaju..pa ja sam na poluvremenu smjeo stavit kuću na kocku da će bit penal do kraja utakmice za Slaviju..
Zadnja izmjena: Brcko87, dana/u 28 okt 2012, 15:55, ukupno mijenjano 1 put.
OFK Gradina Srebrenik

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: BatistutA19 i 9 gostiju.