Giroud, Sagna, VErmalen, ArtetaM4kaveli je napisao/la:Pa daj navedi nekog ko je vise napravio od njega u 2. poluvremenu ?
Pogotovo je dobro odigrao nakon izlaska Jacka.
Valjda covjeku odgovara kada ima vise prostora na sredini terena ..
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
-
- Kontakt:
Re: Arsenal
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
gledam ovog Felainia , pa kad bi on dosao ... ajd Wengeru molim te !!
** ARSENAL **
.. limVo likČe !!
.. limVo likČe !!
Zbog cega onaj Jenkinson uvijek skakuce u mjestu dok ceka loptu? Lik je toliko neinventivan kada se krene naprijed sa loptom, uvijek ce je vrnut u rikverc. Hvala Bogu na povratku Sagne. Odmah se vidilo njegovo htijenje za igrom, pokusavanje duplih pasova i sprintovi u prazan prostor, jos da se Gibbs vrati da onaj smotani brazilac preseli na klupu. I da Jack je bio fantastican juce.
- vedofeelgood
- Kontakt:
Znam ja što smo mi pobjedili jucer.. Jucer mi mjesec bio s ovom trebom
I realno, ovo sto govorite za Girouda vakav nakav, ma lik se trudi i kao takav, naspram ovih ostalih uvijek ce prije biti izabran
A i jucer je sasvim zadovoljavajuce odigrao, pa ono je njegov(i Arshin) gol, samo sto je Cesar yebeni majstor

I realno, ovo sto govorite za Girouda vakav nakav, ma lik se trudi i kao takav, naspram ovih ostalih uvijek ce prije biti izabran

If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Jesam to nesto slagao? Legendarni okreti Rosickog oko svoje ose kad je najblizi suparnicki igrac udaljen bar 15 metara. Majstor nema sta, svakako bolji od Gervinha, sad sto nije korisniji, ma hajde to nije ni bitno.
Celik!3,2,2.
Dajte ljudi dosta kritika na igrace,gledajte malo vedrije na stvar...
sljedeci vikend nas ceka United pa cemo vidjet da li je plasman i ligu šampiona plafon ove sezone ili možemo više...
Ja sam uvjeren ako odbrana bude na nivou,a uvalicemo im sigurno koji jer je njihova kriminalna,da bi mogli dobar rezultat izvuci...
sljedeci vikend nas ceka United pa cemo vidjet da li je plasman i ligu šampiona plafon ove sezone ili možemo više...

Ja sam uvjeren ako odbrana bude na nivou,a uvalicemo im sigurno koji jer je njihova kriminalna,da bi mogli dobar rezultat izvuci...
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
-
- Kontakt:
Odbrana je na nivou skoro svaku tekmu bila, najjaca odbrana lige trenutno ali nas je Manone hebao par puta, bod u Norvichu bi bio puno bolji od poraza jer da nije bilo amaterske greske ludog Vitomira nikad nam one letve ne bi zabile, imali bi bod vise na kontu a u ovakvoj ligi svaki bod je zlata vrijedan.
Meni je odbrana zakazala protiv čelzija, ne mislim samo na golove nego na čitavu tekmu. Jednostavno nisu odigrali kako su trebali.
A @AGB Rosicky će ako bude igro igrat umjesto Cazorle il Ramseya. Ako je bolji nek igra.
Čovjek je drugu polusezonu odigro savršeno, naš ponajbolji igrač je bio. Nema tu puno priče
.
i svakako nije jedini igrač koji se okreće oko svoje ose, većina AMF-ova to radi samo on malo više
A @AGB Rosicky će ako bude igro igrat umjesto Cazorle il Ramseya. Ako je bolji nek igra.
Čovjek je drugu polusezonu odigro savršeno, naš ponajbolji igrač je bio. Nema tu puno priče

i svakako nije jedini igrač koji se okreće oko svoje ose, većina AMF-ova to radi samo on malo više

Vođa zna.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Igrati ce ako bude igrao umjesto Jacka. Vi svi vidite Jacka kao CMF a on ce ustvari biti AMF sto je jucerasnja utakmica i pokazala. Cazorla vjerovatno na krilo, a onda Rosicky da pritsce, mada nema se sta Jack bojati, ne moze mu ovaj uzeti poziciju. Jedino ako se u medjuvremenu Arsenal ne prebaci u baletni klub.
Celik!3,2,2.
- frankqqqqq
- Kontakt:
To je zato što Laurent i Thomas ne znaju zajedno igrat i jednostavno kad igraju puno - puno rupa u odbrani ima. Ovakva formacija sa Mertesackerom - Vermaelenom/Koscienlyem je puno bolja i jača. Još sad kad Sagna krene igrat konstantno na beku i Gibbo se vrati odbrana će biti i više nego odlična. Čekamo još Woju da je upotpunimo 
I ova rasprava, Rosa 2 puta bolji od Gervinha AGB, ajde realno, zna se on okretat a onu požrtvovanost, trku, sve to ima svoje, ovaj barem ne gubi lopte a i ide na igrača. Jack kad se oporavi potpuno i kad uđe u formu on će nositi ovaj Arsenal.

I ova rasprava, Rosa 2 puta bolji od Gervinha AGB, ajde realno, zna se on okretat a onu požrtvovanost, trku, sve to ima svoje, ovaj barem ne gubi lopte a i ide na igrača. Jack kad se oporavi potpuno i kad uđe u formu on će nositi ovaj Arsenal.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Gdje je ta trka pozrtvovanost igra kvaliteta bila prije prosle polusezone? Dvije godine od povrede i on tek tad proigra. Dajte molim vas. I na kraju opet, nije bitno ko je bolji igrac, sigurno da je Cazorla bolji od Gervinha, ali kad Cazorla nece da primi loptu, ne smije sta ti ja znam, uglavnom ne stastavlja se vise sa loptom e to je druga stvar. Gervinho mnogo grijesi jer mnogo pokusava, pa citav ovaj dio sezone je sve islo preko njeg i Cazorle. Ponekad tu uleti Podolski, ali vecina napada preko njih dvojice. Logicno da ce i najvise grijesiti.
Celik!3,2,2.
Jack nema šanse da ode na klupu. Prvo zato što je predobar za klupe što je i pokazao drugo zato što će ga Wenger svakako forsirat malo više posle povrede kao i Ramseya.
da, slažem se svakako Jack je definitivno AMF i tu zna igrat vidi se.
A iskreno ima ih previše na sredi da bi se znalo ko će igrat.
Arteta mora igrat i igraće 1000000000% , ima jack, cazorla, diaby, rosicky, pa dodaj i frimponga i coquelina, pa i ramseya. pfff
pa možda i Arshavina prebaci na AMF

da, slažem se svakako Jack je definitivno AMF i tu zna igrat vidi se.
A iskreno ima ih previše na sredi da bi se znalo ko će igrat.
Arteta mora igrat i igraće 1000000000% , ima jack, cazorla, diaby, rosicky, pa dodaj i frimponga i coquelina, pa i ramseya. pfff

Vođa zna.
-
- Kontakt:
Ma Gervinhno je meni dobar igrac iako zna zasrati, on je jedan od rijetkih igraca koji jedan na jedan mogu napraviti belaj bilo kojem odbrambenom na svijetu.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ja mislim da ce Cazorla na krilo, Podolski na drugo i to je to. A volio bih 4-4-2 sa Cazorlom i Jackom kao ofanzivnim veznim/krilima. To je najbolja formacija.
Celik!3,2,2.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ko bi rekao da cemo u ovom trenutku imati odbranu sa najmanje primljenih golova. Jos da je tu kakav odlican golman, imali bi bar jos dva manje primljena gola.
Celik!3,2,2.
da je poljak tu bilo ba sigurna 2 manje gola
. Manone jest dobar al oni svi golovi nisu neto extra.
Bgm biće veselo u nedjelju pravo. Mančester ne ispušta svoje šanse

Bgm biće veselo u nedjelju pravo. Mančester ne ispušta svoje šanse
Vođa zna.
- Marsal
- Kontakt:
Nije pitanje je li gubimo protiv njih nego koliko gubimo. Nažalost tako je.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Pozdrav momci, novi sam na forumu 
Ja mislim da Arsenal sezonu po sezonu trosi golmane..Wojo proslu sezonu, ovu Mannone ( ako se wojo vrati bolje je ) i onaj Shea xD mozda cak i on dobije sansu pa zablista koji mec..
Cazorla je umoran 100 posto..nek pruzi Arshavinu jedan mec 90 minuta od pocetka kao..njegova najbolja pozicija naravno znate i sami..i onda kad nasi daju gol da ga izbace, te ubace Cazorlu koji je sposoban pobacat 3 igraca oko sebe i zadrzati loptu..a onaj Giroud je propali transfer..Sagna ima toliko precizne ubacaje na isto mjesto , al Giroud ide nazad i samo se zavlaci iza odbrane..
Nek Wenger plati 25 miliona i da Chamakha da Dzeku, pa Edin bi svaku il bi izguro one igrace il bi skocio al bi zavuko jednom od 10 puta sigurno..

Ja mislim da Arsenal sezonu po sezonu trosi golmane..Wojo proslu sezonu, ovu Mannone ( ako se wojo vrati bolje je ) i onaj Shea xD mozda cak i on dobije sansu pa zablista koji mec..
Cazorla je umoran 100 posto..nek pruzi Arshavinu jedan mec 90 minuta od pocetka kao..njegova najbolja pozicija naravno znate i sami..i onda kad nasi daju gol da ga izbace, te ubace Cazorlu koji je sposoban pobacat 3 igraca oko sebe i zadrzati loptu..a onaj Giroud je propali transfer..Sagna ima toliko precizne ubacaje na isto mjesto , al Giroud ide nazad i samo se zavlaci iza odbrane..
Nek Wenger plati 25 miliona i da Chamakha da Dzeku, pa Edin bi svaku il bi izguro one igrace il bi skocio al bi zavuko jednom od 10 puta sigurno..
- Marsal
- Kontakt:
Griješimo dušu o Girouda i razapinjemo ga zbog 2-3 propuštene prilike. Vezni red nam igra za onu stvar i stvaraju jako malo šansi ali opet je ovaj jadnik kriv jer ne daje golove svaku utakmicu. Yebiga. Ne bi ni Džeko im'o bolji skor da je igrao umjesto njega.
Ali dobro, uvijek je komšijina trava zelenija.
Ali dobro, uvijek je komšijina trava zelenija.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- TheVerminator
- Kontakt:
To brate hocu da cujem, cekam dan kad cemo tako zaigrat.AllGunsBlazing je napisao/la:Ja mislim da ce Cazorla na krilo, Podolski na drugo i to je to. A volio bih 4-4-2 sa Cazorlom i Jackom kao ofanzivnim veznim/krilima. To je najbolja formacija.

Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.