OFK Gradina Srebrenik
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: OFK Gradina Srebrenik
Igraj ceto plava nek se cuje tvoja slava,i u dobru i zlu i na javi i u snu uz vas smo mi uvjek vjerni i ponosni..
MOdric..MOdric..MOdric..
eto prilike za prve gostujuce bodove imate 1-1 i igraca vise.sretno do pobjede danas
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Bravo, bravo. Samo gurajte.
Sretno u drugom poluvremenu,nek ostane makar ovakav rezultat ako nista.Teren skroz los
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
Nadam se da neće neki izmisljeni penal svirati za Slaviju,sretno komsije.
-
- Moderator
- Kontakt:
Hvala Gradačačani
Nisam gledao čitavo poluvrijeme, ali vidim ko ne igra.. ALEN TURBIĆ!!!!!!!

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
I ja se toga bojim,jer je gradina "mali" klub isto ko i mi.Nas je slavija vjecito pobjedivala,prosle sezone nas dobila 2:0 i to 2 penala bilo..vatreni je napisao/la:Nadam se da neće neki izmisljeni penal svirati za Slaviju,sretno komsije.

Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
igra onaj guzonjin sin iz sarajevaBenjo_AFC86 je napisao/la:Hvala Gradačačani![]()

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
dugiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiih 45 minutaBrcko87 je napisao/la:Još 45 minuta do prvi gostujući bodova..

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Sretno do pobjede,valjda nece penal svirati po obicaju
mozete ih uzeti samo pas igru popravit 

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Al' zato hoce ofsajd.Dzin je napisao/la:Sretno do pobjede,valjda nece penal svirati po obicaju

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Eto,penal kao sto rekoh,dal je bio ili ne to je drugo nesto...vatreni je napisao/la:Nadam se da neće neki izmisljeni penal svirati za Slaviju,sretno komsije.
Jbg to je obicaj kod njih ebem ovu liguDzin je napisao/la:Sretno do pobjede,valjda nece penal svirati po obicaju
- Vandelanoitte
- Kontakt:
OVO JE SMIJEŠNOOO !! SAMO NE ZNAM DALI BI GOSPODIN PAJIĆ SVIRAO OVAKAV PENALA DA SE IGRA SLAVIJA-ŽELJO ???? FUJJJ
Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
Pedro - najgori igrač svih vremena.
Niste nesta kukali kada je sviran nepostojeci ofsajd,kada je dat nepostojeci crveni Slaviji ?
Jos pri tome penal kao suza.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Vandelanoitte
- Kontakt:
Ej moj devile veze ti nemaš o fudbalu prvo tvrdiš nepostojeći ofsajd a nisi ni vidio gdje je naš igrač stajao ne znam koje bio ja mislim Hodžić a nešto pametuješ ofsajd je bio najmanje 2 metra.Crveni Slaviji kretenu da ga nije dirao Smajlović bi to lagano pospremio u mrežu.Balavac jedan nešto pametuješ a veze o fudbalu nemaš.Zato šuti.Devil je napisao/la:Niste nesta kukali kada je sviran nepostojeci ofsajd,kada je dat nepostojeci crveni Slaviji ?![]()
Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
-
- Kontakt:
Ma on sve znaVandelanoitte je napisao/la:Ej moj devile veze ti nemaš o fudbalu prvo tvrdiš nepostojeći ofsajd a nisi ni vidio gdje je naš igrač stajao ne znam koje bio ja mislim Hodžić a nešto pametuješ ofsajd je bio najmanje 2 metra.Crveni Slaviji kretenu da ga nije dirao Smajlović bi to lagano pospremio u mrežu.Balavac jedan nešto pametuješ a veze o fudbalu nemaš.Zato šuti.Devil je napisao/la:Niste nesta kukali kada je sviran nepostojeci ofsajd,kada je dat nepostojeci crveni Slaviji ?![]()

Neko voli meso, neko voli kupus. U biti svi mi volimo sarmu.
Bolje ispasti glup nego iz lige. :)
Bolje ispasti glup nego iz lige. :)
Trenutno korisnika/ca: BatistutA19 i 5 gostiju.