ne peglajte narod bezveze sa tim penalom, u duelu izmedju skaljica i selimovica mozda je postojao mali kontakt ali nedovoljan za sviranje penala, dobili smo, sta se sad zalite ko pitari cccjovanmaksimovic je napisao/la:budi iskren, i reci da se salis? sudija je bio olimpikom 12.igrac jucer... a sva sreca pa smo uzeli bodove...ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:nije uopste bilo govora o penalu, ne pricaj bezveze, ja sam vidio da je nama sviran faul, a trebao je za njih, kad je vasilic cupao skoru za ruku, a sudija dodje do igraca, kontam u sebi evo penala, kad ono kontra faul skore, ne mozes da vjerujes, sudija je solidno odradio svoj posao, ne zali se odma. 3 puta mi je srce stalo sinoc, hvala nasim igracima za to, ono sto su oni(olimpic) sinoc promasili ono bukvalno spada u rubriku teze promasiti nego pogoditi.likusa je napisao/la:Niko ne spominje povlacenje naseg igraca u sesnestercu i ne sviranje penala ? Niko ne spominje sto se Olimpicu sviraju neki faulovi koji ne postoje ? Ovo je cini mi se drugi penal da se nama ne svira na Grbavici ?? Ne treba ovo da nas brine??
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Za zivot cijeli!
Fakat nisam imao namjeru, ali ne mogu odoljeti. Gdje ti nabra 4.500 ljudi. Fakat ne kontam, hajde malo probaj objasniti. Na sjeveru 3000, na jugu 1300 i na zapadu 200, po tebi. E sad, sve to duplo smanji. Posjeta mizerna, uostalom kao i cijelu ovu sezonu. Kazne za baklje, taman sto se od ulaznica zaradilo. Gamu, deltu, bigu, vatrogasce, policiju ce Amar opet iz svboh djepa placati.[/quote]
Mozda sam lose procijenio ali ako je po izvjestajima protiv Slavije bilo 2000 onda je veceras bilo min. 4000.. Jug slabije popunjen nego protiv slavije ali na sjeveru sigurno 2000 vise ljudi nego na toj tekmi.. A nisam brojao vec lupam odokativno
I ne znam sta se palis?? Idi na temu njanja ako ti je do nekakvih rasprava..[/quote]
Ma ne palim se uopste, treba biti realan. Posjeta nam je u kujcu, i ne trebamo to skivati, to treba naglasavati. Zvanicna procjena je oko 2.000, 200 vise manje.
http://www.nfsbih.ba/nsbih/utakmica.php ... enu=bh_tel" onclick="window.open(this.href);return false;
Za ono na dnu si u pravu, ponese me posjeta, jbt sta bi bilo da smo 12. kao u "zlatna vremena".[/quote]
ja sam o ovome govorio,ako posjetu kroje razni portali onda je ona dobra a u realnom stanju je to sasvim drugacije (u pola manje) ! kad pojedini portali napisu da je bilo 4 000,u praksi je bilo 2 000
Mozda sam lose procijenio ali ako je po izvjestajima protiv Slavije bilo 2000 onda je veceras bilo min. 4000.. Jug slabije popunjen nego protiv slavije ali na sjeveru sigurno 2000 vise ljudi nego na toj tekmi.. A nisam brojao vec lupam odokativno

Ma ne palim se uopste, treba biti realan. Posjeta nam je u kujcu, i ne trebamo to skivati, to treba naglasavati. Zvanicna procjena je oko 2.000, 200 vise manje.
http://www.nfsbih.ba/nsbih/utakmica.php ... enu=bh_tel" onclick="window.open(this.href);return false;
Za ono na dnu si u pravu, ponese me posjeta, jbt sta bi bilo da smo 12. kao u "zlatna vremena".[/quote]
ja sam o ovome govorio,ako posjetu kroje razni portali onda je ona dobra a u realnom stanju je to sasvim drugacije (u pola manje) ! kad pojedini portali napisu da je bilo 4 000,u praksi je bilo 2 000
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Hajd da nisam bio na tekmi pa bih ti mozda i povjerovao, koga, cega 1500 protiv Slavije ???? Pa 1000 je na jugu bilo, a ja mislim ukupno oko 3500... Sinoc je bilo 1500.. Budite malo objektivniji...AnelZ je napisao/la:Danas je bilo oko 2500 ljudi. Ni najveci optimisti nebi smjeli reci da je bilo preko 3000. No kada vidim da je delegat napisao da je u srijedu u kup utakmici protiv Slavije bilo 3000 (a jedva bilo 1500), vidim odakle greske dolaze...kralj_je_mrtav je napisao/la: Fakat nisam imao namjeru, ali ne mogu odoljeti. Gdje ti nabra 4.500 ljudi. Fakat ne kontam, hajde malo probaj objasniti. Na sjeveru 3000, na jugu 1300 i na zapadu 200, po tebi. E sad, sve to duplo smanji. Posjeta mizerna, uostalom kao i cijelu ovu sezonu. Kazne za baklje, taman sto se od ulaznica zaradilo. Gamu, deltu, bigu, vatrogasce, policiju ce Amar opet iz svboh djepa placati.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Ma nismo ni mi nista bolji.Sve nesto kilavo,nego osvajamo bodove,pa se to jedino pika,a zatvaraju se oci pred realnoscu.Mislim da ce derbi biti jedan od najgori,bar po onom sto ekipe pruzaju,volio bih da dobijemo,ali ja vec odavno ne uzivam u igri svog kluba,rezultati su super,ali igra kilava.Nah1d je napisao/la:Prema onome juce sto sam vidio u gradaccu.Onu nemoc sarajeva sa igracem vise,mogu rec da ce past min 2 na derbiju,jadno sarajevo sa nakom ekipom,sve pokusavaju solo akcijama,husejnovic jedini nesto moze uradit,njega zatvorite i 2:0 dobijate.
Mada se mora priznatida smo jucer 70 minuta igrali sa igracem manje,jer Amar je u svemu Tito,ali samo u par stvari je Manchini.Bogami on ko da je napravio onog Jamaka,ili mu ovaj pravi najveci ceh u kafani,pa igra.Molio bih sve navijace Zelje,da vise nikad ne kazu pa dobar je Jamak.Ma ono je fuj,i onda se pitamo zasto smo kilavi.Covjek nije u stanju pas odigrati kako treba,a kamoli sta vise.Jedino sto me tjesi kod nas,je to sto imamo na klupi dosta dobrih igraca,i kojim se nadam da ce igrati.Bekric,Beslija,Brkovic,Smajic uskoro abd,itd.
Kad oni igraju sve to nekako izgleda bolje.
Sinoc su jako dobro odigrali,Zola,Selimovic,bez obzira sto nije dao gol,ali je pokazao da je ispred Adilovica po mnogo,mnogo cemu.Onaj prodor mu je genijalan,jet se na kraju pokusao nasaliti sa golmanom,ali da je proslo bio bi najljepsi gol u historiji lige.Zatim,jako dobra tekma Vasilica,koji pokazuje da je u ovom trenutku najbolji nas stoper,i bio je i prije,samo eto mi navikli na Bogija i Kerlu.Mirso kad je usao,iako nije igrao na svojoj poziciji vec u sredini ,frajer je pokazao 198 puta vise od sina nam babinog,i tehnicki i kreativno,a uzmimo u obzir da Mirso i nije bas neki tehnicar,pa onda mozda i shvatimo koliki je onaj lik parmak.
Imamo ekipu,da se rahat prosetamo ligom,i valjda ce ti koji znaju uskoro biti na djelu,konacno...
Zadnja izmjena: barbarez, dana/u 28 okt 2012, 11:29, ukupno mijenjano 1 put.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
ono sto mi je jos zasmetalo je sto smo pali, odnosno povukli se nakon gola, pa nam je olimpic tad mogao zabiti gol(ove), sreca nije, umjesto da ih tad dotucemo kad su se otvorili, mi se povlacimo nazad
Za zivot cijeli!
Zaboravih ovo dodati,nismo pali nego smo se svjesno povukli,igrali u grcu,i imali srece na koncu.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:ono sto mi je jos zasmetalo je sto smo pali, odnosno povukli se nakon gola, pa nam je olimpic tad mogao zabiti gol(ove), sreca nije, umjesto da ih tad dotucemo kad su se otvorili, mi se povlacimo nazad
VOLIM TE ZELJO
Ultras1921 je napisao/la:Posjeta je juce bila slaba, ali ovaj nfs nije normalan. Znaci zvanicna statiska utakmice- 2 milje http://www.nfsbih.ba/nsbih/utakmica.php ... enu=bh_tel" onclick="window.open(this.href);return false;. Nema teorije. Sam sjever je primio vise od 2000! Da ne govorim da je posjeta bila vidno bolja nego protiv slavije http://www.nfsbih.ba/nsbih/utakmica.php ... enu=bh_tel" onclick="window.open(this.href);return false; kada je sluzbena statistika 3000![]()
![]()
nije gov*nego se pas pos** 2000 nije al je 2,500 ,ovo je za bogu plakat ,

-
- Kontakt:
...prije svega, čestitke igračima i stručnom štabu na pobjedi
što se utakmce tič; olimpic zaslužio da postigne gol i po meni je realan rezultat 2:1; sudija nije bio loš, i zaslušuje prolaznu ocjenu; nekoliko je detalja koji po meni zaslužuju da ih se pomene:
-promašaj igrača olipmica (smajić, ako se ne varam) u I poluvremenu;
-prodor selimovića u II poluvremenu-šteta što ne dade gol;

-promašaj igrača olipmica (smajić, ako se ne varam) u I poluvremenu;
-prodor selimovića u II poluvremenu-šteta što ne dade gol;
3500 protiv Slavije ? ne bih rek'o, 2500 u vrh glave, 2 sektora na jugu puna i sjever nešto tanko...Baja_Zvjerka je napisao/la: Hajd da nisam bio na tekmi pa bih ti mozda i povjerovao, koga, cega 1500 protiv Slavije ???? Pa 1000 je na jugu bilo, a ja mislim ukupno oko 3500... Sinoc je bilo 1500.. Budite malo objektivniji...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
SInoc najmanje 3.500 hiljade!!
Sjever ispunjeno 2/3 sto je otprilike nekih 2-2.500 milje, na jugu nekih hiljadu do hiljadu i po ljudi i zapad nek je bilo 200= cirka 3.500 Milja!
Cuj dvije hiljade
Sjever ispunjeno 2/3 sto je otprilike nekih 2-2.500 milje, na jugu nekih hiljadu do hiljadu i po ljudi i zapad nek je bilo 200= cirka 3.500 Milja!
Cuj dvije hiljade
Razumijes ti mene burazere moj 

Nego imal gdje highlights od sinocnje tekme, po mogucnosti sa Arene? 
Il eventualno citava tekma da se pregleda? Zahvaljujem

Il eventualno citava tekma da se pregleda? Zahvaljujem
Razumijes ti mene burazere moj 

kakav primitizam baklje su se palile i palit ce uvijek naravno bez ubacivanja na teren ,svaka cast dini za sve sto radi i njegovom odnosu prema manijacima ali ko je on da dodze i kaze e nemojte to to i to ,i navijaci se ponasaju prema njemu korektno i postuju ga ali niko se ne mijesa gdje mu nije mjesto i ne trazi nesto sto nije moguce uraditi ,nije ni on morao glumiti djelioca pravde pa dobiti 2 milje kazne kao glavno lice za sigurnost na stadionu ,jedino od svega sto mi se ne svidza je kad se baklje pale nek se zapali 50 kom a ne 2 jer su kazne iste bez ubacivanja u teren ili su tu negdjeSarajlijaTM je napisao/la:Teska tekma do bola,najvise za nas sto smo po kisi stajali na jugu,ko da je 3 sata trajala,jbt
Imam osjecaj da ih se vecina cuvala za derbi,sto od kartona,sto od povreda,dali go,tacno koliko je trebalo,ali smo i grijesili u pm. Mozda to da se pitice malo vise nafuraju kad pogledaju snimak i kazu po obicaju,ta ce oni,pa ih onda klempujemo. Il ko sto Osim rece, "Derbi ce se bitno razlikovati od ovoga veceras"
Nego kakav je ono primitivizam na pocetku? Dodje covjek da fino zamoli za baklje,da se ne pale na pocetku,fol navijanje "dino je jedan od nas..." ,a dino ne dodje ni do reflektora,zapalise,sjeba se jadan ko foka. Ono je bas bilo nisko. Treba sad protiv veleza dati kornjacama da rove ili makar da posmatraju,pa i da slikaju,pa fino na izlazu jednog po jednog po 5glava,makar ja izasao za sat vremena.
Volim i ja bakljadu,lijepo to izgleda,ponese raju,al ocigledno ne moze vise i kraj price
Ne mogu se oteti utisku da tu ima nesto vise,nije nekog briga ,ni za klub ,ni za navijanje,nego jednostavno mozda da se pokrene biznis kakav ko ovi ultrasi iz bg i slicno.
- champions1921
Dino je licno dobio kaznu od 2000 za razliku od ovih furaca zbog kojih klub placa kazne.. Ja sam za to da posljedice snosi onaj ko je zapali pa onda neka se pale koliko hoce.. Svugdje se stalo u kraj pirotehnici pa ce se stati i kod nas samo mi cudno kako neko ko se zaklinje u Zelju iz kola u kolo istom tom Zelji nanosi finansijsku stetu i jos to pokusava predstaviti kao nesto sto je OK..Cuspajz je napisao/la:kakav primitizam baklje su se palile i palit ce uvijek naravno bez ubacivanja na teren ,svaka cast dini za sve sto radi i njegovom odnosu prema manijacima ali ko je on da dodze i kaze e nemojte to to i to ,i navijaci se ponasaju prema njemu korektno i postuju ga ali niko se ne mijesa gdje mu nije mjesto i ne trazi nesto sto nije moguce uraditi ,nije ni on morao glumiti djelioca pravde pa dobiti 2 milje kazne kao glavno lice za sigurnost na stadionu ,jedino od svega sto mi se ne svidza je kad se baklje pale nek se zapali 50 kom a ne 2 jer su kazne iste bez ubacivanja u teren ili su tu negdjeSarajlijaTM je napisao/la:Teska tekma do bola,najvise za nas sto smo po kisi stajali na jugu,ko da je 3 sata trajala,jbt
Imam osjecaj da ih se vecina cuvala za derbi,sto od kartona,sto od povreda,dali go,tacno koliko je trebalo,ali smo i grijesili u pm. Mozda to da se pitice malo vise nafuraju kad pogledaju snimak i kazu po obicaju,ta ce oni,pa ih onda klempujemo. Il ko sto Osim rece, "Derbi ce se bitno razlikovati od ovoga veceras"
Nego kakav je ono primitivizam na pocetku? Dodje covjek da fino zamoli za baklje,da se ne pale na pocetku,fol navijanje "dino je jedan od nas..." ,a dino ne dodje ni do reflektora,zapalise,sjeba se jadan ko foka. Ono je bas bilo nisko. Treba sad protiv veleza dati kornjacama da rove ili makar da posmatraju,pa i da slikaju,pa fino na izlazu jednog po jednog po 5glava,makar ja izasao za sat vremena.
Volim i ja bakljadu,lijepo to izgleda,ponese raju,al ocigledno ne moze vise i kraj price
Ne mogu se oteti utisku da tu ima nesto vise,nije nekog briga ,ni za klub ,ni za navijanje,nego jednostavno mozda da se pokrene biznis kakav ko ovi ultrasi iz bg i slicno.
BUDI ŽELJO !!!
- alan ford 26
- Kontakt:
Cuspajz je napisao/la:kakav primitizam baklje su se palile i palit ce uvijek naravno bez ubacivanja na teren ,svaka cast dini za sve sto radi i njegovom odnosu prema manijacima ali ko je on da dodze i kaze e nemojte to to i to ,i navijaci se ponasaju prema njemu korektno i postuju ga ali niko se ne mijesa gdje mu nije mjesto i ne trazi nesto sto nije moguce uraditi ,nije ni on morao glumiti djelioca pravde pa dobiti 2 milje kazne kao glavno lice za sigurnost na stadionu ,jedino od svega sto mi se ne svidza je kad se baklje pale nek se zapali 50 kom a ne 2 jer su kazne iste bez ubacivanja u teren ili su tu negdjeSarajlijaTM je napisao/la:Teska tekma do bola,najvise za nas sto smo po kisi stajali na jugu,ko da je 3 sata trajala,jbt
Tesko ovom klubu sa navijacima poput tebe. Kazes ko je on da kaze navijacima sta da rade, iako sumnjam da je zapovijedao vec je vjerovatno zamolio da se to vise ne radi. A jesi se zapitao ko si ti i tebi slicni pa da ostetis klub za nekoliko milja svaku tekmu? Prije su se palile baklje ali se niko nije kaznjavao zbog toga, sada je situacija malo drugacija. I onda se kao neko nadje u cudu zasto nema raje na tekmama, sve ima svoje druze.
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
druze nisi ti za navijacke diskusije ,ocigledno ne znas za sta se navijaci kaznjavaju van sarajeva na utakmicama i slicno ,furaci su oni koji idu na utakmice i pale baklje a navijaci su oni koji traze linkove po forumu i kukaju o kaznama ,pirotehnika je draz navijanja i kao takva je sastavni dio utakmica sad sto je zapalit baklju u nasoj drzavi isti problem kao koristiti nozeve i pistolje je za drugu diskusijuchampions1921 je napisao/la:Dino je licno dobio kaznu od 2000 za razliku od ovih furaca zbog kojih klub placa kazne.. Ja sam za to da posljedice snosi onaj ko je zapali pa onda neka se pale koliko hoce.. Svugdje se stalo u kraj pirotehnici pa ce se stati i kod nas samo mi cudno kako neko ko se zaklinje u Zelju iz kola u kolo istom tom Zelji nanosi finansijsku stetu i jos to pokusava predstaviti kao nesto sto je OK..Cuspajz je napisao/la:kakav primitizam baklje su se palile i palit ce uvijek naravno bez ubacivanja na teren ,svaka cast dini za sve sto radi i njegovom odnosu prema manijacima ali ko je on da dodze i kaze e nemojte to to i to ,i navijaci se ponasaju prema njemu korektno i postuju ga ali niko se ne mijesa gdje mu nije mjesto i ne trazi nesto sto nije moguce uraditi ,nije ni on morao glumiti djelioca pravde pa dobiti 2 milje kazne kao glavno lice za sigurnost na stadionu ,jedino od svega sto mi se ne svidza je kad se baklje pale nek se zapali 50 kom a ne 2 jer su kazne iste bez ubacivanja u teren ili su tu negdjeSarajlijaTM je napisao/la:Teska tekma do bola,najvise za nas sto smo po kisi stajali na jugu,ko da je 3 sata trajala,jbt

Joj jest vam dobro uradjen onaj sponzor na dresu, ja se sturi gledajuci one slike da vidim sta pise al neide nikako...
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.
- champions1921
I ne zelim diskutovati sa tobom.. Samo iznosim svoj licni stav a on je da je nelogicno klubu praviti fin. stetu.. Nije klub kriv sto su zakoni takvi kakvi jesu.. Organizujte neke proteste pred savezom da se ukinu te kazne pa ih onda palite koliko hocete.. Evo da tebe licno pitam. Jeli uredu sto klub u ovakvoj fin. situaciji placa kazne zbog navijaca???Cuspajz je napisao/la: druze nisi ti za navijacke diskusije ,ocigledno ne znas za sta se navijaci kaznjavaju van sarajeva na utakmicama i slicno ,furaci su oni koji idu na utakmice i pale baklje a navijaci su oni koji traze linkove po forumu i kukaju o kaznama ,pirotehnika je draz navijanja i kao takva je sastavni dio utakmica sad sto je zapalit baklju u nasoj drzavi isti problem kao koristiti nozeve i pistolje je za drugu diskusiju
Edit:I ja ne propustam domace tekme kako znam za sebe a ove sezone sam bio i na dva gostovanja(Travnik, Zenica).. Posao i vrijeme mi ne dopustaju vise putovanja a rado bih isao da imam vremena..
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 28 okt 2012, 12:39, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!
ajde sta je sa vama vise, ba vi od pocetka ove godine ste dosadni drama sta vi vise pricate o jugu i slicnim stvarima, imas na sjever sjedi i uzivaj .. da se ove baklje nisu palile konstanto i prije ja bi razumio, vi ste sad ufatili prosipat nesto neku losu atmosveru, sinoc na jugu draama bila atmosvera sve prejako, sta ja sad jel reces i ja od tih klosara ispusio pa mi dobro bilo, ne pusim, ne pijem , trenira se al meni je dobro bilo sinoc ! SVI NA DERBI ..
classic je napisao/la:Joj jest vam dobro uradjen onaj sponzor na dresu, ja se sturi gledajuci one slike da vidim sta pise al neide nikako...

Ma sto se tice opreme sve je lose i nakaradno..aaa na dresu pise Sarajevo osiguranje

-
- Kontakt:
Zar nije bolje kad su ove "vece" utakmice tipa derbi,borac,siroki itd napravit pravu bakljadu da citav stadion gori a ne ovako svaka utakmica po 10ak baklji i bzvze kazne samo dobijamo

Trenutno korisnika/ca: itatabisine, MSOZ101 i 38 gostiju.