FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Niko ne spominje povlacenje naseg igraca u sesnestercu i ne sviranje penala ? Niko ne spominje sto se Olimpicu sviraju neki faulovi koji ne postoje ? Ovo je cini mi se drugi penal da se nama ne svira na Grbavici ?? Ne treba ovo da nas brine??
Željeznicar za život cijeli !
- Ultras1921
- Kontakt:
Mozel mi neko reci kad igra Zeljo dns na Bajrmaskom, cijene karate i tako te informacije 

Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
povrijedjen, vraca se navodno tek na proljece ...amer_zeljoo je napisao/la:jedno pitanje posto nisam bio bas u toku protekli period.. Sta je sa kerlom?
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87
Kerla je povrijedjen u gipsu mu noga i nema ga do nove godine.amer_zeljoo je napisao/la:jedno pitanje posto nisam bio bas u toku protekli period.. Sta je sa kerlom?
Bajramski turnir 28. i 29. oktobra u Skenderiji *Ultras1921 je napisao/la:Mozel mi neko reci kad igra Zeljo dns na Bajrmaskom, cijene karate i tako te informacije
Raspored odigravanja utakmica u nedjelju, 28. oktobra:
u 10 sati Željezničar–Olimpik;
u 10,45 Sarajevo–Reprezentacija Sandžaka;
u 11,50 Čelik–Velež;
u 12,40 Vrbanjuša–Bosna;
u 15,30 Sarajevo–Bosna;
u 16,30 Vrbanjuša–Reprezentacija Sandžaka;
u 17,30 Željezničar–Velež;
u 18,20 sati Olimpik–Čelik.
Raspored odigravanja utakmica u ponedjeljak, 29. oktobra:
u 10 sati Velež–Olimpik;
u 10,45 Vrbanjuša–Sarajevo;
u 11,50 Bosna–Reprezentacija Sandžaka;
u 12,40 sati Čelik–Željezničar.
Utakmica za treće i četvrto mjesto na rasporedu je 29. oktobra u 16,40 sati,
dok je FINALNI MEČ na rasporedu u 17,30 sati.
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Upravo, gotovo svi glavni ljudi su fakultetski obrazovani sada, ocigledno oni misle da moras biti narkoman i alkoholicar da bi podgrupi pristupio ili usao u kop da navijas. Kakve samo gluposti citam..bagrcavi je napisao/la:Što se praviš glup kad je očigledno da to nisi ? Zašto stvari posmatraš generalno ? Znaš li ti koliko ljudi u kopu ima sa fakultetskom diplomom ? Koliko sudenata ? Nemoj pljuvati i pisati gluposti, ako već ne znaš o čemu pišeš.exbabilon je napisao/la:Ma ja, trebam se napušit, bit opasan po okolinu, upalit koju baklju, naštetit klubu i onda bi me shvatio ozbiljno. Odrasti!Pendik je napisao/la:
Ti si jedan od onih sto dode na jug fino utopli uzmu kospice i sjedis kao u kinu. A oni navijaju, ma ustvari sta se raspravljam s tobom. Kakav ti.
Ma ja, trebam se napušit, bit opasan po okolinu, upalit koju baklju, naštetit klubu i onda bi me shvatio ozbiljno. Odrasti![/quote]
Što se praviš glup kad je očigledno da to nisi ? Zašto stvari posmatraš generalno ? Znaš li ti koliko ljudi u kopu ima sa fakultetskom diplomom ? Koliko sudenata ? Nemoj pljuvati i pisati gluposti, ako već ne znaš o čemu pišeš.[/quote]
Upravo, gotovo svi glavni ljudi su fakultetski obrazovani sada, ocigledno oni misle da moras biti narkoman i alkoholicar da bi podgrupi pristupio ili usao u kop da navijas. Kakve samo gluposti citam..[/quote]
sta je tica diplomirani komunikolog ?
Što se praviš glup kad je očigledno da to nisi ? Zašto stvari posmatraš generalno ? Znaš li ti koliko ljudi u kopu ima sa fakultetskom diplomom ? Koliko sudenata ? Nemoj pljuvati i pisati gluposti, ako već ne znaš o čemu pišeš.[/quote]
Upravo, gotovo svi glavni ljudi su fakultetski obrazovani sada, ocigledno oni misle da moras biti narkoman i alkoholicar da bi podgrupi pristupio ili usao u kop da navijas. Kakve samo gluposti citam..[/quote]
sta je tica diplomirani komunikolog ?
Šta se ba sad oko onog mog posta vodi tolika polemika. Poenta nije bila govor mržnje prema članovima kopa, nego prema onim pojedincima koji svijesno idu na štetu Želje, a takvih je bilo i van kopa, i na sjeveru...tako da...Dosta više o tome.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Što se praviš glup kad je očigledno da to nisi ? Zašto stvari posmatraš generalno ? Znaš li ti koliko ljudi u kopu ima sa fakultetskom diplomom ? Koliko sudenata ? Nemoj pljuvati i pisati gluposti, ako već ne znaš o čemu pišeš.[/quote]ciza je napisao/la:Ma ja, trebam se napušit, bit opasan po okolinu, upalit koju baklju, naštetit klubu i onda bi me shvatio ozbiljno. Odrasti!
sta je tica diplomirani komunikolog ?[/quote]
"SADA"
Gdje je tica sada?
Što se praviš glup kad je očigledno da to nisi ? Zašto stvari posmatraš generalno ? Znaš li ti koliko ljudi u kopu ima sa fakultetskom diplomom ? Koliko sudenata ? Nemoj pljuvati i pisati gluposti, ako već ne znaš o čemu pišeš.[/quote]ciza je napisao/la:Ma ja, trebam se napušit, bit opasan po okolinu, upalit koju baklju, naštetit klubu i onda bi me shvatio ozbiljno. Odrasti!
sta je tica diplomirani komunikolog ?[/quote]
momak tica vise nema nikakve veze sa tribinom

- Ultras1921
- Kontakt:
Hvala drug punoipetm je napisao/la:Bajramski turnir 28. i 29. oktobra u Skenderiji *Ultras1921 je napisao/la:Mozel mi neko reci kad igra Zeljo dns na Bajrmaskom, cijene karate i tako te informacije
Raspored odigravanja utakmica u nedjelju, 28. oktobra:
u 10 sati Željezničar–Olimpik;
u 10,45 Sarajevo–Reprezentacija Sandžaka;
u 11,50 Čelik–Velež;
u 12,40 Vrbanjuša–Bosna;
u 15,30 Sarajevo–Bosna;
u 16,30 Vrbanjuša–Reprezentacija Sandžaka;
u 17,30 Željezničar–Velež;
u 18,20 sati Olimpik–Čelik.
Raspored odigravanja utakmica u ponedjeljak, 29. oktobra:
u 10 sati Velež–Olimpik;
u 10,45 Vrbanjuša–Sarajevo;
u 11,50 Bosna–Reprezentacija Sandžaka;
u 12,40 sati Čelik–Željezničar.
Utakmica za treće i četvrto mjesto na rasporedu je 29. oktobra u 16,40 sati,
dok je FINALNI MEČ na rasporedu u 17,30 sati.
Forza Inter!
Forza Inter!
- champions1921
Pitanje za ove koji su upoznati sa situacijom oko najvatrenijih Manijaka. Zasto je sinoc na jugu bilo plafon 1000 Maniijaka?? Zasto Jug nije popunjen kao prosle tri sezone?? I znaju li ti fakultetski obrazovani da je Zeljo ove sezone dobio oko 80 000 KM kazni zbog pirotehnike i da je na gubitku jos nekih 40 000KM zbog suspenzije u dvije utakmice??
BUDI ŽELJO !!!
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
da bi privukli navijace srednjih godina a bogami i one starije mora se nesto ponuditi, ti navijaci imaju kes i oni trose ne mi studenti fukare, ali ti navijaci traze komfor,nesto za pojest popit a da ne izlazi van okvira stadiona i naravno sigurnost
stadioni nam propadaju sve vise ljudi je na stadionima povezi tacke -.-
inace juce sam gledao dva sata poslije tekme su jos reflektori bili upaljeni jel ih to amar umarao ??? zna li iko moze pp
stadioni nam propadaju sve vise ljudi je na stadionima povezi tacke -.-
inace juce sam gledao dva sata poslije tekme su jos reflektori bili upaljeni jel ih to amar umarao ??? zna li iko moze pp
Prema onome juce sto sam vidio u gradaccu.Onu nemoc sarajeva sa igracem vise,mogu rec da ce past min 2 na derbiju,jadno sarajevo sa nakom ekipom,sve pokusavaju solo akcijama,husejnovic jedini nesto moze uradit,njega zatvorite i 2:0 dobijate.
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
- SarajlijaTM
Teska tekma do bola,najvise za nas sto smo po kisi stajali na jugu,ko da je 3 sata trajala,jbt
Imam osjecaj da ih se vecina cuvala za derbi,sto od kartona,sto od povreda,dali go,tacno koliko je trebalo,ali smo i grijesili u pm. Mozda to da se pitice malo vise nafuraju kad pogledaju snimak i kazu po obicaju,ta ce oni,pa ih onda klempujemo. Il ko sto Osim rece, "Derbi ce se bitno razlikovati od ovoga veceras"
Nego kakav je ono primitivizam na pocetku? Dodje covjek da fino zamoli za baklje,da se ne pale na pocetku,fol navijanje "dino je jedan od nas..." ,a dino ne dodje ni do reflektora,zapalise,sjeba se jadan ko foka. Ono je bas bilo nisko. Treba sad protiv veleza dati kornjacama da rove ili makar da posmatraju,pa i da slikaju,pa fino na izlazu jednog po jednog po 5glava,makar ja izasao za sat vremena.
Volim i ja bakljadu,lijepo to izgleda,ponese raju,al ocigledno ne moze vise i kraj price
Ne mogu se oteti utisku da tu ima nesto vise,nije nekog briga ,ni za klub ,ni za navijanje,nego jednostavno mozda da se pokrene biznis kakav ko ovi ultrasi iz bg i slicno.
Imam osjecaj da ih se vecina cuvala za derbi,sto od kartona,sto od povreda,dali go,tacno koliko je trebalo,ali smo i grijesili u pm. Mozda to da se pitice malo vise nafuraju kad pogledaju snimak i kazu po obicaju,ta ce oni,pa ih onda klempujemo. Il ko sto Osim rece, "Derbi ce se bitno razlikovati od ovoga veceras"
Nego kakav je ono primitivizam na pocetku? Dodje covjek da fino zamoli za baklje,da se ne pale na pocetku,fol navijanje "dino je jedan od nas..." ,a dino ne dodje ni do reflektora,zapalise,sjeba se jadan ko foka. Ono je bas bilo nisko. Treba sad protiv veleza dati kornjacama da rove ili makar da posmatraju,pa i da slikaju,pa fino na izlazu jednog po jednog po 5glava,makar ja izasao za sat vremena.
Volim i ja bakljadu,lijepo to izgleda,ponese raju,al ocigledno ne moze vise i kraj price
Ne mogu se oteti utisku da tu ima nesto vise,nije nekog briga ,ni za klub ,ni za navijanje,nego jednostavno mozda da se pokrene biznis kakav ko ovi ultrasi iz bg i slicno.
Mani te se price oko stadiona jer znamo da nece biti nista, gdje je sada Koldžo da nam "maze" oci pobjedila mu je SDA sto ne sprovede rijeci u djela ?
Bolje da se mi okrenemo ligi i kupu, pa onda opet na Zubanpolje pred dvije polu prazne tribine da igramo evropske utakmice. A kako stvari stoje ako UEFA zaostri ove uslove za stadione ne cemo imati gdje igrati.
Bolje da se mi okrenemo ligi i kupu, pa onda opet na Zubanpolje pred dvije polu prazne tribine da igramo evropske utakmice. A kako stvari stoje ako UEFA zaostri ove uslove za stadione ne cemo imati gdje igrati.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
nije uopste bilo govora o penalu, ne pricaj bezveze, ja sam vidio da je nama sviran faul, a trebao je za njih, kad je vasilic cupao skoru za ruku, a sudija dodje do igraca, kontam u sebi evo penala, kad ono kontra faul skore, ne mozes da vjerujes, sudija je solidno odradio svoj posao, ne zali se odma. 3 puta mi je srce stalo sinoc, hvala nasim igracima za to, ono sto su oni(olimpic) sinoc promasili ono bukvalno spada u rubriku teze promasiti nego pogoditi.likusa je napisao/la:Niko ne spominje povlacenje naseg igraca u sesnestercu i ne sviranje penala ? Niko ne spominje sto se Olimpicu sviraju neki faulovi koji ne postoje ? Ovo je cini mi se drugi penal da se nama ne svira na Grbavici ?? Ne treba ovo da nas brine??
Za zivot cijeli!
- SarajlijaTM
Nemoj tako drug! Licno sam svjedok da je pocela rekonstrukcija! Sinoc ja u halu na jugu,kad onoElegant je napisao/la:Mani te se price oko stadiona jer znamo da nece biti nista, gdje je sada Koldžo da nam "maze" oci pobjedila mu je SDA sto ne sprovede rijeci u djela ?

Vjerovatno je isto i sa onim neonkama na sjeveru

- jovanmaksimovic
- Kontakt:
budi iskren, i reci da se salis? sudija je bio olimpikom 12.igrac jucer... a sva sreca pa smo uzeli bodove...ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:nije uopste bilo govora o penalu, ne pricaj bezveze, ja sam vidio da je nama sviran faul, a trebao je za njih, kad je vasilic cupao skoru za ruku, a sudija dodje do igraca, kontam u sebi evo penala, kad ono kontra faul skore, ne mozes da vjerujes, sudija je solidno odradio svoj posao, ne zali se odma. 3 puta mi je srce stalo sinoc, hvala nasim igracima za to, ono sto su oni(olimpic) sinoc promasili ono bukvalno spada u rubriku teze promasiti nego pogoditi.likusa je napisao/la:Niko ne spominje povlacenje naseg igraca u sesnestercu i ne sviranje penala ? Niko ne spominje sto se Olimpicu sviraju neki faulovi koji ne postoje ? Ovo je cini mi se drugi penal da se nama ne svira na Grbavici ?? Ne treba ovo da nas brine??
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
- Ultras1921
- Kontakt:
Posjeta je juce bila slaba, ali ovaj nfs nije normalan. Znaci zvanicna statiska utakmice- 2 milje http://www.nfsbih.ba/nsbih/utakmica.php ... enu=bh_tel" onclick="window.open(this.href);return false;. Nema teorije. Sam sjever je primio vise od 2000! Da ne govorim da je posjeta bila vidno bolja nego protiv slavije http://www.nfsbih.ba/nsbih/utakmica.php ... enu=bh_tel" onclick="window.open(this.href);return false; kada je sluzbena statistika 3000

Forza Inter!
Forza Inter!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.