Mislis 37 000?ciza je napisao/la:posjete katastrofalne,ocajne,ako sad ne napunite kosevo na derbiju onda vam jedino barcelona i torabi mogu napunit tribine

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Mislis 37 000?ciza je napisao/la:posjete katastrofalne,ocajne,ako sad ne napunite kosevo na derbiju onda vam jedino barcelona i torabi mogu napunit tribine
Koševo nije mogla napuniti utakmica BiH - Francuska, a da ga napuni derbi, smiješno.Vamos je napisao/la:Mislis 37 000?ciza je napisao/la:posjete katastrofalne,ocajne,ako sad ne napunite kosevo na derbiju onda vam jedino barcelona i torabi mogu napunit tribine
eh sad se sjetim samo 1998. i onda dva derbije gdje je bilo barem 30000 po svakoj...Vamos je napisao/la:Mislis 37 000?ciza je napisao/la:posjete katastrofalne,ocajne,ako sad ne napunite kosevo na derbiju onda vam jedino barcelona i torabi mogu napunit tribine
pa preko 20 000. sve ispod nije vrijedno spomena,dijele prvo mjesto trka za titulu treba da kosevo bude malo,jel problem po 10 milja dodje zbog svog kluba sa obe strane ako to nemaju o cemu pricamo?jovanmaksimovic je napisao/la:eh sad se sjetim samo 1998. i onda dva derbije gdje je bilo barem 30000 po svakoj...Vamos je napisao/la:Mislis 37 000?ciza je napisao/la:posjete katastrofalne,ocajne,ako sad ne napunite kosevo na derbiju onda vam jedino barcelona i torabi mogu napunit tribine![]()
tugo moja... na sta je spao derbi...
Nazalost,popularnost fudbala je pala svugdje u svijetu,pa i kod nas.jovanmaksimovic je napisao/la:eh sad se sjetim samo 1998. i onda dva derbije gdje je bilo barem 30000 po svakoj...Vamos je napisao/la:Mislis 37 000?ciza je napisao/la:posjete katastrofalne,ocajne,ako sad ne napunite kosevo na derbiju onda vam jedino barcelona i torabi mogu napunit tribine![]()
tugo moja... na sta je spao derbi...
Imam osjecaj da ce ovo biti jedan od najboljih derbija u zadnjih 10 godina.oba kluba su top.dijele prvu poziciju,atmosfera je nabrijana.i nazalost ja cu ga baksuz morati propustiti.Radim do 5,a nakon toga moram na vjencanje zeni mi se rodjo (e jest izabrao datum u PM),al eto nadam se da ce ga neko snimiti i postaviti na net.nime_tm87 je napisao/la:Ma ocekujem nekih 17-20 hiljada na stadionu ako Bog da...bice ovo pravi fudbalski spektakl...
Pokupite sve svatove i na stadion. Imamo savrsenih primjeraTMovac je napisao/la:Imam osjecaj da ce ovo biti jedan od najboljih derbija u zadnjih 10 godina.oba kluba su top.dijele prvu poziciju,atmosfera je nabrijana.i nazalost ja cu ga baksuz morati propustiti.Radim do 5,a nakon toga moram na vjencanje zeni mi se rodjo (e jest izabrao datum u PM),al eto nadam se da ce ga neko snimiti i postaviti na net.nime_tm87 je napisao/la:Ma ocekujem nekih 17-20 hiljada na stadionu ako Bog da...bice ovo pravi fudbalski spektakl...
Jarane bez uvrede ali mi smo i izmislili taj fazon.Vec su bila 2 na Grbavici.Cini mi se 2003 da je prvo bilo.Jack777Pott je napisao/la:Pokupite sve svatove i na stadion. Imamo savrsenih primjeraTMovac je napisao/la:Imam osjecaj da ce ovo biti jedan od najboljih derbija u zadnjih 10 godina.oba kluba su top.dijele prvu poziciju,atmosfera je nabrijana.i nazalost ja cu ga baksuz morati propustiti.Radim do 5,a nakon toga moram na vjencanje zeni mi se rodjo (e jest izabrao datum u PM),al eto nadam se da ce ga neko snimiti i postaviti na net.nime_tm87 je napisao/la:Ma ocekujem nekih 17-20 hiljada na stadionu ako Bog da...bice ovo pravi fudbalski spektakl...
http://www.****/vijesti/zan ... -zrinjskog
![]()
Ne kontam zasto bi bio uvrijedjenTMovac je napisao/la:
Jarane bez uvrede ali mi smo i izmislili taj fazon.Vec su bila 2 na Grbavici.Cini mi se 2003 da je prvo bilo.
Ali je problem sto mladozenja ne voli fudbal.a bice navijaca oba kluba.pa mozda bude nesto.
Koliko sam ja upucen i po okolnim ulicama je nestalo struje. Previse pljujete taj Zrinjski, previse ste zaludjeni tim predznakom i kockicama na grbu, smirite svoje strasti. Grom je udario u reflektor, kao da se to jednom desilo negdje, a sad tvoja tvrdnja da se moraju pobrinuti da rade. Organizator se pobrinuo, radili su, ali nitko ne moze protiv vise sile. Ja sam svakako za to da se utakmica nastavi, bezveze su mi sva ta pravila o igranju od pocetka, 80% utakmice i slicno. Utakmicu nisu prekinuli navijaci, vec visa sila i tu pomoci nema. Jedan Real je pri negativnim rezutatima u zadnjih desetak godina imao dvije dojave o bombi, pa im se nije ovako presudilo, vec su odigrali do kraja (i pobijedili).Ferplejko je napisao/la:Kao prvo,
bilo bi logično da su propozicije napisane tako da se sutradan (ili neki drugi dan ako ne moze sutradan) utakmica nastavi od minuta kada je prekinuta pa bi onda ova sve bilo riješeno na terenu i sudija bi morao nadoknaditi prekid zbog gašenja reflektora (kao i svaki drugi prekid zbog kojeg se ne može igrati, a gdje nije do stanja terena: pirotehnika, neredi navijača, slijetanje helikoptera, teška ozljeda,...)
Kao drugo,
ja sam prilično uvjeren da su reflektori svjesno i namjerno (preko sklopke) ugašeni (kolko vidim ništa se nije ugasilo oko stadiona osim reflektora, nije se ništa pokvarilo jer je za 10 minuta sve radilo normalno) jer je bio negativan rezultat za domaće pa se računalo da će sa nevremenom dužim za 10-ak minuta teren postat neuslovan (što definitivno jeste bio na kraju)
Obzirom na ovo drugo onda i treba registrovat za gosta mada bi najpoštenije bilo da se odigra do kraja. Takodjer, treba da dodam da se organizator koji hoće da igra pod reflektorima mora pobrinuti i da reflektori rade
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.