ja bezze napisao,da vas zayebavam,kad ono izgleda stvarno

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ja cu biti iskren i pošten ČESTITAM POBJEDU-TeaM87 je napisao/la:Zar ti nisi nas ?Armageddon2012 je napisao/la:boli vas q....imate menadzera...igrate premijer liguMenadžer Plavih na zagrijavanje je poslao i mladog Armina Hodžića.![]()
pravi ste evropski klub!
e jbg onda...sad si mi syebao moju CSI ufuranost,vec sam mislio da sam na tragumiky_hz je napisao/la:Ne nego si pegla pa te kuliraju momci,faul je bio svakako Perica seljacki polomi nekoga uz liniju,i to je jedini faul koji je bio oko 16,posteno Jakupovic za moj ukus veceras odsudio bez greske
IDEMO DALJE -----DOBRO SMO ODIGRALI ALI,,,,,,,,Ne zaboravite da SMO POŠTENI I ČASNI LJUDI,da nase vrijeme tek dolazi------Armageddon2012 je napisao/la:e jbg onda...sad si mi syebao moju CSI ufuranost,vec sam mislio da sam na tragumiky_hz je napisao/la:Ne nego si pegla pa te kuliraju momci,faul je bio svakako Perica seljacki polomi nekoga uz liniju,i to je jedini faul koji je bio oko 16,posteno Jakupovic za moj ukus veceras odsudio bez greske
E nek si im rekaoSamoZeljo je napisao/la:OPET NAM JE SILA UDARILA U GLAVU!
Spustite se na zemlju. Bili smo dobri, bas onoliko koliko je bilo potrebno za pobjedu. Da je bilo srece, bilo bi 2-3 razlike za nas.
Sta se vise dizete u nebesa? Gdje bi vi?
Prosli smo dalje u Kupu, prvenstvo nam ide sve bolje i bolje iako raspored nije bio najlaksi....
STA VISE HOCETE?
Budite sretni i slavite pobjedu, Olimpic je dobra ekipa. Organizovani su, imaju igrace, trenera, upravu.... Oni nisu Gradina!
Jamak itekako zna dobro odigrat kad hoće i kad ne cuga dan-dva prije tekme,znao je ponekad biti najbolji pojedinac,dok je očigledno da Bekrija više nije onaj stari.champions1921 je napisao/la:Bekric je za Jamaka izmislio sve sto jednog fudbalera i covjeka cini kvalitetnim i tu ne razumujem sefa sto forsira Jamaka.. Ako neko zna volio bih da mi objasni??
Mozda sam lose procijenio ali ako je po izvjestajima protiv Slavije bilo 2000 onda je veceras bilo min. 4000.. Jug slabije popunjen nego protiv slavije ali na sjeveru sigurno 2000 vise ljudi nego na toj tekmi.. A nisam brojao vec lupam odokativnokralj_je_mrtav je napisao/la:
Fakat nisam imao namjeru, ali ne mogu odoljeti. Gdje ti nabra 4.500 ljudi. Fakat ne kontam, hajde malo probaj objasniti. Na sjeveru 3000, na jugu 1300 i na zapadu 200, po tebi. E sad, sve to duplo smanji. Posjeta mizerna, uostalom kao i cijelu ovu sezonu. Kazne za baklje, taman sto se od ulaznica zaradilo. Gamu, deltu, bigu, vatrogasce, policiju ce Amar opet iz svboh djepa placati.
Ako si bio na utakmici onda si vidio da je na Sjeveru bilo barem 2.000 jer su bila skoro ispunjena slova Ž E LJ O ( a to je skoro 2/3 tribine ). Trbina prima 5.500 ( oni ćoškovi primaju cirka 900 gledalaca ) pa ti kontaj koliko je bila gledalaca. Jug je bio tanak prilično al milja minimalno. Sa Zapadom 3.200 MINIMUM, što je slabo da se razumijemo ali je ipak mnogo više od 2.200 što si napisao.kralj_je_mrtav je napisao/la:Ma ne palim se uopste, treba biti realan. Posjeta nam je u kujcu, i ne trebamo to skivati, to treba naglasavati. Zvanicna procjena je oko 2.000, 200 vise manje.champions1921 je napisao/la:Mozda sam lose procijenio ali ako je po izvjestajima protiv Slavije bilo 2000 onda je veceras bilo min. 4000.. Jug slabije popunjen nego protiv slavije ali na sjeveru sigurno 2000 vise ljudi nego na toj tekmi.. A nisam brojao vec lupam odokativnokralj_je_mrtav je napisao/la:
Fakat nisam imao namjeru, ali ne mogu odoljeti. Gdje ti nabra 4.500 ljudi. Fakat ne kontam, hajde malo probaj objasniti. Na sjeveru 3000, na jugu 1300 i na zapadu 200, po tebi. E sad, sve to duplo smanji. Posjeta mizerna, uostalom kao i cijelu ovu sezonu. Kazne za baklje, taman sto se od ulaznica zaradilo. Gamu, deltu, bigu, vatrogasce, policiju ce Amar opet iz svboh djepa placati.I ne znam sta se palis?? Idi na temu njanja ako ti je do nekakvih rasprava..
http://www.nfsbih.ba/nsbih/utakmica.php ... enu=bh_tel" onclick="window.open(this.href);return false;
Onda je protiv slavije bila milja plafon.. I jeste posjeta taraba ali za nju treba traziti krivce i medju nekima koji nam vode klub.. Kao i za pirotehniku.. Da se malo angazuju kvalitetnije to bi se brzo moglo rijesiti ali izgleda da je bolje nikome se ne zamjerati.. Mene tesko da nesto moze sprijeciti da odem na tekmu jer su meni i najgore Zeljine tekme uzivo bolje nego gledanje el klasika.. Za to imam neke svoje razloge ali brate mnogima smeta cinjenica sto se nemaju gdje vode napiti ni izvrsiti nuzdu kako treba, da ne govorim o drugim stvarima..kralj_je_mrtav je napisao/la:
Ma ne palim se uopste, treba biti realan. Posjeta nam je u kujcu, i ne trebamo to skivati, to treba naglasavati. Zvanicna procjena je oko 2.000, 200 vise manje.
http://www.nfsbih.ba/nsbih/utakmica.php ... enu=bh_tel" onclick="window.open(this.href);return false;
Danas je bilo oko 2500 ljudi. Ni najveci optimisti nebi smjeli reci da je bilo preko 3000. No kada vidim da je delegat napisao da je u srijedu u kup utakmici protiv Slavije bilo 3000 (a jedva bilo 1500), vidim odakle greske dolaze.kralj_je_mrtav je napisao/la: Fakat nisam imao namjeru, ali ne mogu odoljeti. Gdje ti nabra 4.500 ljudi. Fakat ne kontam, hajde malo probaj objasniti. Na sjeveru 3000, na jugu 1300 i na zapadu 200, po tebi. E sad, sve to duplo smanji. Posjeta mizerna, uostalom kao i cijelu ovu sezonu. Kazne za baklje, taman sto se od ulaznica zaradilo. Gamu, deltu, bigu, vatrogasce, policiju ce Amar opet iz svboh djepa placati.
pa bas tako da se malo angazuju i ljudi iz kluba da imaju sastanak sa predstavnikom navijaca da se malo urgira vrlo lako bi se otklonila pirotehnika sve je to lijepo rezultati i to ali imamo losu komunikaciju klub-navijaci i mislim da treba i to malo popraviti odma bi se i posjeta popravila i bilo bi nas sigurno jos 2-3 milje vise nego vcrs prosjek od 5.000 ljudi plus malo vise kad su jace utakmice mislim da bi bio idealan i trebamo svi zajedno poraditi na tome i navijaci i klubchampions1921 je napisao/la:Onda je protiv slavije bila milja plafon.. I jeste posjeta taraba ali za nju treba traziti krivce i medju nekima koji nam vode klub.. Kao i za pirotehniku.. Da se malo angazuju kvalitetnije to bi se brzo moglo rijesiti ali izgleda da je bolje nikome se ne zamjerati.. Mene tesko da nesto moze sprijeciti da odem na tekmu jer su meni i najgore Zeljine tekme uzivo bolje nego gledanje el klasika.. Za to imam neke svoje razloge ali brate mnogima smeta cinjenica sto se nemaju gdje vode napiti ni izvrsiti nuzdu kako treba, da ne govorim o drugim stvarima..kralj_je_mrtav je napisao/la:
Ma ne palim se uopste, treba biti realan. Posjeta nam je u kujcu, i ne trebamo to skivati, to treba naglasavati. Zvanicna procjena je oko 2.000, 200 vise manje.
ma kazna za baklje ce ti biti 1.000 KM sto je 200 ulaznica za jug... ja sam misljenja da ovo sve po milju milju i po sto nam uzimaju kroz kazne da nam nije trebalo i da je sad trebalo otici i zapaliti kosevo da gori dobiti 5.000 i to je to i onda napuniti stadion protiv Veleza ali to nam treba svakako da bude krcato tako cemo pomoci klubu pa onda kad se i dobije 1.000 kazne nije strasno al kad je 8.000 ljudi na utakmicikralj_je_mrtav je napisao/la:Fakat nisam imao namjeru, ali ne mogu odoljeti. Gdje ti nabra 4.500 ljudi. Fakat ne kontam, hajde malo probaj objasniti. Na sjeveru 3000, na jugu 1300 i na zapadu 200, po tebi. E sad, sve to duplo smanji. Posjeta mizerna, uostalom kao i cijelu ovu sezonu. Kazne za baklje, taman sto se od ulaznica zaradilo.champions1921 je napisao/la:Prvo da se izvinem svima na pogresnom linku.. Samo sam ga kopirao sa teme sarajeva jer su ga oni koristili da gledaju sarajevo-borac..
Sto se tekme tice nista novo.. Tesko izlazimo na kraj sa bunkerasima i ako Amar nesto ne promjeni bice tesko u narednim tekmama jer ce svi koji nam dodju igradi sa desetoricom pozadi.. Igraci nekako gusili jedan drugog, pogotovo Jamak i Svraka.. Jamak do 55. minute imao 9 pogresnih kratkih pasova(ja brojao) i po meni jedan od losijih.. Ostali na nekom svom prosjeku uz iznimku Zolotica koji vecerasnjom igrom moze biti primjer ovim nasim zvijezdama kako se bori i gine za plavi dres.. Svaka cast Zola!
Mislim takodjer da nam je igra sa Selimovicem u spicu dosta kreativnija i brza uz, recimo, Brkovica na desnom krilu.. Adil je zabio i u nekim momentima bio borben ali je poprilicno spor i previse ide lijevo gdje smeta Zebi i Kvesi.. Igra previse ledjima okrenut golu za razliku od situacije kada Selimovic igra u spicu sto je po meni losa Adilova osobina.. Odbrana pomalo spora i jedino me nje strah kada je derbi u pitanju.. Nadam se da onaj emancipovani said nece biti raspolozen..
Mislim da nam je sadasnja igra procitana i da nesto moramo mijenjati jer imamo dosta kvalitetnije induvidualce od ostalih klubova..
Posjeta solidna s obzirom da je Bajram.. Nekih po meni 4500 navijaca.. Bakljade i nove kazne nam nisu bile potrebne ali vise ne vrijedi trositi rijeci kada su te stvari u pitanju jer nekima nikako da dodje u glavu cinjenica da tim nebulozama otezavaju rad kluba..
p.s. Bekric je za Jamaka izmislio sve sto jednog fudbalera i covjeka cini kvalitetnim i tu ne razumujem sefa sto forsira Jamaka.. Ako neko zna volio bih da mi objasni??