Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Ramiz je **** zesca... jedino je "dobar" dok arsenal vodi, pa da malo pegla loptu i krade vrijeme... nisam gledao utakmicu pa ne mogu nista komentarisati, ali ne moram je ni gledati da bi znao da je Ramiz ****. Prijatno!
COYG!
COYG!
- vedofeelgood
- Kontakt:
Ma ja mislim da ce njemu Wenger dati da igra protiv Uniteda od prve, u zivot eto
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
@Arnelinho, pratiš li ti ove partije Cesca? 

- vedofeelgood
- Kontakt:
ohohoh ko je to nama dosao 

Arsene Wenger
Arsene Wenger
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Sto i ne bi bilo lose da igra Artetinu ili Diabyevu ulogu, a kad je na krilu e onda je fakat presmiejsno, nesto kao Bendtner. Wenger je nesto slicno probao sa Rosom i utakmicom protiv Milana pa smo 4 primili, a mogli jos toliko. Jednostavno ne ide, krila na krila, ovi ostali u sredinu. Ja bih doveo dva dobra krila, Shavu sutnuo u sredinu da se bori sa Rosom, Cazorlom i Jackom. On je uvijek znao dodati, samo sto mu je cesto mrsko trcati.vedofeelgood je napisao/la:Ma ja mislim da ce njemu Wenger dati da igra protiv Uniteda od prve, u zivot eto
Celik!3,2,2.
Ramiz je profesorov ljubimac tako da ga ocekujem u sastavu Arsenala sve do njegove 26te godine, tek tad ce AW skontat da je taraba.
Arsene Wenger on Gervinho : "It's an ankle injury. It doesn't look good."
Arsene Wenger on Gervinho : "It's an ankle injury. It doesn't look good."
Nije provokacija brata mi.vedofeelgood je napisao/la:ohohoh ko je to nama dosao

Znam da je liku Cesc drag igrač, te da je dosta tekmi Barce pratio upravo zbog njega, zato pitam.

La Liga - 9 utakmica, 7 asistencija, 3 gola.

Cuj Cazorla ne smije povuci loptu
Istina nisam gledao prvo poluvrijeme i ne znam kako je igrao u tom, ali je u drugom bio najbolji igrac Arsenala.
Sve je pocinjalo od njega. Covjek pravi visak i dribla one levate kako hoce ..
Jedino ga sut ne ide ove sezone.

Istina nisam gledao prvo poluvrijeme i ne znam kako je igrao u tom, ali je u drugom bio najbolji igrac Arsenala.
Sve je pocinjalo od njega. Covjek pravi visak i dribla one levate kako hoce ..
Jedino ga sut ne ide ove sezone.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

treba mu malo koncentracijee

Ja mislim da su krila više ta koja koče napade a ne Cazorla, koji istina igra slabije nego na početku ali ne toliko koliko poneki pričaju da je katastrofalan.
Podolskog razumijem, čovjek mora igrat i beka, i Ramzija razumijem, jednostavno ne zna i et
EDIT: 4. smo

Zadnja izmjena: nedim1993, dana/u 28 okt 2012, 00:22, ukupno mijenjano 1 put.
Vođa zna.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
@Makaveli nisi ti dobro nista vidio. Nije covjek se vidio ni u prvom ni u drugom.
@Nedim kakva krila? Covjek je na pocetku sam znao asistirati i spicevima i krilima, sad ne moze, ne smije sta ti ja znam, ali igra katastrofalno. Jack nakon 15 mjeseci utakmicu odigra i bude bolji. I mislim da se i zna ko ce biti glavni igrac ove ekipe.
@Nedim kakva krila? Covjek je na pocetku sam znao asistirati i spicevima i krilima, sad ne moze, ne smije sta ti ja znam, ali igra katastrofalno. Jack nakon 15 mjeseci utakmicu odigra i bude bolji. I mislim da se i zna ko ce biti glavni igrac ove ekipe.
Celik!3,2,2.
joj @AGB tebi je namjera da izkritikuješ jednog igrača i vidi se da se ne može sa tobom raspravljat nikako. Nisam reko da nije slabiji nego inače, nego i da do krila dosta zavisi.
Nakon promašaja onog je bio odličan.
Ja pratim takve stvari vi ako ne pratite vaša stvar
Nakon promašaja onog je bio odličan.
Ja pratim takve stvari vi ako ne pratite vaša stvar
Vođa zna.
hahah lego sam nedime na tvoj komentar o ramizu... a pritom se moram osvrnuti i na cinjenicu da je Santos katastrofalan, Boga molim da se "(zlati, dragi)" Gibbs vrati pred tekmu sa ManU, pa da pravi dar mar sa Poldijem po ljevoj strani. Njemu (Andreu) treba uruciti jednomjernu kartu na put bez povratka (u Arsenal).
- vedofeelgood
- Kontakt:
Joj naših rasprava cc
Ja se iskreno bojim tekme sa Unitedom, ali nekako imam vjere da mogu barem remi izvuci, nemoj samo da izgubimo levatski il hinjski, to bi bila kap koja bi prelila casu

Ja se iskreno bojim tekme sa Unitedom, ali nekako imam vjere da mogu barem remi izvuci, nemoj samo da izgubimo levatski il hinjski, to bi bila kap koja bi prelila casu
Arsene Wenger
Arsene Wenger
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
I prije toga je los bio, kako je bio odlican? Ni jednu priliku nije stvorio, bjezi od lopte cesto, ne vidi se na terenu. Mnogo drugaciji od igraca koji je imao najvise dodira u protivnickoj polovini. I da naravno da zavisi od krila, ali i krila zavise od njegovih lopti, to je uzajamno, a ocigledno da ni jedno ni drugo ne ide.
Celik!3,2,2.
vedo pa nećemo izgubit od Mančestera zato što ćemo bit nadigrano sigurno 
@AGB jest bio odličan, nakon par minuta je gurnuo pas u šesnesterac ja mislim aršavinu nakon što je lopta prešla barem 20 metara.
nadji utakmicu skini pa pogledaj ga nakon promašaja et

@AGB jest bio odličan, nakon par minuta je gurnuo pas u šesnesterac ja mislim aršavinu nakon što je lopta prešla barem 20 metara.
nadji utakmicu skini pa pogledaj ga nakon promašaja et

Vođa zna.
- vedofeelgood
- Kontakt:
I jeste realno Cazorla losiji nego na pocetku sezone, on jeste odlican, ali voli da stane i da pocne siriti napad a imamo realne mogucnosti da idemo kroz sredinu, znaci ima ponudjene igrace, same na sredini on salje po stranama, i to cesto radi, trebao bi ga Wenger ukoliko to zeli naravno malo ohrabriti i dati mu slobodniju ulogu kao sto ima to Silva u Cityiju jer je Santi pokazao da moze igrati 'free role' i da je sposoban. Sad je sve na Wengeru, vjerujem ustvari da Santi sada ovo vise radi jer mu je Wenger pretpostavljam rekao da ovako igraAllGunsBlazing je napisao/la:I prije toga je los bio, kako je bio odlican? Ni jednu priliku nije stvorio, bjezi od lopte cesto, ne vidi se na terenu. Mnogo drugaciji od igraca koji je imao najvise dodira u protivnickoj polovini. I da naravno da zavisi od krila, ali i krila zavise od njegovih lopti, to je uzajamno, a ocigledno da ni jedno ni drugo ne ide.
Edit : @nedime Ma ja idalje smatram da nam je tim dovoljno jak za nesto vece, ali samo ukoliko su tu ZALAGANJE, BORBA, I IZGARANJE NA TERENU i rezultati ce sami po sebi doci jer kvaliteta je tu

Arsene Wenger
Arsene Wenger
Cuj nije se vidio u drugom poluvremenu ?
Pa ja stvarno ne znam sta si ti gled'o.
Covjek par puta napravio visak, dao 2-3 dobra pasa, imao sansu za gol koju je nesretno profulao.
Pogledaj ti ponovo to 2. poluvrijeme i vidjet ces ko je bio glavni igrac.
Pa ja stvarno ne znam sta si ti gled'o.
Covjek par puta napravio visak, dao 2-3 dobra pasa, imao sansu za gol koju je nesretno profulao.
Pogledaj ti ponovo to 2. poluvrijeme i vidjet ces ko je bio glavni igrac.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Gervino jeste dobar tehnicar al njega je.be to što on ne zna baratati loptom kad je u pokretu. svaku loptu koj on primi neće povuc iz prve nego će stati i pokušati prediblatii igrača a sto se pasa tice slabo mu je skroz. njemu treba poseban trening da ga prilagodi Arsenalovom stilu i kad bi to savladao imali bi najbolje krilu u premiershipu
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
— Tony Adams.
-
- Kontakt:
Par puta napravio visak i dao 2 dobra pasa i to je tebi najbolji igrac drugog poluvremena? Cazorla je bio danas beskoristan nista mu nije islo, al dobar je igrac.
Treba molit boga da se Gibbs sto prije vrati, ovaj Santos je ocajan nazad a naprijed je malo ispod ocajan. Vermalen je danas igrao dvije pozicije svoju stopersku i bekovsku Santosovu, protiv Uniteda se necemo dobro provesti ukoliko ovaj klaun bude igrao. Ja sam cak i za opciju ako Gibbs ne bude spreman pa Jenkinsona staviti lijevo...
Treba molit boga da se Gibbs sto prije vrati, ovaj Santos je ocajan nazad a naprijed je malo ispod ocajan. Vermalen je danas igrao dvije pozicije svoju stopersku i bekovsku Santosovu, protiv Uniteda se necemo dobro provesti ukoliko ovaj klaun bude igrao. Ja sam cak i za opciju ako Gibbs ne bude spreman pa Jenkinsona staviti lijevo...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Pa daj navedi nekog ko je vise napravio od njega u 2. poluvremenu ?
Pogotovo je dobro odigrao nakon izlaska Jacka.
Valjda covjeku odgovara kada ima vise prostora na sredini terena ..
Pogotovo je dobro odigrao nakon izlaska Jacka.
Valjda covjeku odgovara kada ima vise prostora na sredini terena ..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.