kod mene je u većini situacija takoSenaid L.F.C je napisao/la:Jel ima jos ko reklama na youtube klipu,krene klip,stane i prikaze se skip ad ???
evo Adila brata na ZMBT
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
kod mene je u većini situacija takoSenaid L.F.C je napisao/la:Jel ima jos ko reklama na youtube klipu,krene klip,stane i prikaze se skip ad ???
meni pocelo od danas tek takoanonimni je napisao/la:kod mene je u većini situacija takoSenaid L.F.C je napisao/la:Jel ima jos ko reklama na youtube klipu,krene klip,stane i prikaze se skip ad ???
evo Adila brata na ZMBT
obriso sam ja cijeli net dns, bili ga iskljuciliSenaid L.F.C je napisao/la:meni pocelo od danas tek takoanonimni je napisao/la:kod mene je u većini situacija takoSenaid L.F.C je napisao/la:Jel ima jos ko reklama na youtube klipu,krene klip,stane i prikaze se skip ad ???
evo Adila brata na ZMBT![]()
![]()
![]()
@zenichanin meni poslije ove reklame ide normalno,probaj obrisat cockiese
prirodno nadarena i za jedno i za drugolikma23 je napisao/la:Je li ova sto je malo prije zvala glupa ili gluha???![]()
Ih braco ja sam znao ponekad imati celu subotu.Od 10 do 18-19:00.Tritolone je napisao/la:Ebo ti fakultet subotom i to u 10 ujutro
anonimni je napisao/la:kod mene je u većini situacija takoSenaid L.F.C je napisao/la:Jel ima jos ko reklama na youtube klipu,krene klip,stane i prikaze se skip ad ???
evo Adila brata na ZMBT
sta kaze "pustite neciju drugo pjesmu, stid me vise"miky_hz je napisao/la:anonimni je napisao/la:kod mene je u većini situacija takoSenaid L.F.C je napisao/la:Jel ima jos ko reklama na youtube klipu,krene klip,stane i prikaze se skip ad ???
evo Adila brata na ZMBT
Armin mu objasnio,sjebo se Adil
Na TV-u.Profesor je napisao/la:ljudi, znate li gdje mogu gledati sport klub + uzivo?
haha imal gdje na netu?Devil je napisao/la:Na TV-u.Profesor je napisao/la:ljudi, znate li gdje mogu gledati sport klub + uzivo?
ima, samo treba naciProfesor je napisao/la:haha imal gdje na netu?Devil je napisao/la:Na TV-u.Profesor je napisao/la:ljudi, znate li gdje mogu gledati sport klub + uzivo?