Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Usao je Balotelli da poboljsa igru Citya. 

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Evo Poteza!Balo Odma pocetkom drugog!Pu hebem te u strucku!
Ušo, da pogorša neigru ShittyjaBIHfan je napisao/la:Usao je Balotelli da poboljsa igru Citya.

- miralem444
- Kontakt:
Zalosno, Ovaj siti ovakakv kakav jest da na klupi ima trenera trenerom proseto bi se i ligom prvaka i engleskom ligo.. pa Dzeko ga protiv WBA izvuko , pa sad protiv Ajaxa jedini koji je igro i pokusavo nesto , i sve to Edin je zasluzio da bude ne klupi, zasto?warenge je napisao/la:Evo Poteza!Balo Odma pocetkom drugog!Pu hebem te u strucku!
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Kad misliš da nemoze gore, opet me iznenadi! Najbolji napadač opet 4 opcija!
Treba neko da im priča viceve na klupi da ne gledaju ono sranje od igre. Ipak su mujo i haso smješniji od onih gluposti od engleskih viceva.miralem444 je napisao/la:Zalosno, Ovaj siti ovakakv kakav jest da na klupi ima trenera trenerom proseto bi se i ligom prvaka i engleskom ligo.. pa Dzeko ga protiv WBA izvuko , pa sad protiv Ajaxa jedini koji je igro i pokusavo nesto , i sve to Edin je zasluzio da bude ne klupi, zasto?warenge je napisao/la:Evo Poteza!Balo Odma pocetkom drugog!Pu hebem te u strucku!
Vise me niko ne može uvjeriti da Mancini nema nesto licnio protiv Džerke ili je totalno lud. Cetvrta opcija napadac koji je u naj formi
Ovaj Balotelli je Manciniu sta i Ibricic Ciri. Kloc koji uvijek mora igrat.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
dzekina greska je sto se uvjek smije, kad da gol raduje se, skida dres itd. Mancini i navijaci to shvataju ko da je sretan u klubu i da je zadovoljan i sa 10 minuta. Da je pametan trebo bi biti malo vise namrsten da i kamere uprate da je namrgodjen i nezadovoljan. Kad da gol da iskulira u stilu bale, a da mu govor tjela bude "boli me racku i za city i mancinija, **** vam tetke svima". Tad ce i mediji izvrsiti pritisak, a ne ovako je super-sub i always smiling, nice guy i picke materine
Kao što bi rek'o maajka...ZOI84 je napisao/la:Vise me niko ne može uvjeriti da Mancini nema nesto licnio protiv Džerke ili je totalno lud. Cetvrta opcija napadac koji je u naj formi
To je zato jer sam Bosanac
jel'de, jel'de
zato sto sam ja Bosanac
uvijek tako bude, uvijek
kad god nesto Bosanac radi
ni za sta mi nismo
samo za baustele i motike.

☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆
☀ PHOENIX SUNS ☀
☀ PHOENIX SUNS ☀
OOooOOMario BallOOooOO 

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
ker mali dade nakon 10 utakmica
Sad' će Tevez igrat' naredna dva meča, kupio ih je ovim golom. Šteta što Swansea nije zabio gol maloprije 

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
šta 2 meča?JTS je napisao/la:Sad' će Tevez igrat' naredna dva meča, kupio ih je ovim golom. Šteta što Swansea nije zabio gol maloprije
zacementirao se do kraja polusezone

Nista od Dzeke danas, osim mozda izmjene u 90-oj ili ako Swansea da gol
cuj naredna dva meca, a covjek cjelu sezonu igra od prve minute, cak sebi moze priustiti da ode na odmor na 6 mjeseci, opet ce ga cekati mjestoJTS je napisao/la:Sad' će Tevez igrat' naredna dva meča, kupio ih je ovim golom. Šteta što Swansea nije zabio gol maloprije

Hoću da kažem, kad' Tevez ili Balotelli zabiju gol, odmah znaš da će igrat' i naredna dva meča. Džeko zabio 4, 2, ili 1 gol, ne gine mu klupa sljedeće kolo.hattab je napisao/la:cuj naredna dva meca, a covjek cjelu sezonu igra od prve minute, cak sebi moze priustiti da ode na odmor na 6 mjeseci, opet ce ga cekati mjestoJTS je napisao/la:Sad' će Tevez igrat' naredna dva meča, kupio ih je ovim golom. Šteta što Swansea nije zabio gol maloprije
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
nije to care moj tacno, ne moraju njih dvojica nikad dati go, a opet ce biti ispred dzeke, tako da ovaj go teveza nista ne mjenja, hajmo swanseeeeeeeee
Druže, znam ja to, ja govorim isključivo kada zabiju golove.hattab je napisao/la:nije to care moj tacno, ne moraju njih dvojica nikad dati go, a opet ce biti ispred dzeke, tako da ovaj go teveza nista ne mjenja, hajmo swanseeeeeeeee
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Hoces reci da ga tevez nije zabio, dzeko bi igro sljedecu u prvoj ?JTS je napisao/la:Druže, znam ja to, ja govorim isključivo kada zabiju golove.hattab je napisao/la:nije to care moj tacno, ne moraju njih dvojica nikad dati go, a opet ce biti ispred dzeke, tako da ovaj go teveza nista ne mjenja, hajmo swanseeeeeeeee