Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Guardiola nije Mourinho.
On nikada ne bi igrao bunkere i primjenjivao defanzivnu taktiku.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Sa Barcelonom da, sa drugim timovima, čak i Unitedom, bi morao naučitii primjenjivati i drugi stil osim onoga na koji je navikao u Barci, jer ti timovi, kao ni United nemaju na raspolaganju igrače, a samim time ni stil igre, koji ima BarcelonaM4kaveli je napisao/la:Guardiola nije Mourinho.

A ne vjerujem da bi mu Barca dopustila da te igrače dovede u tim kome bude trener

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ako on "zna" primjenjivati taktiku Barcelone on nije ni T od trenera! Na kraju me interesuje kada je to MUTD igrao "bunker" kao što se indirektno implicira?!rio_Ferdy88 je napisao/la:Sa Barcelonom da, sa drugim timovima, čak i Unitedom, bi morao naučitii primjenjivati i drugi stil osim onoga na koji je navikao u Barci, jer ti timovi, kao ni United nemaju na raspolaganju igrače, a samim time ni stil igre, koji ima BarcelonaM4kaveli je napisao/la:Guardiola nije Mourinho.
A ne vjerujem da bi mu Barca dopustila da te igrače dovede u tim kome bude trener
Dođe vakat u kome pametan zašuti, budala progovori i fukara zaima!
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Ma kakvo mijenjanje sistemaM4kaveli je napisao/la:Ako bi Guardiola dosao u United ( u sto ne vjerujem ) morao bi se promijeniti cijeli sistem rada.
Vjerovatno bi prodao pola tima a to se nikako ne bi svidjelo navijacima Uniteda.

SAF je upravo izgradio taj cijeli sistem, gradeci ga godinama...ostavio i postavio jedan okvir - pravilo malte ne, kako se treba voditi klub, i vjerujem ko god ga zamijeni i dodje poslije njega, takodjer ce se morati drzati toga i takvog okvira. Nema dalje price

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- waynerooney
- Kontakt:
Ja bi ipak volio kada bi jedan Solskjer dosao na klupu Uniteda. Cijenim Guardiolu i sve to, al tu treba neko ko zna kako ide zanat Uniteda 

- vedofeelgood
- Kontakt:
@dr. van nord. Slazem se s tobom. Ista stvar je s Arsenalom realno, ko god dodje poslije njeg, a ova uprava bude tu i vlasnici, realno je da ce morati raditi isto sto je i Wenger sa ogranicenim sredstvima. Pustite te suplje o stadionu i kreditu i to sto govore za Arsenal da zato nema para, nista to price za malu djecu. Tako isto i u Unitedu, Boga mi je ovaj SAF postavio visoko letvicu za svakog sljedeceg iza njeg koji dodje, i morat ce raditi po istom sistemu ko i ovaj prije, realno.
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
-
- Interni moderator
- Kontakt:
de neko od ovih mojih tuzlaka nek napise u kojem lokalu se moze pogledat celzi united...nebilo vam zapovjedzeno
....mislim da u obzir dolaze samo lokali sa dream box i total tv...ako neko zna,jos jednom molim da napise jer se nemogu pouzdat u ove streamove...hvala unaprijed 

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Fergie prati Arsenal, dobro se bio zamaskirao, ali otkriše ga 

- vedofeelgood
- Kontakt:
Benop je napisao/la:Fergie prati Arsenal, dobro se bio zamaskirao, ali otkriše ga

Arsene Wenger
Arsene Wenger
Otkut ti znas Bgt? Barcelona i ne moze igrati drugacije nego napadacki zato se nikad nije ni branio jer je nemoguce..M4kaveli je napisao/la:Guardiola nije Mourinho.
U Unitedu bi bila to druga prica..
To je bila glavna varka u maskiranju, ali opet nije uspjelovedofeelgood je napisao/la:Benop je napisao/la:Fergie prati Arsenal, dobro se bio zamaskirao, ali otkriše ga![]()
I ja sam se zagledo dobro, kontam lici na njeg, al nema zvake pa ne bi reko da je on

kako su vedo priče za malu djecu što Arsenal otplaćuje stadion od 700 miliona eura ?
pa razmišljaj malo svojom glavom kakav Arsenal radi posao i budi zahvalan što su uopšte na ovom nivou i što su elitni klub još uvijek.
Stadion je najveći krivac za ne dovođenje kvalitetnih provejerenih igrača a samim tim barem 60% za ne osvajanje titula.
Naravno to što nema titule 7 godina, za to ne postoji nijedno dovoljno opravdanje.
Guradila na klupu Uniteda? ništa od tog, teško.
Ovakav klub preuzet ,je rizik, jer je u Barci radio sa izuzetno napadački orijentisanim igračima, dok je ovo EPL druga priča potpuno.
Biće teško realno bilo kome ko dođe, to je činjenica.
Jedini čovjek po meni koji bi zadržo Man Utd u vrhu posle Fergija je Murinjo.
Jedan jedini.
pa razmišljaj malo svojom glavom kakav Arsenal radi posao i budi zahvalan što su uopšte na ovom nivou i što su elitni klub još uvijek.
Stadion je najveći krivac za ne dovođenje kvalitetnih provejerenih igrača a samim tim barem 60% za ne osvajanje titula.
Naravno to što nema titule 7 godina, za to ne postoji nijedno dovoljno opravdanje.
Guradila na klupu Uniteda? ništa od tog, teško.
Ovakav klub preuzet ,je rizik, jer je u Barci radio sa izuzetno napadački orijentisanim igračima, dok je ovo EPL druga priča potpuno.
Biće teško realno bilo kome ko dođe, to je činjenica.
Jedini čovjek po meni koji bi zadržo Man Utd u vrhu posle Fergija je Murinjo.
Jedan jedini.
Vođa zna.
vedofeelgood je napisao/la:Benop je napisao/la:Fergie prati Arsenal, dobro se bio zamaskirao, ali otkriše ga![]()
I ja sam se zagledo dobro, kontam lici na njeg, al nema zvake pa ne bi reko da je on

SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
- vedofeelgood
- Kontakt:
Joj kamuflaže 

Arsene Wenger
Arsene Wenger
Kakva mu korist kad svako moze vidit celavicu Phelana odma do njega.vedofeelgood je napisao/la:Joj kamuflaže

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- vedofeelgood
- Kontakt:
Pa dobro mi sto podrzavamo druge timove, ne znamo ko je Phelan brateCartman je napisao/la:Kakva mu korist kad svako moze vidit celavicu Phelana odma do njega.vedofeelgood je napisao/la:Joj kamuflaže

Arsene Wenger
Arsene Wenger
Bila bi fora da se on isto obukaoCartman je napisao/la:Kakva mu korist kad svako moze vidit celavicu Phelana odma do njega.vedofeelgood je napisao/la:Joj kamuflaže

Mene bas interesuje sta ovaj Phelan jos radi u klubu..Nekako me je useless.
- waynerooney
- Kontakt:
Fergie citav dan izigrava nekakvog cudaka s ovim outfitom... Prvo na tekmu u21 izmedju Totenhama i Uniteda dodje onako zamaskiran, a onda i na Emirate... Jos sutra da bude onakav i bingo
Fergi provede citav vikend u Londonu gledajuci Londonske ekipe. Totenham u21, Arsenal, QPR i sutra Chelsea...

M4kaveli je napisao/la:Ako bi Guardiola dosao u United ( u sto ne vjerujem ) morao bi se promijeniti cijeli sistem rada.
Vjerovatno bi prodao pola tima a to se nikako ne bi svidjelo navijacima Uniteda.

http://www.stretfordend.co.uk/menu.html
http://www.statto.com/football/stats/england/premier-league/all-time-table/pl-years
http://www.statto.com/football/stats/england/premier-league/all-time-table/pl-years
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.