Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Katastrofa je jedino sto mogu reći?
Swansea ole ole oleeeeee
Tevez hat-trick danas
Tevez hat-trick danas
- Cautinho
- Kontakt:
Mislim da je Mancini malo stavio Dzeku na klupi,jer mu opet za 2 tjedna treba za jednu prevaznu utakmicu u LP,a i covjek je odigrao cijelu utakmicu u srijedu.Sve je do odmora da sve dodje na svoje do utakmice u LP.but,haters gonna hate.
Keep walking.
haj neka aguera svaku tekmu u prvih 11 zasluzuje to (kao i dzeko )
al zasto ovaj mrtvi tevez svaku utakmicu u prvih 11 !?!??!?!
Problem je što i te polušpice trebaju davat golove.Međutim , i Tevez, i Aguero i Balonja su zaboravili kakav je osjećaj dat gol.ZOI84 je napisao/la:ma znam ja sve to, al ne zna ManciniviKK je napisao/la:To je jer oni igraju poziciju polušpice. Polušpice su Rooney, Messi , Aguero i slični igrači. Džeko , naime, je centarfor, to svi znamo. Neki primjeri centarfora su Ibrahimović , Ruud, Falcao i slični. Oni jednostavno ne vrše pritisak , oni se motaju po šesnestercu , to su visoki igrači koji ne trče toliko puno već JAKO puno zavise od veznog reda i njihovih dodavanja. Džeki se stalno dešava da on počne trčat i igrač koji mu treba dodat loptu sačeka još pola sekunde i onda doda, kad je Edin već odletio u ofsajd. Tako svi misle da je krivica na Edinu a ustvari Cityjevi veznjaci ne znaju igrat sa nekim centarforom u ekipi.ZOI84 je napisao/la: pa stas kad Tevez i Kun vrse pritisak na protivnicki gol non stop i trce, nema veze sto vec nekoliko utakmica ne zabijaju, pritisak donosi rezultat, a ne Edinovi golovi
Ovako ide Mancinijeva logika:
Džeko dadne gol, sljedeću utakmicu počinje. U toj utakmici igra skupa sa jednim od ostalom trojicom. Ako u njoj ne da gol , onda sljedeću počinje na klupi , a neki igrač koji nije dao gol 5 utakmica počinje skupa sa onim četvrtim . Onda prvi ulazi onaj što nije dao nijedan gol u utakmici i kad Edin nije dao gol , a Edin ulazi zadnji. Edin dadne gol i tako ide u krug. Daj čovjeku malo konzistencije, ne može niko davat golove kad igra jednu utakmicu 10 minuta drugu 90 je*ote. I to onu od 90 minuta igra najtežu utakmicu u sedmici, i fala bogu cijeli Shitty igra ko sranje i sva krivica ide na Edina.
- Cautinho
- Kontakt:
Rotacija brate.Vidis Nastasica,Kolarova...sve je posljedica rotacije.geoxx je napisao/la:haj neka aguera svaku tekmu u prvih 11 zasluzuje to (kao i dzeko )
Keep walking.
Ocekujem 1:1 do ulaska Dzeke u 81min gdje u 92min zabija pobjedonosni gol i tako po ko zna koji put spasava dupetinu Mancinievu!
Ma 1:0 za Swansea , i onda Džeko 2 ili 3 gola .hz1987 je napisao/la:Ocekujem 1:1 do ulaska Dzeke u 81min gdje u 92min zabija pobjedonosni gol i tako po ko zna koji put spasava dupetinu Mancinievu!
Fakat sam mislio da ce danas od pocetka...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
nazalost mislim da ce to biti ovako : balotelli ulazi u 60 i nekoj minuti, dzeko 75-80 -toj minuti
Trebao bi Mancini uzeti ovog De Zguzmana iz Swanse da pojaca ofanzivu.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 27 okt 2012, 18:31, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Mancini me iznova iznenadi koliko je glup čovjek, iako ne govorim često nekom da je glup, al ovaj stvarno pretjera.
Jbt ako Džeko ne da gol u jednoj utakmici neće počet meč. Yebo jake logike u čovjeka svaka čast.
I opet će Džeko uć sa klupe i daće i gol, i opet će ga Mancini stavit u prvih 11 naredno kolo ovaj neće dat gol i opet će na klupu ići. I tako dovijeka izgleda.
Ne znam da li mu je ikad dao 2 zaredom šanse od 1. minute.
Hej glupana Bože dragi.
Umjesto da svom najboljem napadaču da malo više prostora i vremena i slobode, on i dalje po svom
Jbt ako Džeko ne da gol u jednoj utakmici neće počet meč. Yebo jake logike u čovjeka svaka čast.
I opet će Džeko uć sa klupe i daće i gol, i opet će ga Mancini stavit u prvih 11 naredno kolo ovaj neće dat gol i opet će na klupu ići. I tako dovijeka izgleda.
Ne znam da li mu je ikad dao 2 zaredom šanse od 1. minute.
Hej glupana Bože dragi.
Umjesto da svom najboljem napadaču da malo više prostora i vremena i slobode, on i dalje po svom
Vođa zna.
harishp je napisao/la:Trebao bi Mancini uzeti ovog De Zguzmana iz Swanse da pojaca ofanzivu.

Zamislite De Zguzmana i Svrsajevica u istoj ekipi.
Argentinci se izgleda "nabrijali"... Al bice im dzabe!
"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović
A zasto onaj zabar ne odmori onoga Maradoninog zeta,pa i on je izvjesno vrijeme suh.
Kao i Jajala i KrpicaCartman je napisao/la:harishp je napisao/la:Trebao bi Mancini uzeti ovog De Zguzmana iz Swanse da pojaca ofanzivu.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Dodaj i Slepicku i Prcica. Curci na gol.harishp je napisao/la:Kao i Jajala i KrpicaCartman je napisao/la:harishp je napisao/la:Trebao bi Mancini uzeti ovog De Zguzmana iz Swanse da pojaca ofanzivu.

hahah jeste ludi
I Kucku,slag na tortu 

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Vidim na rezultatima da je utakmica puna neizvjesnosti gol visi u zraku raspucali se sa obje strane XD