NBA 2K13
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: NBA 2K13
http://thepiratebay.ee/torrent/7691638/ ... 3-RELOADED" onclick="window.open(this.href);return false;
http://thepiratebay.se/torrent/7691638/ ... 3-RELOADED" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovo sam skinuo.
http://thepiratebay.se/torrent/7691638/ ... 3-RELOADED" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovo sam skinuo.
nisam poceo sa association mode, igrao sam season mode, zavrsio sezonu ali ne mogu dalje nastaviti, pretpostavljam da dalje nije moguce nastaviti na season modu...supersonic83 je napisao/la:Pa ako igras association mode mozes igrati koliko hoces sezonareeds je napisao/la:ej ljudi, treba mi mala pomoc... kada se zavrsi i osvoji prva sezona da li je moguce i kako poceti novu u kojoj bi se branila titula?Cim zavrsi prva krece sljedeca, to ti je bolje nego igrati season mode.
- supersonic83
- Kontakt:
Ma da igraj association mode, Ides iz sezone u sezonu, igraci se razvijaju, imas svake godine draft...
I require a window seat and an in-flight Happy Meal…and no pickles. GOD HELP YOU IF I FIND PICKLES!
ja sam ubacio ovako kako si i napisao, ne mogu pronaci ovu opciju import draft class, kada udjem u igru takodze mi nema ovog patcha u folderu save/load.....supersonic83 je napisao/la:Evo ako netko hoce prave igrace koji ce izaci na draftu 2013 http://forums.nba-live.com/downloads.ph ... df_id=3696 Mozete ih ubaciti i u igru koju ste vec poceli, na pocetku druge sezone samo odaberite import draft class. File stavite u appdata/roaming/nba2k/saves. Za sada su bez pravih slika igraca, biti ce gotove za par dana pa ih onda samo dodate u glavni nba2k13 folder. Evo popis igraca: http://nbadraft.net/2013mock_draft
- supersonic83
- Kontakt:
Nema toga u season mode, samo u association mode. Kada pocinjes igru kao i nakon svake sezone, ti izbaci ovu poruku:
Kada stavljas patch: roster file i draft class file stavljas u c/users/tvoje ime/app data/roaming/2ksports/nba2k13/saves, a IFF file i portait file stavljas u c/program files/2ksports/nba2k13. Kada udjes u igru idi na load, i tamo nadji taj roster, i tek onda zapocni association. I naravno odaberi opciju load draft class.

I require a window seat and an in-flight Happy Meal…and no pickles. GOD HELP YOU IF I FIND PICKLES!
- TheVerminator
- Kontakt:
Koliko ste vi sebi stavili četvrtinu? 

Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
ja igram na pet minuta
- supersonic83
- Kontakt:
Isto 5min.
Utakmica je po meni dosadna kad igras 5 minuta, min. 10 minuta sa dobrim slajderima.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
eh, pošto vidim da to niko ne spominje, vjerovatno niste još uvijek igrali protiv nekog prijatelja "uživo". čini se da nas je 2k sports ove godine dobro zeznuo, odnosno pronašao način kako da nas natjera da kupimo orginal. naime, kad se igra "u dvoje", ovom prvom džojstiku često zablokira šut. dakle, ne možete šutat po košu. možete igrat odbranu tom tipkom (kocka) ili odigrat onaj icon pass, ali nerijetko ne možete uputit loptu prema košu. to se ne dešava kad igra samo jedna osoba, barem se meni nikako nije desilo.
malo sam guglao u potrazi za rješenjem, i likovi (pretežno iz amerike) govore kako je to čest problem i kako je za sad jedini način da se to riješi - kupovina orginala. neki opet navode da bi se to trebalo u budućnosti riješit nekim official fixom.
meni je baš retardirano što je ovako, jer mi je najveća uživancija igrat protiv nekog drugog. ako uskoro budete u mogućnosti da poigrate protiv nekog - probajte, pa javite je li isti slučaj i kod vas. ako bude, valja nam tražit način da to riješimo, jer za orginal ne dam pare.
malo sam guglao u potrazi za rješenjem, i likovi (pretežno iz amerike) govore kako je to čest problem i kako je za sad jedini način da se to riješi - kupovina orginala. neki opet navode da bi se to trebalo u budućnosti riješit nekim official fixom.
meni je baš retardirano što je ovako, jer mi je najveća uživancija igrat protiv nekog drugog. ako uskoro budete u mogućnosti da poigrate protiv nekog - probajte, pa javite je li isti slučaj i kod vas. ako bude, valja nam tražit način da to riješimo, jer za orginal ne dam pare.

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ja igram većinu vremena na taj način i sve je bilo uredu, nisam naišao na taj problemazTer je napisao/la:eh, pošto vidim da to niko ne spominje, vjerovatno niste još uvijek igrali protiv nekog prijatelja "uživo". čini se da nas je 2k sports ove godine dobro zeznuo, odnosno pronašao način kako da nas natjera da kupimo orginal. naime, kad se igra "u dvoje", ovom prvom džojstiku često zablokira šut. dakle, ne možete šutat po košu. možete igrat odbranu tom tipkom (kocka) ili odigrat onaj icon pass, ali nerijetko ne možete uputit loptu prema košu. to se ne dešava kad igra samo jedna osoba, barem se meni nikako nije desilo.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
ajde i ostali provjerite... igrajte malo duže, pošto ispočetka bude sve ok, kasnije počnje da kenja. ako samo kod mene bude tako, onda je možda u pitanju verzija igre ili krek.
Moze mala pomoc? Download sam igricu i sad kad je god otvorim trazi mi da ponovno ukucavam datum rodjenja i ostala srnja,jel' treba neki patch ili ?
SDA BIH
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR
ne treba, namjesti da si rođen, lupam, 1.1.2012 i piči dalje
ima neki krek/peč da se to skroz izbaci, ali mrsko mi sad tražit, jednostavnije je ovo što sam ti napiso 

Nije problem nastimat,vec mi je glupo da to radim svaki put kad upalim igru,pored toga moram se zaebavat sa onim username i mail.azTer je napisao/la:ne treba, namjesti da si rođen, lupam, 1.1.2012 i piči daljeima neki krek/peč da se to skroz izbaci, ali mrsko mi sad tražit, jednostavnije je ovo što sam ti napiso

SDA BIH
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR
ček, moraš uvijek kucat username i to?
znas kako meni, kad ulazim sa dzojstikom onda moram kucati sve te gluposti, a kad ulazim tastaturom onda samo tri puta strelicu gore (tj bude 1. 1. 2012.) i SPACE i to je toPacov je napisao/la:Nije problem nastimat,vec mi je glupo da to radim svaki put kad upalim igru,pored toga moram se zaebavat sa onim username i mail.azTer je napisao/la:ne treba, namjesti da si rođen, lupam, 1.1.2012 i piči daljeima neki krek/peč da se to skroz izbaci, ali mrsko mi sad tražit, jednostavnije je ovo što sam ti napiso

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
- supersonic83
- Kontakt:
Evo: http://dl.nbasky.com/nba2k13/others/NBA ... ed.Only.7z Nisam ga probao pa neznam jel radi. Kod mene ne trazi e-mail nego samo datum rodjenja a to ukucam za 2secPacov je napisao/la:Moze mala pomoc? Download sam igricu i sad kad je god otvorim trazi mi da ponovno ukucavam datum rodjenja i ostala srnja,jel' treba neki patch ili ?

- sigurnoable
- Kontakt:
Pozdrav!
Mozda je malo smijesno pitanje jer vecina to zna ali evo, skinuo sam 2K13 i sad je on u winzip formatu. Kako sad dalje sa tom procedurom da instaliram igricu i ubacim crack?
Mozda je malo smijesno pitanje jer vecina to zna ali evo, skinuo sam 2K13 i sad je on u winzip formatu. Kako sad dalje sa tom procedurom da instaliram igricu i ubacim crack?

pozdrav..
Moze li link za NBA2K13...da radi i da me ne zeza puno...unaprijed hvala
Moze li link za NBA2K13...da radi i da me ne zeza puno...unaprijed hvala
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.