FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Jel iko pokušavao ulaziti na sjever sa godišnjom za jug? Nije uzrok loše vrijeme...
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Moze ako znas nekog od onih razbijaca na ulazuipetm je napisao/la:Jel iko pokušavao ulaziti na sjever sa godišnjom za jug? Nije uzrok loše vrijeme...

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
Ja sam prosle godine sa godisnjom za sjever pokusao na jug , nije moglo , tako da ne moze ni to vjerovatno .ipetm je napisao/la:Jel iko pokušavao ulaziti na sjever sa godišnjom za jug? Nije uzrok loše vrijeme...
ZELJEZNICAR 1921!
Lose, mislim da nebi bilo lose cuvati Svraku, nek Tomic malo igra.Stole iz Bora je napisao/la:Bekrić, Bešlija, Svraka i ZolotićZZtop10 je napisao/la:Ko je u opasnosti da propusti derbi ukoliko dobije veceras zuti karton ?
NO PYRO NO PARTY
Trebali su se ocistiti protiv Gradine bar dvojica , moglo se protiv Slavije bez njih .Buu je napisao/la:Lose, mislim da nebi bilo lose cuvati Svraku, nek Tomic malo igra.Stole iz Bora je napisao/la:Bekrić, Bešlija, Svraka i ZolotićZZtop10 je napisao/la:Ko je u opasnosti da propusti derbi ukoliko dobije veceras zuti karton ?
ZELJEZNICAR 1921!
Bekrić, Bešlija, Svraka i Zolotić[/quote]
Lose, mislim da nebi bilo lose cuvati Svraku, nek Tomic malo igra.[/quote]
Trebali su se ocistiti protiv Gradine bar dvojica , moglo se protiv Slavije bez njih .[/quote]
ne prenose se zuti iz lige u kup takmicenje , samo crveni
Lose, mislim da nebi bilo lose cuvati Svraku, nek Tomic malo igra.[/quote]
Trebali su se ocistiti protiv Gradine bar dvojica , moglo se protiv Slavije bez njih .[/quote]
ne prenose se zuti iz lige u kup takmicenje , samo crveni
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Zuti kartoni iz prvenstva se ne mogu cistiti u kupu a ni obratno. Ciste se samo crveni.hamzaTM87 je napisao/la:Trebali su se ocistiti protiv Gradine bar dvojica , moglo se protiv Slavije bez njih .
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
- Ultras1921
- Kontakt:
Fino, fino. Sad dobit Olimpik 8 razlike i preuzet vodecu poziciju 
Sent from my MT15i using Tapatalk 2

Sent from my MT15i using Tapatalk 2
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
Ako neko moze da mi odg. Ja imam ASK kablovsku i najavljuje se tekma zeljo - olimpik . Medjutim meni na areni sport ima samo srem - zvezda . pa me zanima gdje se moze pogledati ta tekma

SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI
SVI NA GRBAVICU !!!
ArenaSport BIHmikimaus je napisao/la:Ako neko moze da mi odg. Ja imam ASK kablovsku i najavljuje se tekma zeljo - olimpik . Medjutim meni na areni sport ima samo srem - zvezda . pa me zanima gdje se moze pogledati ta tekma![]()
ARENASPORT BHmikimaus je napisao/la:Ako neko moze da mi odg. Ja imam ASK kablovsku i najavljuje se tekma zeljo - olimpik . Medjutim meni na areni sport ima samo srem - zvezda . pa me zanima gdje se moze pogledati ta tekma![]()
Einigkeit und Recht und Freiheit
Na stranici arene gledam pregled programa i nema prenosa ne pise nigdje.
pa zar vam se sto puta mora objasnjavati na stranici arene program za arenu 1 je ta arena koja se prikazuje u srbiji,a ima i arena bh koja se prikazuje na prostoru BiHterabajt je napisao/la:Na stranici arene gledam pregled programa i nema prenosa ne pise nigdje.

Ahaa ,sta se nervirasarelinho je napisao/la:pa zar vam se sto puta mora objasnjavati na stranici arene program za arenu 1 je ta arena koja se prikazuje u srbiji,a ima i arena bh koja se prikazuje na prostoru BiHterabajt je napisao/la:Na stranici arene gledam pregled programa i nema prenosa ne pise nigdje.

Ma ima ljudi danas sam ja vidio najavu
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
-
- Kontakt:
evo kod mene je hs-hkb imam arenu sport 1 srbijansku valjda, e sad nemam nasu, jel postoji mogucnost da se saba prebaci veceras ili da nazovem njih sta vecterabajt je napisao/la:Ahaa ,sta se nervirasarelinho je napisao/la:pa zar vam se sto puta mora objasnjavati na stranici arene program za arenu 1 je ta arena koja se prikazuje u srbiji,a ima i arena bh koja se prikazuje na prostoru BiHterabajt je napisao/la:Na stranici arene gledam pregled programa i nema prenosa ne pise nigdje.![]()
![]()
![]()
.
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
Na Sarajevo krenite samo ostro i muski od prve minute i dobit ce te ih sigurno sa 2 gola razlike.... al cuvajte se saida u gradaccu je se vidio samo kad je dao go ostalo ga nigdje nije bilo
Ma realno u onoj ekipi jedino Said i vrijedi, al' bas vrijedi jer je dosta nam pravio probleme na zadnjem derbiju, al' ako nasi ga budu cuvali kako treba on meda ne moze, ovi ostali su svakako tarabe....Tkanton je napisao/la:Na Sarajevo krenite samo ostro i muski od prve minute i dobit ce te ih sigurno sa 2 gola razlike.... al cuvajte se saida u gradaccu je se vidio samo kad je dao go ostalo ga nigdje nije bilo
Mislim nismo mi Barca, al' smo level vise od njih tako da ocekujem pobjedu i vise nego prosle god kad smo ih uzeli na Grbi....
Vam cestitke na bodu protiv njih i na hrabroj i odvaznoj igri sa crvenim....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Anpa, Blackwargreymon, EmirTM87, Lokomotifa, NazorUso, NeSamSafetee, ristagrad, Strumfinho, Tatamata1946 i 99 gostiju.