Alen Halilović

Aktuelna dešavanja na domaćoj i međunarodnoj sportskoj sceni.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

badblueboylivno
Kontakt:

Re: Alen Halilović

Post Postao/la badblueboylivno » 26 okt 2012, 15:21

Aha. :lol:

Hvala. I pretpostavio sam da je takvo nešto, ali bolje da pitam nego da se prosipam. :lol:
Hayley <3

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 26 okt 2012, 15:27

Bosanci kradu Hrvata kakav 'još nije hodao Maksimirom'!

Ja glupog naslova braco mila. :lol:
Nista mi ne krademo, samo uzimamo sto je nase.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 26 okt 2012, 15:58

BIHfan je napisao/la:Bosanci kradu Hrvata kakav 'još nije hodao Maksimirom'!

veoma logicnan naslov :mrgreen:

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 26 okt 2012, 16:17

Sakuragi je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:Bosanci kradu Hrvata kakav 'još nije hodao Maksimirom'!

veoma logicnan naslov :mrgreen:
Iz njihovih usta u Bozije usi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 26 okt 2012, 17:18

Ma valjda će i nas Bog nekad pogledati, da odemo na to prvenstvo i da imamo novog Mesia u ekipi 8-)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 26 okt 2012, 18:31

Stvarno su smiješni ovi hrvatski novinari, grohotom se smijem!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 26 okt 2012, 18:35

Znaju oni dobro odakle im je pola reprezentacije i ostalih sportista samo priznat se stide.

Daj Bote da mali Alen zaigra za nas, nadam se da ce mu otac biti razuman.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 27 okt 2012, 14:52

Ma normalno mi je ovo Alenovo "dvoumljenje" (mada tu nema dvoumljenja). Mali ce igrat za Bosnu 100%. Samo se ceka da ode iz hrvatske, sta treba da sad kaze IGRACU ZA BOSNU, tamo bi drvlje i kamenje na svakom cosku,pametan je on malac. Polako...

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 27 okt 2012, 15:04

nime_tm87 je napisao/la:Ma normalno mi je ovo Alenovo "dvoumljenje" (mada tu nema dvoumljenja). Mali ce igrat za Bosnu 100%. Samo se ceka da ode iz hrvatske, sta treba da sad kaze IGRACU ZA BOSNU, tamo bi drvlje i kamenje na svakom cosku,pametan je on malac. Polako...
Mislim da ga Maminjo zeli nekome uvaliti vec na ljeto.Jer inace zasto bi bio onako ljut na Cacica sto ga nije uveo ranije.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 27 okt 2012, 16:06

Pa bas zbog tog dvoumljenja, iako vec nastupa za Hrvatsku, mislim da ce zaigrati za nas. Uostalom kao da mu sad otac ne daje nikakve sugestije i kao da ga ne vidi svaki dan kod kuce i kao da mu nije uzor, ne sigurno mu samo daje neutralne izjave i preporuke kao preko novina, malo morgen. :roll:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 27 okt 2012, 16:30

Principatus je napisao/la:Pa bas zbog tog dvoumljenja, iako vec nastupa za Hrvatsku, mislim da ce zaigrati za nas. Uostalom kao da mu sad otac ne daje nikakve sugestije i kao da ga ne vidi svaki dan kod kuce i kao da mu nije uzor, ne sigurno mu samo daje neutralne izjave i preporuke kao preko novina, malo morgen. :roll:
Isto tako razmišljam.
U prvi mah sam bio siguran da će zaigrati za Hrvatsku, a bome sad više nisam. A da će imati veliki pritisak sa obje strane, to je sigurno.

Nego, ja se kladio sa svojim prijateljem. Zaigra li za BiH, časti me večerom u vrijednosti od 1000kn ( i još jednog frenda), a zaigra li za Hrv., ja ga častim.
u svakom slučaju ja ne gubim :mrgreen:
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 27 okt 2012, 16:35

Ja kao da gledam da ce on imati problema sa Mamicem ako odabere BiH, siguran sam u to. A volio bi da odabere nas u inat ovim hrvatima sto pisu da "krademo" igrace.

Pola im je sportske nacije rodom iz BiH a nesto pricaju o krađi.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 27 okt 2012, 16:48

Elegant je napisao/la:Ja kao da gledam da ce on imati problema sa Mamicem ako odabere BiH, siguran sam u to. A volio bi da odabere nas u inat ovim hrvatima sto pisu da "krademo" igrace.

Nisam nigdje pročitao da se "krade", iako slabije čitam medije.
Zašto se uopće opterećivati novinskim natpisima.

Pa nije baš pola, ali ima ih. A na kraju krajeva, to je bio njihov odabir. Kao što će biti i sa Alenom.

Imate krive predodžbe o pojedinim stvarima.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 27 okt 2012, 16:52

Vidi se da slabije citas , onda bi naisao na taj clanak ili onal "Alen je na terenu pokazao da je Hrvat"i još hrpu arogantnih stvari u hr. medijima

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 27 okt 2012, 16:54

Elegant je napisao/la:Ja kao da gledam da ce on imati problema sa Mamicem ako odabere BiH, siguran sam u to. A volio bi da odabere nas u inat ovim hrvatima sto pisu da "krademo" igrace.

Mamica boli ona stvar hoce li igrati za nas ili za njih, njemu je bitno samo da on igra za repku pa da mu se poveca cijena, a gdje ce mu se povecavati i u cijem dresu njega boli ona stvar, mada naravno on bi vise volio da igra za ''njegovu'' Hrvatsku al' vjerujem da mu to nije nuzno....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 27 okt 2012, 16:58

ZOI84 je napisao/la:Vidi se da slabije citas , onda bi naisao na taj clanak ili onal "Alen je na terenu pokazao da je Hrvat"i još hrpu arogantnih stvari u hr. medijima
Je, slabije čitam.
Ali, zašto se zamarati s takvim glupostima. Šta bi sad trebali? Naoštriti olovke i tastature i odgovarati na takve gluposti i spominjati im obitelj i sl. Mislim da ne. Uopće to ne doživljavati , skulirati i doviđenja. Pa neka pišu ljudi, papir ionako trpi sve gadosti, a i takav novinarčić mora zaraditi dnevnicu.
Ako mali prihvati igrati za BH, eto ti satisfakcije, a ne piskaranja preko neta il što već. A i tad treba biti skuliran, ne se naslađivati.

Smireno samo 8-)

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 27 okt 2012, 19:58

Hypnose je napisao/la:

Mamica boli ona stvar hoce li igrati za nas ili za njih, njemu je bitno samo da on igra za repku pa da mu se poveca cijena, a gdje ce mu se povecavati i u cijem dresu njega boli ona stvar, mada naravno on bi vise volio da igra za ''njegovu'' Hrvatsku al' vjerujem da mu to nije nuzno....
mamiću da nešto ne pođe po njegovom - nemoguće.isto i u ovom slučaju.mamić hoće da mali zaigra za hrvatsku jer tako ima ovlast nad njim i nad time kako će igrat.mamiću je bitno u čijem će dresu nastupat.jer ne može on naredit sušiću da ga stavlja kad on to želi..

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 27 okt 2012, 20:34

nate je napisao/la: mamiću da nešto ne pođe po njegovom - nemoguće.isto i u ovom slučaju.mamić hoće da mali zaigra za hrvatsku jer tako ima ovlast nad njim i nad time kako će igrat.mamiću je bitno u čijem će dresu nastupat.jer ne može on naredit sušiću da ga stavlja kad on to želi..
i jel to uredu nate? ovo je nesto najgadnije sto sam vidio u citavom zivotu kakav pritisak vrse na alena. on mora imati pravo da mirno odluci za koga igrati.

hoce joca amsterdam da natjera malog da igra za hrvatsku sa silom. ovo ne ide na cast hrvatskog nogometa. pu pu

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 27 okt 2012, 20:34

nate je napisao/la:
Hypnose je napisao/la:

mamiću da nešto ne pođe po njegovom - nemoguće.isto i u ovom slučaju.mamić hoće da mali zaigra za hrvatsku jer tako ima ovlast nad njim i nad time kako će igrat.mamiću je bitno u čijem će dresu nastupat.jer ne može on naredit sušiću da ga stavlja kad on to želi..
E bas ti hvala sto si nas prosvjetlio, eto Alen Hrvat ce igrat za Hrvatsku. Sad mozes napustit forum.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

deenniiVCF
Kontakt:

Post Postao/la deenniiVCF » 27 okt 2012, 20:54

nate je napisao/la:
Hypnose je napisao/la:

priznaj volis bosnu ,vise neg se nutelle najest :lol: :lol:
.Amunt Valencia !!!

Jer to Je čast i sudbina i KRV Zeničana LJUBAV VELIKA ...

Zaključano

Natrag na “Aktuelne teme”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.