FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Evolution87
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Hajde Saraj'vo!
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- Evolution87
- Kontakt:
Gubimo 1:0 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
gubimo, u fantasticnoj smo formi pred derbi
Jovic isto ko da ima neki "bag" kad igra protiv bivsih ekipa. Bjezi Dragane nikakvog pomaka u igri nemamo odkako si dosao. Sve nesta nazor i iz prekida dobijamo. Idi u qrac.
Jovic isto ko da ima neki "bag" kad igra protiv bivsih ekipa. Bjezi Dragane nikakvog pomaka u igri nemamo odkako si dosao. Sve nesta nazor i iz prekida dobijamo. Idi u qrac.

NEW YORK - PARIS - PECKHAM
1:1, dobra utakmica......
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
- Sarajlijc@
- Kontakt:
1:3 do kraja 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- Ekonomista
- Kontakt:
Sarajlijc@ je napisao/la:1:3 do kraja
Ja neznam sta se vi furate normalno da ce Sarajevo da pobijedi
Nakon greske sesara koji je izgubio loptu primljen gol.
Hoće, ako bude još penala. U ovih 11 kola je do sada dosuđeno DUPLO više penala za Sarajevo, nego za cijelu prošlu sezonu Želji, kada smo izdominirali ligu u svim fudbalskim segmentima. Gura Vas Ivica.CARSON je napisao/la:Sarajlijc@ je napisao/la:1:3 do kraja
Ja neznam sta se vi furate normalno da ce Sarajevo da pobijedi

Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
- Sarajlijc@
- Kontakt:
I on je covjek.terabajt je napisao/la:Nakon greske sesara koji je izgubio loptu primljen gol.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
-
- Kontakt:
Sami protiv svih, u inat svima. Nepostojeći penal protiv OlimpiCa + isključenje, sad gube, ne mogu meda, na kraju poluvremena, penal. Total penala za Sarajevo 4 : 0 ; Smiješno.avlami97 je napisao/la: Hoće, ako bude još penala. U ovih 11 kola je do sada dosuđeno DUPLO više penala za Sarajevo, nego za cijelu prošlu sezonu Želji, kada smo izdominirali ligu u svim fudbalskim segmentima. Gura Vas Ivica.![]()
![]()
Najbolji klub: Željezničar
Najveći mangupi: TM87
Najveći levati: navijači Slobode. Klub im se gasi, jer su nesposobni a oni slave.
Najveći tragičari: FK Sloboda. Klub koji se gasi i postaje hibrid OlimpiCa. Sa navijačima kakve imaju ne trebaju im dušmani
Najveći levati: navijači Slobode. Klub im se gasi, jer su nesposobni a oni slave.
Najveći tragičari: FK Sloboda. Klub koji se gasi i postaje hibrid OlimpiCa. Sa navijačima kakve imaju ne trebaju im dušmani
Protiv isto tog Olimpika nije priznat cist gol Torlaka tako da sssssss.hoshtapler je napisao/la:Sami protiv svih, u inat svima. Nepostojeći penal protiv OlimpiCa + isključenje, sad gube, ne mogu meda, na kraju poluvremena, penal. Total penala sa Sarajevo 4 : 0 ; Smiješno.avlami97 je napisao/la: Hoće, ako bude još penala. U ovih 11 kola je do sada dosuđeno DUPLO više penala za Sarajevo, nego za cijelu prošlu sezonu Želji, kada smo izdominirali ligu u svim fudbalskim segmentima. Gura Vas Ivica.![]()
![]()
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- franklampard8
- Kontakt:
Hajde kuci blago meni.hoshtapler je napisao/la:Sami protiv svih, u inat svima. Nepostojeći penal protiv OlimpiCa + isključenje, sad gube, ne mogu meda, na kraju poluvremena, penal. Total penala za Sarajevo 4 : 0 ; Smiješno.avlami97 je napisao/la: Hoće, ako bude još penala. U ovih 11 kola je do sada dosuđeno DUPLO više penala za Sarajevo, nego za cijelu prošlu sezonu Želji, kada smo izdominirali ligu u svim fudbalskim segmentima. Gura Vas Ivica.![]()
![]()
1946
-
- Kontakt:
Aha, baš ti vjerujem. Problem je što se vi furate da je Željo povlašten a vi jadni sami protiv svih a zapravo ste tarabe žešće koje ispadaju od Zete iz Golubovaca koja poslije fasuje 14 golova od PSV-a 
ps što niste na utakmici, forum navijači. Zato vas na Koševu bude manje od dvije milje protiv Borca, internetaši

ps što niste na utakmici, forum navijači. Zato vas na Koševu bude manje od dvije milje protiv Borca, internetaši

Nije mi jasno zasto Nuhanovic svaku utakmicu mora igrati i kako Ademovic moze odmah biti u prvoj postavi...
- Ekonomista
- Kontakt:
5 milja amebohoshtapler je napisao/la:Aha, baš ti vjerujem. Problem je što se vi furate da je Željo povlašten a vi jadni sami protiv svih a zapravo ste tarabe žešće koje ispadaju od Zete iz Golubovaca koja poslije fasuje 14 golova od PSV-a
Bordo bijeli!
- Sarajevo1946
- Kontakt:
A nisu bili penali, jel?hoshtapler je napisao/la:Sami protiv svih, u inat svima. Nepostojeći penal protiv OlimpiCa + isključenje, sad gube, ne mogu meda, na kraju poluvremena, penal. Total penala za Sarajevo 4 : 0 ; Smiješno.avlami97 je napisao/la: Hoće, ako bude još penala. U ovih 11 kola je do sada dosuđeno DUPLO više penala za Sarajevo, nego za cijelu prošlu sezonu Želji, kada smo izdominirali ligu u svim fudbalskim segmentima. Gura Vas Ivica.![]()
![]()
Zlatković out, Nuhanović In, očigledno taj žuti ga je poremetio, jer propušta derbi i više nije koncentrisan. Šteta...
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
-
- Kontakt:
Internet navijač, bil vas je cirka 10.000 protiv Borca, kad se napiješ pa vidiš sve petorostrukoEkonomista je napisao/la:5 milja amebohoshtapler je napisao/la:Aha, baš ti vjerujem. Problem je što se vi furate da je Željo povlašten a vi jadni sami protiv svih a zapravo ste tarabe žešće koje ispadaju od Zete iz Golubovaca koja poslije fasuje 14 golova od PSV-a

Provaljuješ se klinjo, Sjever prazan

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bordobijelisampion, Vanja8 i 48 gostiju.