Konacno adidas, kad startaju ovi dresovi?frankqqqqq je napisao/la:Pusti ih, dođu da nas podsjećaju na 7 godina u kojima titule nemamo, ali smo ipak konstantno u vrhu. Pogledaj prije 2003/2004 ko ste i šta ste bili. Prosječna engleska ekipica koja je konstatno taborila na sredini tabele ili borila se za opstanak.
FAP FAP
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
- vedofeelgood
- Kontakt:
Zipa Di Mattea dok je imao bujnu kosu 

If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!

PS. Sutra opet propuštam tekmu.

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
ima i u Mb-u televizora 
B.Š.M.O. topnicari i ostali forumasi!
Sutra ocekujem minimalnu pobjedu od 1:0 ili 2:1.
COYG!

B.Š.M.O. topnicari i ostali forumasi!
Sutra ocekujem minimalnu pobjedu od 1:0 ili 2:1.
COYG!
Ima, al' ne idem na izlet.
Pričaćemo nekad face to face zbog čega idem, ovako nije preporučljivo.

Pričaćemo nekad face to face zbog čega idem, ovako nije preporučljivo.

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Sta li je onda ostalih 17 ekipa u EPL i da ne govorim o nekim drugim ligama?vedofeelgood je napisao/la:Nema smisla govoriti vise, vi ocigledno ne zelite da vidite da nam je ekipa 0
Celik!3,2,2.
- waynerooney
- Kontakt:
Au koja bi havarija bila kad bi bio ovakav dres Adidasa.. Strasno!
- Marsal
- Kontakt:
Ma nek nam i Legea pravi dresove samo da masno plate ugovor. Trenutno sa Najkeom imamo 13 miliona funti po sezoni, Adidas nudi 25. Skoro duplo. 

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
-
- Kontakt:
NAdam se da je ovo patka i da ce Nike produziti uz naravno mnogo veci ugovor.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- Zenichanin
- Kontakt:
jao mocnih dresova ovih od adidasa 

WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
Gdje si nasao taj podatak da imaju 13 miliona funti po sezoni??? Ja sam negdje vidjeo da su zbog onih nepovoljnih ugovora od NIKE-a dobijali 5,5 miliona...Marsal je napisao/la:Ma nek nam i Legea pravi dresove samo da masno plate ugovor. Trenutno sa Najkeom imamo 13 miliona funti po sezoni, Adidas nudi 25. Skoro duplo.
Inace sto se mene tice mogu igrati i u plasticnim vrecama ako ce biti najplaceniji...

Jos da se rijese one kompanije "Fly Emirates" pa da potpisu i tu konacno ozbiljan ugovor...
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
- Marsal
- Kontakt:
Pa danas sam u 2 različita članka pročitao da imamo 13, mada sjećam se i ja de je bilo govora da imamo 5.5 ali to mi je fakat premalo da bi bilo istinito. Mada možda je i moguće, ipak uprava pokazuje koliko je sposobna.Gunner4 je napisao/la: Gdje si nasao taj podatak da imaju 13 miliona funti po sezoni??? Ja sam negdje vidjeo da su zbog onih nepovoljnih ugovora od NIKE-a dobijali 5,5 miliona...

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Ja mislim da sam citao u jednom clanku na Arsenal-BIH posvecen samo finansijama...Marsal je napisao/la:Pa danas sam u 2 različita članka pročitao da imamo 13, mada sjećam se i ja de je bilo govora da imamo 5.5 ali to mi je fakat premalo da bi bilo istinito. Mada možda je i moguće, ipak uprava pokazuje koliko je sposobna.Gunner4 je napisao/la: Gdje si nasao taj podatak da imaju 13 miliona funti po sezoni??? Ja sam negdje vidjeo da su zbog onih nepovoljnih ugovora od NIKE-a dobijali 5,5 miliona...
Arsenalova slabost u ovom području leži u činjenici da su morali da se vežu dugotrajnim ugovorima da bi obezbijedili sigurnost za finansiranje stadiona, koji su vjerovatno imali smisla u to vrijeme, ali skorašnji ugovori drugih klubova su istakli propuštene prilike. Emirates ugovor je vrijedan £90 miliona, pokriva 15 godina na prava imenovanja stadiona (£42 miliona) i ističe 2020/21 i 8 godina sponzorstva za dresove (£48 miliona) do 2014. Slično, klub je potpisao sedmogodišnji ugovor sa Nike za £55 miliona do 2012, ali je produžen za 3 godine do 2014.
Dakle, sponzorski ugovor za dresove je navodno £5.5 miliona po sezoni, što se čini jako nepovoljnim u odnosu na £20 miliona koje Liverpool dobija od Standard Chartered-a, Manchester United od Aon-a i (navodno) Manchester City od Etihada. Još iritantnije je da Tottenham sada zarađuje £12.5 miliona po sezoni od sponzorstava za dresove (Auresma £10 miliona i Investec 2.5£ miliona). Ista je priča i na kontinentu sa Barceloninim prvim ikada ugovorom sponzorstva za dresove sa Qatar Foundation vrijednim £26 miliona.
Ništa bolje ne izgleda Arsenalov ugovor za sportsku opremu koji sada donosi £8 miliona po sezoni naspram Liverpoolovih £25 miliona po sezoni za ugovor sa Warrior Sports-om i £25.4 miliona koliko Manchester Unitedu plaća Nike.
Sada i mene ovo zbunjuje???

Carl Jenkinson je World Class!!!!
- TheVerminator
- Kontakt:
Baš tako. Nemamo mi ništa od tog koji nam je logo na desnoj strani dresa, pare su bitneMarsal je napisao/la:Ma nek nam i Legea pravi dresove samo da masno plate ugovor. Trenutno sa Najkeom imamo 13 miliona funti po sezoni, Adidas nudi 25. Skoro duplo.

Danas na BHT-u. To mi odmah ne liči na dobro.

Al' hajde valjda nam danas budu sretni. Očekujem od njih danas makar više trčanja i više 'tečnih' pasova. Ako bude tako, i ako se budu trudili pobjeda ne bi trebala biti upitna. Al' neću ništa da predviđam. Glupo bi bilo reći da ne očekujem pobjedu, ali nekako sam sad spreman i na remi i na poraz. Ne bih bio toliko razočaran kao protiv Norwicha.
Iako su Rangersi zadnji, mislim da su se tek sad počeli uigravati, koliko znam, promijenili su čitav prvi tim

To pokazuje i remi u prošlom kolu s Evertonom i biće gusto danas, ako se naši ne razigraju. Možemo danas očekivati i Jacka, Baca i Dencha, al' na klupi. Neće još Vođa (

Iskreno, danas bih stavio Damiena umjesto Mannonea, u nos ga yebem. Al' ipak, to je nerealno očekivati, tako da ćemo gledat nosonju i dalje.

Znači
------------------Mannone-----------------
Jenki----Mert----Verminator---Santos
------------------Coq-------------
------------Arteta----Santi....
Gnabry----------------------Poldi..
-----------------Giroud---------------
Za ovog boldanog, kad mu dati šansu da odigra malo više ako ne danas? Umjesto Gervinha, koji se opet počeo gubit' i glupirati, nek zaigra momak. Gori (trenutno) ne može biti od Gervinha.

Imam neki feeling da danas daje Giroud, bar jedan

Eto momci, danas uz ostatke baklave odgledati tekmu. I nadati se pobjedi.

Zadnja izmjena: TheVerminator, dana/u 27 okt 2012, 10:30, ukupno mijenjano 1 put.
Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
- frankqqqqq
- Kontakt:
Gnabry je za sva naša krila, osim Oxa
izmislio fudbal, on može bit novi Henry. Brzina, snaga, tehnika u jednom, to je ono što je imao Titi. Treba mu davati šansu, podhitno.

- TheVerminator
- Kontakt:
Sve to što si nabrojao + mozak! Čovječe, OX 19 godina, Gnabry 17. Imamo krila za narednih 15 godinafrankqqqqq je napisao/la:Gnabry je za sva naša krila, osim Oxaizmislio fudbal, on može bit novi Henry. Brzina, snaga, tehnika u jednom, to je ono što je imao Titi. Treba mu davati šansu, podhitno.

— Tony Adams.
— Tony Adams.
- frankqqqqq
- Kontakt:
Ma za ovo malo vremena mi postade jedan od dražih igrača u Arsenalu.
http://www.101greatgoals.com/blog/skill ... KQ.twitter" onclick="window.open(this.href);return false;
Jednim potezom napravio više nego Gervinho za čitavu utakmicu
http://www.101greatgoals.com/blog/skill ... KQ.twitter" onclick="window.open(this.href);return false;
Jednim potezom napravio više nego Gervinho za čitavu utakmicu

aha kao sto su Cesc i drustvo (bivsi "klinci") ostali 15 godina...TheVerminator je napisao/la:Sve to što si nabrojao + mozak! Čovječe, OX 19 godina, Gnabry 17. Imamo krila za narednih 15 godinafrankqqqqq je napisao/la:Gnabry je za sva naša krila, osim Oxaizmislio fudbal, on može bit novi Henry. Brzina, snaga, tehnika u jednom, to je ono što je imao Titi. Treba mu davati šansu, podhitno.
- TheVerminator
- Kontakt:
Eto znao sam da će neko to napisati, i upravu si to i jest realnost. Jedino ako se ne proguramo do titule s njima, bez PHWa, Kronkea i Gazidisa. 

— Tony Adams.
— Tony Adams.
-
- Kontakt:
Kad igraci poput Oxa i Gnarbrya budu u svom primeu, mi cemo biti finansijski jos mocnij bicemo cisti od kredita koje sad isplacujemo, pa ako sad poslujemo profitabilno mozes misliti koliko cemo love imati kad sve otplatimo, a ako ovaj FFP bude normalno fukncionisao kako treba bice teze dovoditi igrace svjetske klase. A plus sto se njih tice bicemo postedjeni ubleha o DNK, onih primitivaca iz katalonije.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.