Samo recite da ovo nije istina ljudi...
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Mogu je poslati, zasto ne? Moze Zeljo poslati ponudu za Terrya ne znaci da ce ista biti prihvacena. Nema govora o prodaji Rooneya, Vidica ako zele moze uz masnu naknadu recimo.DevilS je napisao/la:Anži će poslati ponudu za Rooneya![]()
Samo recite da ovo nije istina ljudi...
Tvoje misljenje, ali je cinjenica da Eriksen nije napravio ni 10% od toga sto je Kagawa napravio trenutno. I taj isti Eriksen je bio totalno nevidljiv u mnogim velikim utakmicama. Na primjer na bas svakoj utakmici EP-a i protiv Uniteda u crnoj Europa Ligi prosle sezone. U Holandiji je i Mateja Kezman igrao dobro, nije to mjerilo.Anderson8 je napisao/la:Mislim da ce Eriksen biti u top 5 veznih igraca na svijetu. Kagawa nikad nece dostici takav nivoCartman je napisao/la:Tesko pronalazimo mjesta za Kagawu, a vi bi jos Eriksena? Odlican potencijal, ali nema potrebe.
Junuzaj je mislim musliman, moguce i Ioannou ali nisam siguran za ovog drugog. Oboica "under" 18 naravno.waynerooney je napisao/la: I kad smo vec kod toga, imal ijedan Musliman u Unitedu?
Zar nije Ioannou Grcki Kipranin?Rooney88 je napisao/la:Junuzaj je mislim musliman, moguce i Ioannou ali nisam siguran za ovog drugog. Oboica "under" 18 naravno.waynerooney je napisao/la: I kad smo vec kod toga, imal ijedan Musliman u Unitedu?
.
Sa Kipra jeste ali kao da sam negdje procitao da je sa Turskog dijela. Nemoj mi uzeti za zlo ako fulam jer sam davno citao neke podatke o njemu i ne sjecam se bas.Cartman je napisao/la:Zar nije Ioannou Grcki Kipranin?Rooney88 je napisao/la:Junuzaj je mislim musliman, moguce i Ioannou ali nisam siguran za ovog drugog. Oboica "under" 18 naravno.waynerooney je napisao/la: I kad smo vec kod toga, imal ijedan Musliman u Unitedu?
.
ja tu vijest u 2 dana pročito i za city i za čelziwaynerooney je napisao/la:MARCA: Pep Guardiola bi u avgustu 2013. godine trebao postati novi menadžer Uniteda (!), a već u januaru će postati pomoćnik Sir Alexa.
Pa nije football manager da proda pola tima. Ne moze igrat isti nogomet kao u Barceloni, i mora se prilagodit igracima. To je Mourinho uradio bezbroj puta, i ako je Pep pravi trener onda bi i on to uradio.M4kaveli je napisao/la:Ako bi Guardiola dosao u United ( u sto ne vjerujem ) morao bi se promijeniti cijeli sistem rada.
Vjerovatno bi prodao pola tima a to se nikako ne bi svidjelo navijacima Uniteda.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.