a vode do 84-minute.....

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Uplatiti na WWin račun je moguće na sljedeće načine:el-fighter je napisao/la:Ljudi imam jedan problem. Imam racun na wwinu, ali u gradu nema Williams kladionice nigdje. Prije sam uplacivao u Sarajevu, a posto vise nisam tu, nemam gdje uplatiti. Zna li neko da li postoji neki drugi nacin da uplatim novac na racun ili to mora biti samo u kladionici? Ili da li neko hoce da mi uplati nesto na racun, a ja cu mu poslati dopunu na mobilni ili tako nesto.
Da je ovo POrtugal ili Spanija, under je veoma moguć. Ali u Finskoj je ovo kao dobar dan, zato pripazifixator je napisao/la:Marienhamn - MyPa
no bet ili igrati strogi under
evo im stadiona od jutros>
ja igram under
Slazem sefixator je napisao/la:Goffin D.-Berankis R. 2,20 2
Goffin preumoran jučer frajer igrao u španiji a već danas igra kvalifikacije u francuskoj...
U vecini kladionica sacekas 24 sata da se vidi oce li se ta utakmica odigrati.Ako se ne odigra racuna se kv. 1red devil88 je napisao/la:Odogodjena mi ova utakmica u 2 Francuskoj ligi GFCO AJACCIO vs Niort. A igrao sam sistem 9 od 19 i prosao sam 13 sve ove velike kvote i sad cekam jos to. Sad ne znam nisam neki kladionicar koliko treba ovo cekati i imali uopste smisla cekati
Meni se po nekim tvojim postovima ucini kao da si iz Zepca, a u Zepcu ima Wiliamsel-fighter je napisao/la:Ljudi imam jedan problem. Imam racun na wwinu, ali u gradu nema Williams kladionice nigdje. Prije sam uplacivao u Sarajevu, a posto vise nisam tu, nemam gdje uplatiti. Zna li neko da li postoji neki drugi nacin da uplatim novac na racun ili to mora biti samo u kladionici? Ili da li neko hoce da mi uplati nesto na racun, a ja cu mu poslati dopunu na mobilni ili tako nesto.
Da su barem prilimi, vec su zabili jedan sami sebiAdmir_Sa je napisao/la:joj hackena igra za titulu i prima 2 gola za minutu od nekoga kome ama baš nizašta ne treba
Potonusmo za dvije minuteAdmir_Sa je napisao/la:joj hackena igra za titulu i prima 2 gola za minutu od nekoga kome ama baš nizašta ne treba
svi tako ili ?hodža je napisao/la:snijeg do koljena
e jesam probr'o dan za 3+hodža je napisao/la:snijeg do koljena
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.