jeli i u vas tako ?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Isti qrac i kod meneNimla_RZ je napisao/la:Netačan email.
The email you entered does not belong to any account.
Možete se prijaviti koristeći bilo koju email adresu, korisničko ime ili broj mobilnog telefona koji je povezan sa vašim korisničkim računom. Budite sigurni da ste sve tačno ukucali.
Siguran sam da sam dobro ukuc'o email i pw, al' opet ne mogu ući na fb.Odem i Forgot your password? al' mi opet nikakva poruka ne dođe na hotmailu.
Šta da radim?
Brate ja ne mogu ni password da promijenim, ne dolazi mi email nikako.King Kenny je napisao/la:Isti qrac i kod meneNimla_RZ je napisao/la:Netačan email.
The email you entered does not belong to any account.
Možete se prijaviti koristeći bilo koju email adresu, korisničko ime ili broj mobilnog telefona koji je povezan sa vašim korisničkim računom. Budite sigurni da ste sve tačno ukucali.
Siguran sam da sam dobro ukuc'o email i pw, al' opet ne mogu ući na fb.Odem i Forgot your password? al' mi opet nikakva poruka ne dođe na hotmailu.
Šta da radim?,jos ja i promjenio password i opet nece,fb nas karindza opasno
.
ja sam do sada 3 kazne po mjesec dana imaounderPFC je napisao/la:Pre tajmlajna na fejsu je bila neka opcija da vidiš kome si slao zahteve,tj zahteve koji nisu prihvaćeni, da li na Tajmlajnu možeš videti tu statistiku,tj. neprihvaćene zahteve???
Ide mi na živce stalno upozorenje od fejsbuka kako prekardašim broj poslatih i odma neke kazne i blokade...
Imaš dodatak za fb, tj. za Chrome, ne znam ima li i za Mozillu, a zove se Neprijatelji, imaš i te koji te nisu prihvatili, i one koji su te odbili i svašta neštounderPFC je napisao/la:Pre tajmlajna na fejsu je bila neka opcija da vidiš kome si slao zahteve,tj zahteve koji nisu prihvaćeni, da li na Tajmlajnu možeš videti tu statistiku,tj. neprihvaćene zahteve???
Ide mi na živce stalno upozorenje od fejsbuka kako prekardašim broj poslatih i odma neke kazne i blokade...
Jel me zezaš ili? :)Pomagaj ako znaš,koristim i ja ChromeBarca u srcu je napisao/la:Imaš dodatak za fb, tj. za Chrome, ne znam ima li i za Mozillu, a zove se Neprijatelji, imaš i te koji te nisu prihvatili, i one koji su te odbili i svašta neštounderPFC je napisao/la:Pre tajmlajna na fejsu je bila neka opcija da vidiš kome si slao zahteve,tj zahteve koji nisu prihvaćeni, da li na Tajmlajnu možeš videti tu statistiku,tj. neprihvaćene zahteve???
pa imaš odmah na početku svih vijesti u vrhu sa desne strane opciju "poredak". kad klikneš na to, daje ti opcije: glavne i najnovije vijesti. naravno klikneš na opciju najnovije i imat ćeš vijesti po redosljedu objavljivanja...Cautinho je napisao/la:Zna li netko kako da mi na naslovnici prikazuju zadnje novosti a ne neke od stranica koje lajkujem.Ima nekih vijesti na naslovnici koje su stare jedno 10 dana.
Unfriend Finder, ne znam radi li na Timeline-u, ali, meni je nekad radio na običnom FB-u, potraži na Google-u šta i kako...underPFC je napisao/la:Jel me zezaš ili? :)Pomagaj ako znaš,koristim i ja ChromeBarca u srcu je napisao/la:Imaš dodatak za fb, tj. za Chrome, ne znam ima li i za Mozillu, a zove se Neprijatelji, imaš i te koji te nisu prihvatili, i one koji su te odbili i svašta neštounderPFC je napisao/la:Pre tajmlajna na fejsu je bila neka opcija da vidiš kome si slao zahteve,tj zahteve koji nisu prihvaćeni, da li na Tajmlajnu možeš videti tu statistiku,tj. neprihvaćene zahteve???
Ide mi na živce stalno upozorenje od fejsbuka kako prekardašim broj poslatih i odma neke kazne i blokade...Ali ili sam glup ili ne vidim dobro tu opciju na svom profilu...
Hvala drug,puno si pomogaoPasha je napisao/la:pa imaš odmah na početku svih vijesti u vrhu sa desne strane opciju "poredak". kad klikneš na to, daje ti opcije: glavne i najnovije vijesti. naravno klikneš na opciju najnovije i imat ćeš vijesti po redosljedu objavljivanja...Cautinho je napisao/la:Zna li netko kako da mi na naslovnici prikazuju zadnje novosti a ne neke od stranica koje lajkujem.Ima nekih vijesti na naslovnici koje su stare jedno 10 dana.
IlPrincipe je napisao/la:97 godiste, šta reći ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.