Mislim da su najvise kaznjene sto nisu nista upisale u zapisnik o onoj paroli na sjeveru i o navijanju . A bas je dobro pitanje kako to nisu mogli vidjeti a ni cuti ,sumnjivo aaa ??.mma_hz je napisao/la:@toni ajde ti prvo momcino odgledaj tekmu pa ces sam shvatiti da su te sudije kaznjene zbog gresaka kontra Sarajeva..nbt sto smo pobjedili,bilo je bruku gresaka ..a ne odmah zakljucivati,ispadas glup..
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
ma i ja sam to pomislio ,mislim na to njihovo kaznjavanje,al sam samo odg ovom @lukiterabajt je napisao/la:Mislim da su najvise kaznjene sto nisu nista upisale u zapisnik o onoj paroli na sjeveru i o navijanju . A bas je dobro pitanje kako to nisu mogli vidjeti a ni cuti ,sumnjivo aaa ??.mma_hz je napisao/la:@toni ajde ti prvo momcino odgledaj tekmu pa ces sam shvatiti da su te sudije kaznjene zbog gresaka kontra Sarajeva..nbt sto smo pobjedili,bilo je bruku gresaka ..a ne odmah zakljucivati,ispadas glup..

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
bgm ne znam ni ja al cudno da se parola od 30 m ne vidimma_hz je napisao/la:ma i ja sam to pomislio ,mislim na to njihovo kaznjavanje,al sam samo odg ovom @lukiterabajt je napisao/la:Mislim da su najvise kaznjene sto nisu nista upisale u zapisnik o onoj paroli na sjeveru i o navijanju . A bas je dobro pitanje kako to nisu mogli vidjeti a ni cuti ,sumnjivo aaa ??.mma_hz je napisao/la:@toni ajde ti prvo momcino odgledaj tekmu pa ces sam shvatiti da su te sudije kaznjene zbog gresaka kontra Sarajeva..nbt sto smo pobjedili,bilo je bruku gresaka ..a ne odmah zakljucivati,ispadas glup..na njegove nebuloze ...a nezz zasto nije uslo u zapisnik ..jbg ..al sam siguran da ti/vi to znate..

Kazne na nivou...eto fol baklja daje posebnu draz..aha jeste kad si nasmrkan,kad si ga mahno
...
pa veze nemas ni gdje si ,niti ko igra al zato kad je slozis najjaci si ...spica prava..

@terabajt..ma vala iskreno za parolu me zaboli..njih ne gotivim i vozdra..ruku mi slomi drot jer sam kako kaze "balija"...hebes ga..bilo pa proslo..skandiranje ruzno i treba se sankcionisati..al mi je cudno koliko su lupe uperene u sarajevske klubove kada se pocinju malo izdvajati od ostalih al et..ma jos bolje savezu sto ovi nisu vidjeli "parolu"..vise para..

pa veze nemas ni gdje si ,niti ko igra al zato kad je slozis najjaci si ...spica prava..

@terabajt..ma vala iskreno za parolu me zaboli..njih ne gotivim i vozdra..ruku mi slomi drot jer sam kako kaze "balija"...hebes ga..bilo pa proslo..skandiranje ruzno i treba se sankcionisati..al mi je cudno koliko su lupe uperene u sarajevske klubove kada se pocinju malo izdvajati od ostalih al et..ma jos bolje savezu sto ovi nisu vidjeli "parolu"..vise para..

FK SARAJEVO.
Sarajevo ljubavi moja!
EEEE @ LUKA TONI samo da ti odgovorim rekao sam ako su pomogli Sarajevu da pobjedi nekog a budu kažnjeni a ti malo bolje gledaj i čitaj za tvoj info evo ti:http://youtu.be/wzh7ZzHmoaM i možda su zbog ovog kažnjene sudije i ne gnjavi me više jer si ignore a laži ne volim rekao sam ako su pomogle Sarajevu a da zbog tog budu kažnjeni (to je važilo do juče ako nađeš a ko zna hoče li se to desiti u budućnosti) i ja svoju riječ uvijek održim!Ne kvari mi Bajramsko raspoloženje!
Sarajevo ljubavi moja!
- Ekonomista
- Kontakt:
Hahahahah,joj Diate kralja 

Boze koliko sam se smijao kad sam procitao to

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
papa bubaEkonomista je napisao/la:

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
ma bravo (ne)navijaci, 7000 KM!!!! Pa dokle vise
kako jednom ne shvatite ...
izgleda da cemo uskoro izvjesat transparent R.I.P FCS, Pocivaj u miru FK Sarajevo
pa to ni m. City ni Anji ni Man.Utd ni kraljevici sa bernabea neb isplacali

izgleda da cemo uskoro izvjesat transparent R.I.P FCS, Pocivaj u miru FK Sarajevo

pa to ni m. City ni Anji ni Man.Utd ni kraljevici sa bernabea neb isplacali

svim normalnim navijačima bordo tima Bajram Šerif Mubarek Olsun i provedite Bajram u rahatluku sa svojim najdražim !
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
-
- Kontakt:
SUTRA PO POBJEDU!!!!!!!!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Koji je ovaj buba kralj ja nisam mogao vjerovat kad sam pogledao danas Zlatkovicev profil hahahahahah
Sutra 0:3 Said 2x, Hadzic.

Sutra 0:3 Said 2x, Hadzic.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Svim normalnim pitarima a isto tako i nenormalnim Bajram barecula i da ovaj praznik provedete u zdravlju i veselju. Amin
- Evolution87
- Kontakt:
Samo pobjeda dolazi u obzir. Nadam se da ce tako i biti. 0:2 (Hadzija i Said)
zna li neko sta je sa prenosom? Prvo su rekli da ce biti, a sada da nece

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Nema love nema prenosa nema bodova!!! Sala mala bujrum u grad zmaja od bosne pa da gledamo dobru tekmu i naravno neka pobijedi bolji pozz!!!Evolution87 je napisao/la:Samo pobjeda dolazi u obzir. Nadam se da ce tako i biti. 0:2 (Hadzija i Said)
ima li na mojatv?
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Nema.Tabija je napisao/la:ima li na mojatv?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
- Ekonomista
- Kontakt:
Bandovic,Tatomirovic,Dupovac,Torlak,Zlatkovic,Tadejevic,Sesar,Ademovic,Belosevic,Said i Hadzija. 

Bordo bijeli!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.