Utakmice klubova iz BiH na TV-u
-
- Moderator
- Kontakt:
Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u
Vjerovatno. Moja TV uvijek prenosi na strani Želju (većinu) zbog toga što imaju veću kao gledanost.. tako da će i Zvijezdu i Sarajevo vjerovatno raditi..hamzaTM87 je napisao/la:Hoce li moja tv prenositi Zvijezda-Sarajevo ?
A nemojte se čuditi ništa za utakmice, šta vi očekujete da na TV-u budu samo 3 ekipe koje se prenose, takav je dogovor pao da svaka ekipa ima prenos jedne tekme u gostima i jedne kući na BHT1 za polusezonu. Relax

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
- Armageddon2012
- Kontakt:
znamo za taj dogovor,nismo retardirani....jedino mislimo da bi se taj idiotski dogovor komiteta i bht,ako je već postignut,mogao ispoštovati i npr da se prenosi utakmica radnik-sarajevo,željo-gošk,ili gošk-borac,gošk-zrinjski...
ali staviti takva dva kluba gošk-radnik,na onakvoj ledini,pred 30 gledalaca,sa jednim udarcem na gol za 90 min,i to u nedjeljnom popodnevnom terminu,je direktno ubijanje volje tv gledaocima da ikada počnu pratiti bh ligu i ići na utakmice..
za de luxe paket i poticaj da uopšte pišem koliko je to k r e te nski,me je ponukalo što su se u ovom kolu igrale još utakmice sarajevo-borac.čelik-zrinjski,pa čak i leotar-široki,isto bivši šampioni bih....
ali staviti takva dva kluba gošk-radnik,na onakvoj ledini,pred 30 gledalaca,sa jednim udarcem na gol za 90 min,i to u nedjeljnom popodnevnom terminu,je direktno ubijanje volje tv gledaocima da ikada počnu pratiti bh ligu i ići na utakmice..
za de luxe paket i poticaj da uopšte pišem koliko je to k r e te nski,me je ponukalo što su se u ovom kolu igrale još utakmice sarajevo-borac.čelik-zrinjski,pa čak i leotar-široki,isto bivši šampioni bih....
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
Nemam ništa protiv da se prenose i ove utakmice, koje gleda 30 ljudi, ali bi pored te utakmice BHT trebao i prenositi PRAVI derbi određenog kola. To bi se jednostavno moglo dogovoriti sedmicu ranije (na osnovu plasmana, rivaliteta, popularnosti kluba, navijača, važnosti utakmice i sl.) i onda bi svako trebao biti zadovoljan. Niko ne bi bio oštećen, a popularnost BH fudbala bi porasla. To je moje mišljenje i ono ne mora biti tačno.Armageddon2012 je napisao/la:znamo za taj dogovor,nismo retardirani....jedino mislimo da bi se taj idiotski dogovor komiteta i bht,ako je već postignut,mogao ispoštovati i npr da se prenosi utakmica radnik-sarajevo,željo-gošk,ili gošk-borac,gošk-zrinjski...
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Ma skraćenje lige je jedini spas. Evo hipotetički, da liga broji 12 klubova, to je 6 utakmica vikendom, komotno se sve utakmice mogu prenositi u dva dana, računajući kako se sada emitiraju prijenosi, na BHT, MojaTv i Areni. I vuk sit i ovce na broju. Ovako nikada neće biti zadovoljnih (ja prvi).
-
- Moderator
- Kontakt:
Slažem se, kako arena prenosi kamaru utamica 1 srpske, (Jelen)avlami97 je napisao/la:Nemam ništa protiv da se prenose i ove utakmice, koje gleda 30 ljudi, ali bi pored te utakmice BHT trebao i prenositi PRAVI derbi određenog kola. To bi se jednostavno moglo dogovoriti sedmicu ranije (na osnovu plasmana, rivaliteta, popularnosti kluba, navijača, važnosti utakmice i sl.) i onda bi svako trebao biti zadovoljan. Niko ne bi bio oštećen, a popularnost BH fudbala bi porasla. To je moje mišljenje i ono ne mora biti tačno.Armageddon2012 je napisao/la:znamo za taj dogovor,nismo retardirani....jedino mislimo da bi se taj idiotski dogovor komiteta i bht,ako je već postignut,mogao ispoštovati i npr da se prenosi utakmica radnik-sarajevo,željo-gošk,ili gošk-borac,gošk-zrinjski...
Al dobro ipak smo mi takva država, hebo te led.. nema ništa normalno.. ne znam jesu li i jedan derbi do sad prenosili u bilo kojem kolu

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Jbg ja nemam Moja tv ja sam mrtvi HS! 

.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
Ima li streamova za kup dns ista
Ja se i ne sjecam da se ikada prenosila 1/8 finala, mislim na BHT, tako i ovaj put. Od 1/4 finala BHT prenosi po jednu utakmicubezze je napisao/la:Ima li streamova za kup dns ista
Ma znam nego pitam za internet i live streamove..cesto sam imao link sarajevo il celik kad igraju ..AnelZ je napisao/la:Ja se i ne sjecam da se ikada prenosila 1/8 finala, mislim na BHT, tako i ovaj put. Od 1/4 finala BHT prenosi po jednu utakmicubezze je napisao/la:Ima li streamova za kup dns ista
Pa kako ce biti live stream na internetu ako niko ne prenosi na TV odakle bi se preuzela slika? Bice 7 novembra, tada se najvjerovatnije igra prva utakmica 1/4 finalabezze je napisao/la:Ma znam nego pitam za internet i live streamove..cesto sam imao link sarajevo il celik kad igraju ..AnelZ je napisao/la:Ja se i ne sjecam da se ikada prenosila 1/8 finala, mislim na BHT, tako i ovaj put. Od 1/4 finala BHT prenosi po jednu utakmicubezze je napisao/la:Ima li streamova za kup dns ista

- Armageddon2012
- Kontakt:
1/8 finala se prenosi samo kad igraju pravi klubovi,borac i željo
ali eto,ispadosmo prerano ovaj put,pa neće biti i četvrta sezona uzastopno u kupu taj par borac-željo....2010 u finalu,2011 u osmini finala,i 2012 u polufinalu...

ali eto,ispadosmo prerano ovaj put,pa neće biti i četvrta sezona uzastopno u kupu taj par borac-željo....2010 u finalu,2011 u osmini finala,i 2012 u polufinalu...
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
Jel ima mozda radio prenos od sarajevo-zrinjski ??
Koje se tekme, i na kojim TV, prenose za ovo kolo?
Željezničar-Borac ide na Areni, za ostale ne znam
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Zeljeznicar -Olimpik???anonimni je napisao/la:Željezničar-Borac ide na Areni, za ostale ne znam
*Željo-Olimpic ARENAanonimni je napisao/la:Željezničar-Borac ide na Areni, za ostale ne znam
Slavija-Gradina BHT
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
i u nedjelju borac -velez na areniexbabilon je napisao/la:*Željo-Olimpic ARENAanonimni je napisao/la:Željezničar-Borac ide na Areni, za ostale ne znam
Slavija-Gradina BHT
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Ništa Zvijezda-Sarajevo? Moja TV??
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Nisu dali prijenos.exbabilon je napisao/la:Ništa Zvijezda-Sarajevo? Moja TV??
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.