Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- tippinvouche
- Kontakt:
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
U poslovnici u hrasnom čitav dan radi, vjerovatno je tako i ostalim gdje rade djevojke druge vjeroispovjesti.tippinvouche je napisao/la:Da li neko zna radno vrijeme Bet live-a danas ?
Nama je Željo svetinja jedina.
Kod mene na Trgu heroja Bet-Live (petica plus) radi do 16. Premier do 15,Vasa Ladacki je napisao/la:U poslovnici u hrasnom čitav dan radi, vjerovatno je tako i ostalim gdje rade djevojke druge vjeroispovjesti.tippinvouche je napisao/la:Da li neko zna radno vrijeme Bet live-a danas ?
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Pintol ,nadam se da si me poslusao,vidim oni levati 0:0 zavrsiliLisac je napisao/la:Moj ti je savjet ili dizi ili stavi nesto na X2 da se osiguras 100%.Vidis i da sto treba da je 100% sigurica ne dolazi a kamo li par iz Kolumbijske lige
- EmirSioux89
- Kontakt:
EmirSioux89 je napisao/la:Gasquet R. -Youzhny M. - 1
Augsburg - HSV - 3+
Varbergs - Brommapojkarna - x2
Olimpija - Panthinaikos - 2
Ferrer D. - Almagro - 1
SuperTip/Čilić - Dodig - 1
Kvota oko 10
Manchester United!
- pintol_TM87
- Kontakt:
nisam nazalost..jbgLisac je napisao/la:Pintol ,nadam se da si me poslusao,vidim oni levati 0:0 zavrsiliLisac je napisao/la:Moj ti je savjet ili dizi ili stavi nesto na X2 da se osiguras 100%.Vidis i da sto treba da je 100% sigurica ne dolazi a kamo li par iz Kolumbijske lige
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
- corleone87
- Kontakt:
Za sutra
Reading-Fulham 2 2,50
Everton-Liverpul 2 2,70
St.Etiene-Ren x 3,25
Greuther Furth-Werder 2 2,60
Aue-Bochum 1 2,30
Espanyol-Malaga 2 2,45
Reading-Fulham 2 2,50
Everton-Liverpul 2 2,70
St.Etiene-Ren x 3,25
Greuther Furth-Werder 2 2,60
Aue-Bochum 1 2,30
Espanyol-Malaga 2 2,45
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Figuirense-Portugesa 1 2.25
Barueri-America RN 1 2.15
Barueri-America RN 1 2.15
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Ako moze mala pomoc...htio bih otvoriti account na nekoj internet kladionici, tipa bet 365, bet at home i sl., a nemam nikakvog iskustva s tim oblikom kladjenja, pa me interesuje, koja je po vama najbolja? kolika je sigurnost pri uplati s kartice? ko daje najbolje bonuse? gdje je najlakse do isplate i sl. itd., itd. hvala unaprijed 

Po meni najbolja sto se tice ponude je Wiliam Hill.Idi na njihovu stranicu pa pogledaj detalje mada mislim da je to isto u svim stranim kladionicama.aimar je napisao/la:Ako moze mala pomoc...htio bih otvoriti account na nekoj internet kladionici, tipa bet 365, bet at home i sl., a nemam nikakvog iskustva s tim oblikom kladjenja, pa me interesuje, koja je po vama najbolja? kolika je sigurnost pri uplati s kartice? ko daje najbolje bonuse? gdje je najlakse do isplate i sl. itd., itd. hvala unaprijed
Za sutra
zvijezda - sarajvo 1
city - swansea 1
arsenal - QPR 1
milan - genoa 1
lille - valenciennes 1
zvijezda - sarajvo 1
city - swansea 1
arsenal - QPR 1
milan - genoa 1
lille - valenciennes 1
- EmirSioux89
- Kontakt:
Ojjj Čilića -.-EmirSioux89 je napisao/la:EmirSioux89 je napisao/la:Gasquet R. -Youzhny M. - 1
Augsburg - HSV - 3+
Varbergs - Brommapojkarna - x2
Olimpija - Panthinaikos - 2
Ferrer D. - Almagro - 1
SuperTip/Čilić - Dodig - 1
Kvota oko 10
Manchester United!
Jaoo a Čilić 21 gemViper je napisao/la:Ja danas ne igram nista (valjda znate razlog) ali evo od mene:
Čilić - Dodig (-21,5+) z2
Ferrer - Almagro tr 2:0
Federrer - Paire (+5,5) H1

SAMO ČELIK !
-
- Kontakt:

75 km bajramluka dala i kladara

Vitoria - Sao Caetano 1/2 , 2/1 Ovi medjusobno cesto igraju prelaze,zadnja dva puta (kad je Vitoria bila domacin) doslo iz 1 u 2,sad mi sumnjiv pad kvote na Vitoriu pa sam stavio i iz 2 u 1 

Danas isao u Premier da uplatim listic i cura mi otkucala na neki clanski , valjda njen ..
Jel ' ona moze dici moj dobitak i prebaciti sebi na racun , ili ne moze nista bez listica ? :S
Jel ' ona moze dici moj dobitak i prebaciti sebi na racun , ili ne moze nista bez listica ? :S
ne moze nista bez listicaMatador je napisao/la:Danas isao u Premier da uplatim listic i cura mi otkucala na neki clanski , valjda njen ..

Hvala drug 

Dodje iz 2 u 2Lisac je napisao/la:Vitoria - Sao Caetano 1/2 , 2/1 Ovi medjusobno cesto igraju prelaze,zadnja dva puta (kad je Vitoria bila domacin) doslo iz 1 u 2,sad mi sumnjiv pad kvote na Vitoriu pa sam stavio i iz 2 u 1
Znak kad treba stati sa kladjenjem,u sredu stavio brazilce drugu ligu sve iz 2 u 1 al padnem fix,danas ponovim isti sistem al baksuz stavim ABC-Goias mjesto iz 2 u 1 stavio iz 1 u 2 a ono doslo 0:1 3:2

Danas ko nadje u ponudi Osjecki Sokol-Krizevci nek opali 1 kvota je 1,70(barem sam ja nasao na tipicu),imaju vrlo dobru ekipu ali su za sada na skoru 0-3......doveli su i Sundova,imaju Tomeljaka,Budimira,I.Krolu,amerikanca Pricea,Brnasa,mislim da danas imaju veliki imperativ pobjede jer su velike pare ulozili.......Kod gostiju se sve vrti oko Remberta i Grgata...........
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.