Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Gunner4
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Gunner4 » 25 okt 2012, 20:59

Orion87 je napisao/la:Raja ukoliko sati je tekma u subotu i koju sk prenosi....??

Da se moze zalit s baklavom pobjeda i prekid ovog neugodnog niza ..... :lol: :lol:
Dajte malo optimizma,nije sve tako sivo,izacemo mi iz krize kad se stadion otplati :twisted: :twisted:
Jarane evo BHT1 se smilio da nas ne truje vise sa Sity-em i Stoke-om tako da oni prenose u subotu 16:00 po nasem vremenu... :P :P :P
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 25 okt 2012, 21:02

siromah je napisao/la:evo haman da smo zainteresovani za jos jednog talenta :D :D
Arsenal želi dovesti 18-godišnjeg napadača Partizana

Marković je jedan od najtalentovanijih napadača u Evropi...

Arsenal želi dovesti mladog napadača Partizana, Lazara Markovića, pišu engleski mediji, ali će se Topnici suočiti s velikom konkurencijom, jer 18-godišnjaka žele mnogi veliki evropski klubovi.

Marković je jedan od najtalentovanijih napadača u Evropi i pored Arsenala, privukao je pažnju Barcelone, Seville, Fiorentine i Rome. Partizan se može već u januaru spremiti za ponude.

Prema pisanju engleskih medija Arsene Wenger ljubitelj je igara mladog napadača Partizana i želi ga već u januarskom prelaznom roku dovesti na Emirates. Marković je nastupima u Evropa ligi pokazao da se može takmičiti na visokom nivou.
Jeeeeeeee..... To je taj kvalitet koji ce nam ako dodje u januvaru dati 35 golova do maja samo njega cekamo..... :lol: :lol: :lol: :lol: Slepac sada protiv Intera promasi 1 na 1 za pobjedu... Imamo mi naseg Gervinha za to... A svedno je rekao da navija za Chelsea...
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 25 okt 2012, 21:38

Arsenal na BHTu nikad ne zavrsi dobor :lol: :lol:
Celik!3,2,2.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 25 okt 2012, 22:35

Nisam gled'o sinoć utakmicu. Ustvari jesam, zakasnio sam 15-20 minuta prvog poluvremena, gled'o do kraja prvih 45 minuta, a u drugom poluvremenu me samo gol Huntelara probudio, njegov gol sam vidio i ostalo ništa više. Preumoran sam doš'o kući, još popio tabletu zbog glavobolje, a na nogama bio od 6 do 9 naveče. Pa bih vas zamolio ako ko ima link da downloadujem utakmicu, pa da je pogledam za vikend.

Zato tekme neću ni komenarisati, sve što mogu reći za onih prvih 45 minuta, koliko sam gled'o, Coquelin i Vermaelen su mi djelovali jako dobro.

I naravno, prvi gol je Santosov, nikako Vermaelenov. Upravo suprotno bi trebalo, po nekoj logici da se radi, da je štoper uvijek iza bekova, a u ovoj situaciji Santos je ostao iza, jer tobože lakše je beku pogledati jedan na lijevu stranu, drugi na desnu i izaći malo naprijed, nego štoperu i na lijevu i na desnu. Praktičnost.

Možda je čak i Jenki sukrivac, al' njega mi usporeni ne prikaza najblje. Osim toga, Andreovom stranom je toliko puhalo, da je to bilo malo je reći smiješno. Ja sam za 20 minuta vidio toliko propuha, da je to dovoljno za 90, a sad mogu misliti kako je bilo u svih 90 minuta.

Što se tiče sezone, vjerovatno bi bilo ljepše da se to gleda malo na drugačiji način. Za mene Arsenal nije 2x izgubio, za mene ova dva poraza znače da je Arsenal izgubio po 1x u dva takmičenja. Tu je razlika! Uvijek valja sliku umiještat u kontekst i biti dovoljno pronicljiv, inače nam prijeti da se ne razlikujemo od drugih, koji olako lupaju teze, ne da bi iza njih imali ikakve argumente.

Isto tako, ne zaboravimo da ovu utakmicu nije vodio Wenger!

I za kraj bih volio da dodam kako se ogradjujem od mišljenja da su na Edena bačene pare. Ja sam na temi Chelsea rek'o da je njihova ekipa najsposobnija osvojiti P'ship i da je taj Eden pravi vodja ove generacije. Iako mi se lik ne svidja, ne mogu mu poricati kvalitet.

Santi je, a i to sam rek'o, slabiji igrač od Edena. Oba su jako kvalitetni, u pet deka, nije to neka prevelika razlika, k'o što nije izmedju većine igrača top engleskih klubova, al' ipak Hazard ima kvalitete koje više cijenim i zbog tih kvaliteta ga smatram (nekoliko) kvalitetnijim igračem.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 26 okt 2012, 00:35

Dva vezana u poraza u veoma nezgodnom trenutku. Iskreno, ocekivao sam da protiv Salkea daju svoj maksimum i da upisemo 3 boda, ali su nas Rudari potpuno iznenadili i zasluzeno uzeli 3 boda. Mislim da nas do sada niko nije nadigrao ka oni. Ocigledno je da nesto u ekipi ne stima i nadam se da ce se to otkloniti do subote, kada po svaku cijenu treba prekinuti ovaj crni niz.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 26 okt 2012, 08:46

suhakrpa je napisao/la: Mislim da nas do sada niko nije nadigrao ka oni.
Salke nas nadigrao? Ljudi imali dva suta i dali dva gola.
Celik!3,2,2.

TheVerminator
Kontakt:

Post Postao/la TheVerminator » 26 okt 2012, 09:02

Bajram Šerif Mubarek Olsun gunnersi, da današnji dan provedete lijepo s porodicama, a sutra aBd idemo po pobjedu i prekid ovog niza. :)
Victoria Concordia Crescit

“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 26 okt 2012, 09:14

BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN!

:D

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 26 okt 2012, 09:17

Joj kako ste nerealni. Oni su eto imali 2 suta i dali 2 gola, mi smo imali 0 ŠUTEVA, znaci ne mogu da vjeruje, 0 ŠUTEVA, nigdje organizacije kako treba eto sta je nas problem. Zalaganje je bilo bolje nego protiv Norwicha al jos to moze bolje, pa onda logike nigdje nema lopta na 20 metara od gola nasi svi stoje na svojim mjestima, a eto uporedite tu situaciju sa Barceloninom igrom, da je Xavi na 25-30 metara od gola bar 3 igraca bi krenula prema golu okomito tj. ubacili bi se i cekali pravi pas, kod nas bogalji samo stoje i kad prime loptu vrate je nazad, i organizacija na nuli trenutno. Eto to je nas problem.

I Bajrambarecola svim pripadnicima Islamske vjeroispovjesti :)
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger

Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 26 okt 2012, 10:27

Sta sam nerealan? Cuj razvalili nas. Smijesno. Ja uopste nisam spominjao kako je Arsenal igrao, saberi se malo.
Celik!3,2,2.

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 26 okt 2012, 10:44

AllGunsBlazing je napisao/la:Sta sam nerealan? Cuj razvalili nas. Smijesno. Ja uopste nisam spominjao kako je Arsenal igrao, saberi se malo.
Pa nisam ni ja rekao da su nas razvalili, nego da su bili bolji od nas, to i njihova igra kojom su znali sta hoce, i rezultat govore, realno.
Arsene Wenger

Orion87
Kontakt:

Post Postao/la Orion87 » 26 okt 2012, 11:53

BŠMO svim GUNNERIMA mojim,da ovaj Bajram provedete u zdravlju,sreći i veselju....
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 26 okt 2012, 12:09

Bajram Šerif Mubarek Olsun svim momčinama na ovoj temi, da se nastavimo družit još dugo i da doživimo trenutak kada ćemo Kroenkea, PHWa i Gazidisa šutnut iz kluba :mrgreen:

http://www.telegraph.co.uk/sport/footba ... didas.html" onclick="window.open(this.href);return false; eo ga, ne može bolji bajramski, kupujem prvi dres koji izađe adidasov, nike je čisto sranje.

osgood
Kontakt:

Post Postao/la osgood » 26 okt 2012, 12:40

slika

nisam vas odavno sa istinom suočio 8-)

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 26 okt 2012, 13:04

Et' mi ne znamo da Arsenal ne osvaja ništa. :mrgreen:

BŠMO svima koji slave, nemojte pretjerat s kolačima, sarmama i pitama. :D Ja svakako neću.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 26 okt 2012, 13:55

Proces koji smo prolazili je dug i sto se tice trofeja bio je bolan, ali vec tu iza ugla se nazira buduca dominacija i Arsenala, taj trenutak je blizu i veoma brzo ce biti sadasnjost, a kad to postane kriticari ce moci samo da Velikom Vodji ljube stopala i mole za oprost.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 26 okt 2012, 14:01

Ali najjaca je ova bijeda i sitna buranija kad se docepa slave kao npr. chelsea 50 godina taj klub je proveo na fudbalskim marginama, nizeligas i sta sve ne, i doslo 7 godina kad su bili uspjesniji od Arsenala i sad skakucu od srece. Ali veoma brzo ce se stvari okrenuti, uvijek je bila ona dok macke nema misevi kolo vode...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 26 okt 2012, 14:19

Pusti ih, dođu da nas podsjećaju na 7 godina u kojima titule nemamo, ali smo ipak konstantno u vrhu. Pogledaj prije 2003/2004 ko ste i šta ste bili. Prosječna engleska ekipica koja je konstatno taborila na sredini tabele ili borila se za opstanak.

slika

FAP FAP

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 26 okt 2012, 14:31

Nismo imali šuta na gol a Gnabry zamalo da da gol nakon finog plasiranja lopte , a cazorla nakon toga da je bio pribraniji dao bi gol. Nije ni bitno al et onako kažem.
VI i dalje pričate da nas je Šalke rasuo što je stvarno glupa priča jer vi ko da niste gledali utakmicu. Utakmica je bila izuzetno dosadna al izuzuteno, nijedan ni drugi tim nisu napadali i uglavnom je bilo pegalnje na sredi terena.
Od sljedeće tekme nas vodi Wenger i vjerujem da neće bit onako defanzivna formacija

i naravno Bajram Šerif Mubarek Olsun drugovi moji, sve najljepše :) . Naval'te na baklave :mrgreen:
Vođa zna.

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 26 okt 2012, 15:22

Nema smisla govoriti vise, vi ocigledno ne zelite da vidite da nam je ekipa 0
Arsene Wenger

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Rosicky i 3 gosta.