Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
FA7
-
Kontakt:
imam osjecaj da je utakmica protiv iskre zadnja za slobodu

Crveno-Crna i Blaugrana!
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
-
MakeTZ
-
Kontakt:
Ma nema sanse necemo dozvolit gasenje kluba.
-
RUDARSKA2
-
Kontakt:
igraci ( stranci ) ogorceni , plate podobro skresali , toliko da ovi sa strane ne mogu prezivjeti ovde u tim uslovima !!
po rijecima igraca JEDINI koji radi u klubu je DENIS KARIC koji je cak u nekoliko navrata SVOJE pare davao igracima i pomagao one momke kojim je trebalo !!!
igraci sa strane najavili odlazak , a realno oni su nam sve sto vrijedi !!! 100% provjereno !
-
harry_90
-
Kontakt:
Citam skresali plate zbog losih rezultata,ako je tako i neka je..kada nisu u stanju dobiti Radnicki,Podgrmec ,Bratstvo,Capljinu i neki tamo Branitelj neka budu zadovoljni i sa ovim sto dobijaju

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
sloboda
-
Kontakt:
Skratili plate da bi mogli mujicu dug da namire od par hiljada nebi me cudilo.Momci imaju vjerovatno medju losijim ugovore u ovoj ligi obzirom da je ovo renomirani klub.Brate mili ako nisi sa nekim zadovoljan raskines ugovor sporazumno i cao.Ovo skracivanje crkavice je jadan cin .Pa nemaju po 5000km platu,e onda kresi a ovako samo su pokazali nesposobnost da nemogu par hiljada obezbjediti za igrace kao lafo kazna.UPRAVA NAPOLJE **** IM PAS SVE PO SPISKU
-
remistarmo
-
Kontakt:
Postao/la remistarmo » 25 okt 2012, 21:46
MakeTZ je napisao/la:Ma nema sanse necemo dozvolit gasenje kluba.
jedini nacin pomoc klubu je dolazak na utakmice sa placenom kartom cime ce se znacajno pomoci rad kluba.na polsdnjoj utakmici u Splitu bilo je oko 25.000 gledalaca koji su kazali da nece dozvoliti gasenje kluba.
-
Probisvjet
-
Kontakt:
Postao/la Probisvjet » 25 okt 2012, 22:07
remistarmo je napisao/la:MakeTZ je napisao/la:Ma nema sanse necemo dozvolit gasenje kluba.
jedini nacin pomoc klubu je dolazak na utakmice sa placenom kartom cime ce se znacajno pomoci rad kluba.na polsdnjoj utakmici u Splitu bilo je oko 25.000 gledalaca koji su kazali da nece dozvoliti gasenje kluba.
Mi i ako bi napunili stadion to je max 3000 sa ulaznicom, a dobro bi bilo i to oko 9000KM. Jasmin porusio istok, obecao gradnju pa zyebo!
Ako budemo dali da se Sloboda ugasi onda yebes Tuzlu! Onda yebo grad mojih pradjedova!
Sto ovi u upravi rade u PM, jesu li dosli da nesto rjesavaju ili kukaju?
Svi na stadion u nedjelju- ne damo da se Sloboda ugasi!!!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
sloboda
-
Kontakt:
Da napunimo stadion i posaljemo poruku svima .
-
ultrasstyle_tz
-
Kontakt:
Postao/la ultrasstyle_tz » 25 okt 2012, 23:42
nemoj me nasmijavat, cuj sad da napunimo stadion kad oni isti koji su napunili stadion zadnjih kola u PL kad je bila furka bit vidjen na Tusnju ili preko fb pokazivat ljubav prema klubu govore " sta je to brate opet ste izgubili" dakle vise nije "izgubismo" nego "vi izgubili" i obavezno podjebavanje na racun Slobode...sad da bude dzaba ulaz opet ne bi skupio 3000 ljudi jer " ne navijaju ljudi za drugoligasa, nece da se sramote itd itd"...
znas nas-je.o nas , koliko sam puta to napisao na ovom podforumu....sutra i da nas ugase izaslo bi nas 300 max punoljetnih na proteste, murija bi nas prebila ko macku, fasovali bi krivicne prijave dok bi nam se ostatak grada smijao...jbg trenutno nije furka pratit Slobodu osim za nas fanatike koji bi pratili pa taman da smo i 8.liga

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
fukara87
-
Kontakt:
ultrasstyle_tz je napisao/la:nemoj me nasmijavat, cuj sad da napunimo stadion kad oni isti koji su napunili stadion zadnjih kola u PL kad je bila furka bit vidjen na Tusnju ili preko fb pokazivat ljubav prema klubu govore " sta je to brate opet ste izgubili" dakle vise nije "izgubismo" nego "vi izgubili" i obavezno podjebavanje na racun Slobode...sad da bude dzaba ulaz opet ne bi skupio 3000 ljudi jer " ne navijaju ljudi za drugoligasa, nece da se sramote itd itd"...
znas nas-je.o nas , koliko sam puta to napisao na ovom podforumu....sutra i da nas ugase izaslo bi nas 300 max punoljetnih na proteste, murija bi nas prebila ko macku, fasovali bi krivicne prijave dok bi nam se ostatak grada smijao...jbg trenutno nije furka pratit Slobodu osim za nas fanatike koji bi pratili pa taman da smo i 8.liga

Potpis ! isto misljenje dijelim stobom .
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
staragarda
- Interni moderator
-
Kontakt:
Postao/la staragarda » 26 okt 2012, 00:06
nista,nek mersed zajedno sa onom dvojicom alkoholicara opet zagrebe po faraonovim vratima nek mu ovaj uhljup da instrukcije sta i kako dalje..mi cemo sacekat...mi znamo sta cemo dalje
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
VolimTz
-
Kontakt:
ultrasstyle_tz je napisao/la:nemoj me nasmijavat, cuj sad da napunimo stadion kad oni isti koji su napunili stadion zadnjih kola u PL kad je bila furka bit vidjen na Tusnju ili preko fb pokazivat ljubav prema klubu govore " sta je to brate opet ste izgubili" dakle vise nije "izgubismo" nego "vi izgubili" i obavezno podjebavanje na racun Slobode...sad da bude dzaba ulaz opet ne bi skupio 3000 ljudi jer " ne navijaju ljudi za drugoligasa, nece da se sramote itd itd"...

Par puta sam ovo mišljenje pokušao iznijeti ali sam bio previše direktan. Ponoviti ću ga: NIKOGA NIJE BRIGA, TUZLAKE BOLI ONA STVAR ZA SLOBODU, SHVATITE TO VIŠE, P.E.D.E.R.I I ŠMINKERČIĆI SE PODSMIJAVAJU, ČAK I ONI KOJI SU DO JUČER BILI S NAMA, SLOBODA TUZLA JE MRTAV KLUB.
Izvinjavam se zbog velikih slova.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
-
MakeTZ
-
Kontakt:
-
Benjo_AFC86
- Moderator
-
Kontakt:
Postao/la Benjo_AFC86 » 26 okt 2012, 08:12

Pa to su ti pravi navijači. Moraš doživjeti da ti u tvom gradu, stanovnici tvog grada takođe govore ''Vi opet izgubiste''. Žalosno

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
-
Probisvjet
-
Kontakt:
Postao/la Probisvjet » 26 okt 2012, 08:32
Ljudi okanimo se sada corava posla i svi na Tusanj u nedjelju! Da damo prilog od 3KM za utakmicu i posaljemo poruku da ne damo Slobodu! Ne damo ovu Slobodu makar je istjerali u zadnju ligu!
Animirajte sve one koji mogu doci na utakmicu i platiti kartu.
Ja cu kupiti tri karte i dati djeci dvije iz komsiluka, to je ono sto sada mozemo napraviti. Dobice karte tek na ulazu da ih ne bi prodali!
Yebem mu 3 markice, svi trebaju doci na stadion i kupiti kartu pa makar ne gledali utakmicu.
Ljudi iz Slobode su trebali uzeti karte i otici po firmama, ponuditi ljudima. Mnogi bi kupili kartu da pomognu, makar ne dosli na utakmicu. I navijaci bi trebali pomoci da se karte prodaju!!!!
Vrijeme je da se aktiviramo svi. Ovaj grad treba pokazati solidarnost sa FK Slobodom! Uvjeren sam da Sloboda moze opstati i napredovati ako je podrzimo.
Ljudi ugledajmo se na primjer Torcide.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
SultanSulejman
-
Kontakt:
Postao/la SultanSulejman » 26 okt 2012, 08:57
Fukare,svi vi koji slavite Bajram želim Bajram Šerif Mubarek Olsun.
-
crvenocrnitz
-
Kontakt:
Postao/la crvenocrnitz » 26 okt 2012, 10:52
Najljepse zelje,najljepse snove,neka donesu bajramske dove.Osmijeh na licu,srece i veselja, Bajram Serif Mubarek Olsun -od srca je zelja.
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
-
crvenocrnitz
-
Kontakt:
Postao/la crvenocrnitz » 26 okt 2012, 10:56
Probisvjet je napisao/la:Ljudi okanimo se sada corava posla i svi na Tusanj u nedjelju! Da damo prilog od 3KM za utakmicu i posaljemo poruku da ne damo Slobodu! Ne damo ovu Slobodu makar je istjerali u zadnju ligu!
Ja cu kupiti tri karte i dati djeci dvije iz komsiluka, to je ono sto sada mozemo napraviti. Dobice karte tek na ulazu da ih ne bi prodali!
Yebem mu 3 markice, svi trebaju doci na stadion i kupiti kartu pa makar ne gledali utakmicu.
Ljudi iz Slobode su trebali uzeti karte i otici po firmama, ponuditi ljudima. Mnogi bi kupili kartu da pomognu, makar ne dosli na utakmicu. I navijaci bi trebali pomoci da se karte prodaju!!!!
Vrijeme je da se aktiviramo svi. Ovaj grad treba pokazati solidarnost sa FK Slobodom! Uvjeren sam da Sloboda moze opstati i napredovati ako je podrzimo.
isli su pred pocetak sezone i samo 30 godisnjih prodali, treba neko sposoban to uraditi, neki menadzer ili neki komercijalista
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
-
Probisvjet
-
Kontakt:
Postao/la Probisvjet » 26 okt 2012, 12:44
crvenocrnitz je napisao/la:Probisvjet je napisao/la:Ljudi okanimo se sada corava posla i svi na Tusanj u nedjelju! Da damo prilog od 3KM za utakmicu i posaljemo poruku da ne damo Slobodu! Ne damo ovu Slobodu makar je istjerali u zadnju ligu!
isli su pred pocetak sezone i samo 30 godisnjih prodali, treba neko sposoban to uraditi, neki menadzer ili neki komercijalista
Ne treba ici na prodaju sezonskih, treba ici na prodaju karata za utakmicu. Garantujem zivotom da se moze od utakmice do utakmice prodati 3000 karata. Treba staviti u prodaju karte u neke ugostiteljske objekte kafice i sl. kod onih koji vole Slobodu. Treba biti aktivan, a ne cekati kada ce faraon uplatiti malo milostinje.
100% se moze na taj nacin prodati 3000 karata za sedam dana i vise. Jos da je ona tribina gotova moze i 5000. E sigurno da ne bi svi dosli na utakmicu, ali bitno je finansijski pomoci Slobodu.
Da nismo kakvi smo, svako ko ima bi trebao kupiti bar dvije karte!
-
staragarda
- Interni moderator
-
Kontakt:
Postao/la staragarda » 26 okt 2012, 14:41
BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN svim Fukarama,navijacima,simpatizerima i onima kojima je crveno crna boja na srcu a islamske su vjeroispovjesti....da ove mubarek dane provedete u zdravlju i srecu zajedno sa svojim najblizim
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA