Navijaci..

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Emir ZENICA
Kontakt:

Re: Navijaci..

Post Postao/la Emir ZENICA » 21 okt 2012, 22:58

*p!p!t@* je napisao/la: A straha kako onu curu otresoše jbt :o
Daj ba gledaj sta im rade,cune vise nasikira se djabe. :D :D
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 21 okt 2012, 23:04

Emir ZENICA je napisao/la:
*p!p!t@* je napisao/la: A straha kako onu curu otresoše jbt :o
Daj ba gledaj sta im rade,cune vise nasikira se djabe. :D :D
Fuj svega mi, ovaj na izlazu k'o najopasniji gura sve, pa i onu ženu. Ccc, fakat mu vrijedi facu zapamtiti pa ga negdje u mraku dobro za zdravlje upitati. :D
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 21 okt 2012, 23:05

*p!p!t@* je napisao/la:
Fuj svega mi, ovaj na izlazu k'o najopasniji gura sve, pa i onu ženu. Ccc, fakat mu vrijedi facu zapamtiti pa ga negdje u mraku dobro za zdravlje upitati. :D
A onaj jedan udara onog na podu,lik meda ne moze on ga i dalje suta.A onaj gore udara po glavi,ledjima i gura,jos onu zenu ufati za vrat,kosu za sta vec i gura je ,jao jao ...Bas ga zamaptit.Koja gamad.
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 21 okt 2012, 23:31

slika
hajduk-istra 0-1 gledalaca:22 000
Zadnja izmjena: ciza, dana/u 22 okt 2012, 17:46, ukupno mijenjano 1 put.

Ekonomista
Kontakt:

Post Postao/la Ekonomista » 21 okt 2012, 23:41

Emir ZENICA je napisao/la:
*p!p!t@* je napisao/la:
A onaj jedan udara onog na podu,lik meda ne moze on ga i dalje suta.A onaj gore udara po glavi,ledjima i gura,jos onu zenu ufati za vrat,kosu za sta vec i gura je ,jao jao ...Bas ga zamaptit.Koja gamad.
Majku im neizivljenu

al na 0,33 kako lik ukide drota stolicom. :lol: :lol:
Bordo bijeli!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 21 okt 2012, 23:48

Jos neki od njih snimaju hahahah :? :? :?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

SultanSulejman
Kontakt:

Post Postao/la SultanSulejman » 21 okt 2012, 23:58

Mislim da je zabranjeno objavljivati foto/video sa exYu scene.Vidjećemo šta će admini reći :mrgreen:

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 22 okt 2012, 14:22

Nice-Saint Etienne

slika
slika
slika
slika
slika
slika
Volim te Celik ! ! !

Lesnar
Kontakt:

Post Postao/la Lesnar » 22 okt 2012, 14:25

SultanSulejman je napisao/la:Mislim da je zabranjeno objavljivati foto/video sa exYu scene.Vidjećemo šta će admini reći :mrgreen:
torcida nije odavde,oni su s neke druge planete :D ;)

nedžad
Kontakt:

Post Postao/la nedžad » 22 okt 2012, 22:20

OPET, OPET I OPET - POPUŠITE MI

Stojiš u redu u banci i čekaš da se upali tvoj redni broj. Kraj tebe neki tebi nepoznati ljudi isto čekaju i komentiraju jučerašnju utakmicu. Spominju konstantno navijače. Pričaju kako su to sve samo narkomani, kako neće ništa da rade, kako se samo okolo pušu, glume silu, drogiraju, kradu, vrijeđaju. Kako je to zlo, kako je to jako loše, bla bla bla. I tako dalje. Dođeš uplatiti tiket u kladionicu, tamo glavna tema navijači, tučnjava 2-3 ljudi koja je medijski prikazana kao rat, priče tko je koga, tko je prvi počeo, tko će najebati, koga treba zatvoriti, čuješ i spominjanje golog otoka, radnih akcija itd. Kući za ručkom slušaš za stolom o lošem životu, slušaš u kritikama, o novcima, o putovanjima, gledaš taj pritisak i slušaš o navijanju kao o nečem najgorem što postoji.

Odeš do dućana, tamo žena objašnjava nekoj drugoj da je jako zabrinuta za vlastito dijete, da ne zna što će sa njim, da sumnja na najgore jer vidjela je kapu i šal ispod kreveta. Otvaraš novine, na udarnim naslovnicama se raspravlja o navijačima, neki kvazi sociolozi uvjeravanju narod da je taj pokret opasnih namjera. Da se navijanje pretvorilo u huliganizam. Na benzinskoj dok točiš gorivo slušaš operatera kako govori da je baš prije tu bilo 2 kombija huligana, da nisu ništa ukrali ali da se „na njima vidi ono baš da su huligani“. Znaš ono, vidi se na njima, ne navijači, nego huligani. Onako iz glave procjena. Na večer upoznaš djevojku na izlasku, počastiš je pićem, bude dobro, ona te pita gdje si sutra, ti govoriš da ideš na gostovanje a njoj oči ispadnu, zgraža se. Ma šokirana je. Jednostavno ne može vjerovati, vidiš u njoj razočaranje. Na cesti te zaustavi policija, uzme ti dozvolu, provjeri sve i prije nego ti kažu, sve je u redu slobodni ste, onako dobace usput : „a ti si onaj s utakmica ha?“.

Na poslu gdje radiš 8 sati odrađuješ svoj dio a kolege tu i tamo spomenu navijače kada vide u novinama da je to aktualna tema. Onda samo pljuju, ružno govore, uglavnom sve ono što su im usadili u mozak putem medija. Malo i tebe čudno gledaju od kad je tvoja slika izašla u novinama pa su te prepoznali u masi. Odeš na gostovanje. Nakon pretresa do gola bio si u tom busu sa 70 ljudi. Da, popišao si se u bocu na zadnjim vratima, da pojeo si pola sendviča koji si podijelio sa prijateljem, da, navijao si od prve do zadnje. Vratio si se u svoj grad ponosan. Došao doma. Stavio šal i kapu pod krevet, izašao na balkon, pogledao u daljinu i poručio cijelom svijetu: „Ma popušite mi svi „#urac !“
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 23 okt 2012, 14:30

[youtube][/youtube]

austria wien-rapid
slika
slika
slika

pogon-legia
slika
slika
slika
slika
slika
slika
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 23 okt 2012, 15:31

http://www.youtube.com/watch?v=SopABbFPba4 ako nije mjesto ovdje nek administrator brise

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 25 okt 2012, 20:57

slika
Navijači Borussije protiv Reala na Signal Iduna Parku.Iliti,famozni "Žuti zid"
Keep walking.

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 26 okt 2012, 00:15

Ah kako ih namlatise policajci milina :lol:
Ovako se "ciste" klosari sa stadiona. Jos malo kaznice, zabranice i onda imas mirne gledaoce na stadionu koji ne prave probleme. U nasoj premijer ligi bi ovako trebalo zasukat rukave i malo reda dovest. Imalo bi se posla svako kolo. Onda godinu dvije prazni stadioni a onda preporod fudbala. Stop huliganizmu!
Vidim savez je konacno krenuo kaznjavat za svaku baklju, pa red je i bio. Jos da policija pocne svoj posao radit... ma bice bolje 8-)
010 ISN'T JUST A CODE

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 26 okt 2012, 00:34

RK Gradacac je napisao/la: Ah kako ih namlatise policajci milina :lol:
Ovako se "ciste" klosari sa stadiona. Jos malo kaznice, zabranice i onda imas mirne gledaoce na stadionu koji ne prave probleme. U nasoj premijer ligi bi ovako trebalo zasukat rukave i malo reda dovest. Imalo bi se posla svako kolo. Onda godinu dvije prazni stadioni a onda preporod fudbala. Stop huliganizmu!
Vidim savez je konacno krenuo kaznjavat za svaku baklju, pa red je i bio. Jos da policija pocne svoj posao radit... ma bice bolje 8-)
A de mi objasni molim te, objasni mi. Ti odeš na zapad na Tušanj, uredu, zapali se baklja na sjeveru 50 m od tebe KOJI K.U.R.A.C tebi ta baklja smeta, kada nije ubačena ni u teren niti te može povrijediti s te udaljenosti. Može samo povrijediti ljude koje te baklje SVJESNO pale. I zašto tebi to kao smeta !? I meni smetaju šminkerčići i **** na ulici, da li ih treba krivično goniti !?

(Ne znam da li si bio sarkastičan.)
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 26 okt 2012, 12:24

Nisam bio sarkastican. I ja sam bio navijac i mozda radio stvari koje sada osudjujem, jer razmisljam zrelije. Istina nikad nisam digao ruku ili nogu na policajca kako to ovi mangupcici rade. Jos trgaju stolice sa stadiona, nanose materijalnu stetu klubu, a onda te stolice bacaju na policiju. Jesi li ti svjestan da je to krivicno djelo?? Ovdje nije rijec o jednoj zapaljenoj baklji nego napad na organe reda, sto se moze tumaciti i kao napad na drzavu. To se kaznjava po kratkom postupku, na licu mjesta kao na klipu, a onda i krivicnim gonjenjem...
A baklja na drugoj tribini mi ne smeta, ako vjetar puse na drugu stranu. Medjutim ako stadion ima tribine sa sve cetiri strane i onda navijaci zapale ne jednu baklju nego na stotine, e onda ja ne mogu ni na drugoj strani da uzivam u fudbalu jer se ugusi od dima. Al opet ti kazem, ne smeta meni nije mi to strano al smeta drugim normalnim osobama koje su dosle sa svojom porodicom, izveli svoju malu djecicu vikendom da pogledaju fudbal.. i onda ta djeca od 5 godina trebaju da se guse u dimu i da ih prepadaju topovski udari nedaj Boze. Neka hvala.
A sta vama fali normalno da navijate za svoj klub a ne da mu nanosite stetu?
010 ISN'T JUST A CODE

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 26 okt 2012, 14:50

Baklja je dio navijačkog "folklora" sviđalo se to vama ili ne. Strpite se malo, lakše je trpiti političku situaciju u BiH i kupi-prodaj ligu nego minutu dima jelde !? ;)
Veći problem su psovke na toj "tribini s djecom", ako ćemo već bukvalisat.

Komitet treba da krene rješavati probleme namještanja utakmica, kvaliteta igre, stadiona itd. itd. No, za to treba pameti i znanja a Boga mi i truda, znam i ja brojati baklje i pisati kazne.

Sigurno postoje neki razlozi o kojima se može diskutovati zašto je do ovog incidenta došlo. Sigurno je ova cura nešto kriva pa da je onako bacaju po tribini. :roll:
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 26 okt 2012, 18:46

rapid-leverkusen
slika
slika
slika
slika :!: 8-)
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 26 okt 2012, 19:58

KAD SE ZABRANI PRODAJA PIROTEHNIKE U DRZAVI TAD CEMO I MI PRESTATI PALITI (necemo al eto :mrgreen: ) DO TAD CE SE PALITI ! 8-) 8-)
Cuj smeta ljudima baklja,smeta im navijanje,sve vam smeta.Idite u pozoriste,pustite se stadiona.
Volim te Celik ! ! !

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 28 okt 2012, 19:28

Ne smeta mi baklja kad je palis u svojoj kuci ;)
Navijanje mi uopste ne smeta, a psovke nisu toliko veliki problem kao baklje i nasilno ponasanje navijaca. Sukobi sa policijom se ne smiju tolerisati!
Evo gledam danas derbi Feyenoord - Ajax i navijaci Feyenoorda pogode vlastitog igraca tvrdim predmetom? I tebi je to normalno?? Doduse cilj im je bio pogoditi igraca Ajaxa... Zar vam treba to da nanosite stetu klubu kojeg volite? I onda se kunete u ljubav... ma idite vi u pozoriste, meni nije do pozorista nego do fudbala. A vama ako je do sukoba gledajte neki drugi sport, ili ucestvujte u njemu. Ostavite fudbal nama koji ga volimo.
010 ISN'T JUST A CODE

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.