FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ovo je po meni najljepsa Amarova izjava u ovom mandatu. Rekao je tacno ono sto svi iskreni zaljubljenici u naseg Zelju osjecaju, ovakvo nesto se definitivno nemoze reci eto onako iz kurtoazije. Amar jeste clan nase porodice i mi kao porodica moramo da ga cuvamo i podrzavamo sta god da se desi, pa makar se i za opstanak borili.
Hvala ti Amare za ovaj osjecaj.
Hvala ti Amare za ovaj osjecaj.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
- TMmanija2012
- Kontakt:
Mislim da je dobar termin,a plus praznik.Bice raje,bice..
ima li iko onu sliku kad manijak i pitar kao pricaju, pa
pitar pred pocetak sezone govori "Uzecemo obje titule" a manijak suti...itd
da se smijemo malo.
da se smijemo malo.
- KB-TM87
- Kontakt:
počelo je počelo...tu i tamo je napisao/la:ima li iko onu sliku kad manijak i pitar kao pricaju, pa
da se smijemo malo.

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
zahvaljujem hahhahahahahhaKB-TM87 je napisao/la:počelo je počelo...tu i tamo je napisao/la:ima li iko onu sliku kad manijak i pitar kao pricaju, pa
da se smijemo malo.
moram sebi ovo isprintati, i na poslu okaciti na oglasnu plocu... i snimati.
najjaca slika, ostavlja bez teksta, pogotovo pitare xD
Najava
http://www.manijaci.ba/index.php/novost ... r-olimpicc" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.manijaci.ba/index.php/novost ... r-olimpicc" onclick="window.open(this.href);return false;
Sad tek vidim koliko zapravo nismo imali sreće. Janezima smo mi bili trening pred timove iz liga petice, ljudi vode protiv Tottenhama na poluvremenu. 

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Ovo je ona klasicna iz keca u dvojku.exbabilon je napisao/la:Sad tek vidim koliko zapravo nismo imali sreće. Janezima smo mi bili trening pred timove iz liga petice, ljudi vode protiv Tottenhama na poluvremenu.
Imaš live klađenje pa uplati koju hiljadarku, mogao bi postat milioner.Pendik je napisao/la:Ovo je ona klasicna iz keca u dvojku.exbabilon je napisao/la:Sad tek vidim koliko zapravo nismo imali sreće. Janezima smo mi bili trening pred timove iz liga petice, ljudi vode protiv Tottenhama na poluvremenu.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
kako bi bilo mocno staviti transparent i na jugu i na sjeveru, nesto na fazon "welcome to club 100"
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Loš ovaj Maribor, evo muči se s nekim šugavim Tottenhamom, 1-1 trenutno.
poslije duple krune i prekucane lige i ove godine nek nam opet dodju pametovat cetveroplasirani,desetoplasirani i ovi iz cvajte od koga gubimo u evropi !!
subota 19h SVI NA GRBAVICU
subota 19h SVI NA GRBAVICU
ZELJEZNICAR-19TM87-ZAVIDOVICI
[youtube][/youtube]
- pintol_TM87
- Kontakt:
Jel mu ovo premijera u europa ligi.
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
- inacefindecko
- Kontakt:
a više i baklje..
ma smijesni postaju sa ovim kaznama.. daju i kad treba i ne treba..
Sve je opravdano jarane,jesmol palili ... jesmo i zato smo kaznjeni.phenom je napisao/la:ma smijesni postaju sa ovim kaznama.. daju i kad treba i ne treba..
i onako se sastavlja kraj s krajem, tako da ne vidim ama bas nikakv razlog za kaznjavanje za upaljenje baklje koje nisu ubacene u teren.. bolje je smradovima da se pozabave oko nekih bitnijih stvari..terabajt je napisao/la:Sve je opravdano jarane,jesmol palili ... jesmo i zato smo kaznjeni.phenom je napisao/la:ma smijesni postaju sa ovim kaznama.. daju i kad treba i ne treba..
Bave se oni ovdje jako vaznim stvarima kao unosenje razno raznih pirotehnickih sredstava na stadion i svaka im cast. Eh sad nek nam ti sto pale baklje pocnu prosipat pricu kako vole Zelju a od Zelje se do sada uzeli ja vjerujem preko 50.000KM..phenom je napisao/la:i onako se sastavlja kraj s krajem, tako da ne vidim ama bas nikakv razlog za kaznjavanje za upaljenje baklje koje nisu ubacene u teren.. bolje je smradovima da se pozabave oko nekih bitnijih stvari..terabajt je napisao/la:Sve je opravdano jarane,jesmol palili ... jesmo i zato smo kaznjeni.phenom je napisao/la:ma smijesni postaju sa ovim kaznama.. daju i kad treba i ne treba..
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, Kajkutenjoyer, Levin i 70 gostiju.