BegAx je napisao/la:Gradacacki MessiDevilS je napisao/la:Nekadašnji igrač Zvijezde
Nuhanović: U Gradačac dolazimo po tri boda! Vidjecemo da li ce to bas ovako biti.![]()
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE!!

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
BegAx je napisao/la:Gradacacki MessiDevilS je napisao/la:Nekadašnji igrač Zvijezde
Nuhanović: U Gradačac dolazimo po tri boda! Vidjecemo da li ce to bas ovako biti.![]()
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE!!
dugo ne pišem na forumu, ali kad sam vidio da se ova nakarada Zmajj opet javila, moram reagovati, pa još nisi naučio pisati, hajde malo pogledaj tabelu pa pričaj o "deranju", vidi se da si ti "od" Gradačca jer znam tamo super raje a i na forumu imam korektnih momaka, samo ti nakarada opsjednuta JovićemZmajjj je napisao/la:BegAx je napisao/la:Gradacacki MessiDevilS je napisao/la:Nekadašnji igrač Zvijezde
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE!!![]()
![]()
![]()
![]()
Jovićev Messi
![]()
![]()
![]()
mi čemo vas podert u subotu a Željo dovršit i tu je kraj Joviću i Messiju, a taj vaš Said je dobar al ništa ne napravi Zrinskom u dvije utakmice
Bolje stavi sliku Skore koga interesuje ovaj debeli ba, nemoj nasmijavati raju. Pa nije Zubanovicsekac je napisao/la:Braćo pitari i HZ samo lagano ignore i po mogućnosti stavite svi Saidovu sliku naravno znate razlog.Kad već admin neče da nas kutariše smorova.
Hahahahahahah i sta ovo ima veze s bilo cim ????sekac je napisao/la:http://youtu.be/3FFn0k5WW7c
Kad s tim majstorom osvojite nesto onda cu priznati sve sto pises, do tada se grohotom smijemsekac je napisao/la:eto malo kako slabo igramo a ovi se uhvate jedne utakmice ko pjan plota, pa uživajte malo u majstoriijama onog koji vas mrzi "fina gradska raja"
sekac je napisao/la:raspitaj se malo nema prednosti kod penala a na Adiloviću nije bio penal pogledaj bolje drugo kako če pustiti prednost igraču u off sideu onda je odma trebao svirati penal. A Saidov penal ču ti objasniti puca čovjek Vule uklizava lopta mu ide iza leđa i pogađa ga u raširenu lijevu ruku na putu prema praznom golu a ako to nije penal ne znam šta je ali dobro navikli smo mi na to već . Nemoj molim te demagogije nekog strah ovo ono vidi trojica sudija kažnjeni zbog vas a vama 6 bodova na kontu iz recimo sumnjivih situacija svi se timovi bune kad igraju sa vama opet kažem ne mi i ne ja nego činjenice a to su redom: Borac-Čelik-Rudar- a sad ovo protiv Gradine onaj jadnik sinoć trener im ne smije ni da kaže jer je na TV pušteno samo kad pada gol (drugi, prvi nisam vidio) kaže amaterski su moji igrači stali kako amaterski kad Jamak pred sudijom na metar igra rukom,pa gdje scena kad Antolović igra rukama van 16 sad da li je namjerno ili ne ali igra to su činjenice. A sad o nama,na nas se žalio Olimpic i Rudar ali ne kontam zašto Rudar golovi su sa 30 metara padali i nije 1-0 nego 3-0 ćini mi se ili 3-1 ne znam baš najbolje umoran sam, pa ti sad vidi a nijedan sudija nije kažnjen zbog Sarajeva da mu je išao u korist.Naprotiv trebalo ih je kazniti zbog grešaka prema Sarajevu ali dobro ako ćemo realno penal protiv Olimpica jedino što je mutno oko Sarajeva a sve ostalo čisto kao suza i čak smo i oštečeni ali ne bih o tom.A ovi što kažu da samo mi i Borac mislimo tj. tvrdimo da nije bio gool zašto su kaznili sudiju onda dobio je 4 utakmice toliko o vašoj realnosti znači sad i savez i ostali pojma nemaju pa preispitajte se da li bi piškili ili kakili .A Torlakov gool je sad namjerno da kažem 10 puta čistiji nego vaš i opet ako nađete da je ijedan sudija dobio jednu utakmicu kazne zbog tog što je pomogao Sarajevu u diskutabilnoj odluci(mislim na ovo prvenstvo)dosad, nikad više neču otići na utakmicu a stavit ču vam dvije ili tri utakmice koje smo i gubili i dobijali gdje nas sudije je + bu!Luca.Toni je napisao/la:Pa legendo, sudija pusta prednost a penal?! Gdje logika?!sekac je napisao/la:Greška sudija je očigledna penal na Zebi i još šta je gore ti ne govoriš što on (sudija)pušta akciju i da je dat gool nikom ništa a Željin igrač u off side-u ali dobro dvije greške sudije u jednom slučaju nema prednosti kod penala a pogotovo off side, penal na Adiloviću nije bio, je li sad u redu treba li još!?
Ako vec pusta prednost, a vec je bio penal, onda sudija ocekuje da ta ekipa ( u ovom slucaju Željo) da go, a ako ekipa ne da gol, onda se svira penal, ako pratis fudbal imalo to bi trebao da znas, to ti je po svim pravilima FIFE i UEFE. ( Sjeti se finala LP izmedju Arsenala i Barcelone, pa ces valjda skontat sta sam htio reci)
Sto se tice Penala nad Adilovicem, pogledaj fino ba ces vidjet da dok Adilo pretrcava vaseg stopera tj.Torlaka ovaj ga fino povlaci i obara takodjer PENAL KO SUZA!
A to sto je vama sad prpa malo, smanjjio se bodovni razmak, blizi se derbi, pa vec trazite alibi u porazu.
Sve sudija silji Zelji, Ivica sredjuje ko ce sudit, ovo ono, a kad vam se prikazu cinjenice il je neko vrijedjanje, il bjezanj od istine koja boli, il je prica " Vama ofirno šilje sudije, nama ne silje ovo ono"
Kad vec pricate o nekim proslim tekmam, sjetite se da se cist penal u Travniku nije sviro za Željo, kad je Bekric pokuso proci igraca, a ovaj rukom loptu zaustavio itd ima takvih sitacija kolko hoces.
A to sto lafo izmisljate neki penal kad je Said suto je u najmanju ruku smjesno, da ne objasnjam, pogledaj sliku i sagledaj cinjenice neke tu.
A onaj frajer sto me je prvi citiro, da mu kazem sljedece: Pasa nema potrebe da me vrijedas, ne znas ni ko sam ni sta sam, ja tebe nisam uvrijedio, nego samo trazim da malo smireno na LJUDSKI nacin, a ne neki primitivan nacin, prodiskutujemo neke stvari, kao sto svi NORMALNI ljudi rade.
Toliko.
de postavi iz podgorice onih par suteva na volej sto je hvatao,sto su na krovu zavrsavali,one pasove sto zavrse u prazno,protiv celika kad nije dva dodavanja povezao,itd itdsekac je napisao/la:http://youtu.be/U9o6dAuekBg
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, JavierBosnia i 28 gostiju.