Alen Halilović
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Alen Halilović
i šta imamo od toga što smo lijep(š)i ?
- AlenHalilovic
- Kontakt:
Ma ima plan B, Dzeko nek posalje Amru do Alena i nek ona odradi posao 

AlenHalilovic je napisao/la:Ma ima plan B, Dzeko nek posalje Amru do Alena i nek ona odradi posao
Mislim da bi to trebao biti plan A

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
hehe u sta se pretvori tema. samo jos fali da ovaj sa mog avatara dadne koju izjavu.... 

- Principatus
- Kontakt:
Bernd Stange: Ucinit cu sve moguce da Alen Halilovic zaigra za DDR.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Pa zar Bilino Polje posjeduje toliki broj tus kabina?maximusdecimus je napisao/la:pa care moj nisu u zatvoru da svi dijele tri tuša zajedno, imaju oni svi svoju kabinuBIHfan je napisao/la: Hahahahhaha pa care moj poslje tekme idu svi zajedno na kupanje, nece valjda pravit kolonu i jedan po jedan se tusirat.![]()
![]()
![]()
![]()
previše gledaš Prison Break

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
ma da ga samo SPAHA dohvati u ruke 

Decko, prati zene a ne muskarce bolje bi ti bilo:P Ustvari, tvoja je stvar ako si gay ali nemoras to bas svima pokazat:PBIHfan je napisao/la:Hahahahhaha pa care moj poslje tekme idu svi zajedno na kupanje, nece valjda pravit kolonu i jedan po jedan se tusirat.maximusdecimus je napisao/la:ko je lud da uopšte ide s nekim muškarcem pod tuš? bio on Modrić ili Pjanić, svejedno. osim ako nisi p....sad si mi sumnjiv, drugBIHfan je napisao/la:
Pa bolja raja je u nasem taboru nego u Hrvatskoj. Ko je toliko lud da poslje utakmice ide pod tus sa Modricem?![]()
![]()
![]()
Bolje je Alenu u BH reprezentaciji, ne znam jesul tusevi bolji ali su nasi momci mnogo ljepsi, cak sam cuo i da Amra Dzekina dodje kad nema vode u stanu, pa se snjima istusira.
VS
![]()
Principatus je napisao/la:Bernd Stange: Ucinit cu sve moguce da Alen Halilovic zaigra za DDR.

"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
- maximusdecimus
- Kontakt:
nema baš 22, ali znam da npr. u našoj zeničkoj Areni ima 6 ili 8, nisam siguran.i na Bilinom vjerovatno , pa se ko ljudi dogovore ko će prvi. gdje ćeš bolan u jednu kabinu dvojicu mužjaka, ne ide, drug moj nikako...bar ja ne bih nikad, al ko će ga znat, vjerovatno su naši igrači liberalniji od mene, ipak su to sve momcici sa ZapadaBIHfan je napisao/la:
Pa zar Bilino Polje posjeduje toliki broj tus kabina?

Sead Halilovic je branio boje BIH kad joj je bilo najteze,iako je imao jedan nastup za selekciju Hrvatske,on Hibic,Sabic itd su cim je BIH stekla priznanje od FIFE i Uefe odlicili da igraju za svoju domovinu BIH..svaki otac ima san da ga neko od njegove djece naslijedi,i eto Sead ima priliku da svoje djete gleda u dresu reprezentacije za koju je i sam svim srcem igrao,i ne vidim niti jedan razlog da Alen izabere Hrvatsku,bez obzira sto je rodjen u Zagrebu,to nema nikakve veze..Neven Subotic je rodjen u Banja Luci a igra za Srbiju,jer mu je neko od dalekih rodjaka porjeklom iz Srbije,prema tome,Alen ciji je otac igrao za reprezentaciju BIH ima puno pravo da izabere BIH a ne Hrvatsku... s druge strane,mislim da je za njegovu karijeru puno bolja opcija BIH,jer bi tu bio istinska zvijezda i miljenik armije navijaca,a poznato je da BIH ima najvecu dijasporu i da smo najposjecenija gostujuca reprezentacija u Evropi zajedno sa Turskom... u BIH bi Alen kao i Miralem Pjanic vec od svoje 19-20 godine bio standardni igrac A selekcije,dok nisam siguran da bi u Hrvatskoj pored Modrica i njihovih "zvjezda" bio u tim godinama standardni prvotimac... dalje,BIH ima super jaku reprezentaciju,nikad jacu,ali Misimovic je u godinama i Alen Halilovic bi bio njegov pravi nasljednik..da se vratim na jacinu nase repprezentacije,poznato je da smo na najboljem putu da se plasiramo kao prvi u grupi na SP u Brazil,imamo suepr igrace,koji igraju u najboljim klubovima Evrope,poput Mancester Citya,Sevilje,Rome,Lazia,Stutgarta,Stoke Citya,D.Moskve itd.. tako da ce BIH narednih godina imati jos bolje rezultate i sigurno to moze biti dodatni motiv da Alen izabere BIH,i naslijedi svog oca... ali...uvijek postoji ali,niko od nas ne zna kako taj momak razmislja,prema tome nije pametno da unaprijed donosimo zakljucke ,treba sacekati i vidjeti sta ce odluciti,Hrvatska je zadnjih 15 godina otela mnoge igrace BIH ,vrijeme je da BIH sad ne izgubi igraca na kojeg ima puno pravo,a da li ce u tome uspjeti,vidjecemo... Jedno je jasno,sa ili bez Halilovica BIH ima super jaku reprezentaciju,mozda i najjacu u bivsoj Yugi,i sigurno je da je pred nama svijetla buducnost!
Zadnja izmjena: bosnas_, dana/u 26 okt 2012, 00:44, ukupno mijenjano 1 put.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
nidje veze, uvijek se raja zajedno tusirala. Kako je tek bilo u saobracajcu, 4 tusa u svlacionicimaximusdecimus je napisao/la:nema baš 22, ali znam da npr. u našoj zeničkoj Areni ima 6 ili 8, nisam siguran.i na Bilinom vjerovatno , pa se ko ljudi dogovore ko će prvi. gdje ćeš bolan u jednu kabinu dvojicu mužjaka, ne ide, drug moj nikako...bar ja ne bih nikad, al ko će ga znat, vjerovatno su naši igrači liberalniji od mene, ipak su to sve momcici sa ZapadaBIHfan je napisao/la:
Pa zar Bilino Polje posjeduje toliki broj tus kabina?

- maximusdecimus
- Kontakt:
nije isto kad se tuširaju srednjoškolci i kada se tuširaju momci koji vrijede po 10 miliona. ovi drugi ipak zahtjevaju malo komfora, jbg naviklo na zapadni standard. gadi mi se kad pomislim kako se Džeko, Begović i Misimović džombaju u jednoj kabini dva sa dva metraBosniacum Lilium je napisao/la: nidje veze, uvijek se raja zajedno tusirala. Kako je tek bilo u saobracajcu, 4 tusa u svlacionicipo 3 na 1 tus, 2 grupe

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
mislim da prvi tim saobracajca nisu srednjoskolcimaximusdecimus je napisao/la:nije isto kad se tuširaju srednjoškolci i kada se tuširaju momci koji vrijede po 10 miliona. ovi drugi ipak zahtjevaju malo komfora, jbg naviklo na zapadni standard. gadi mi se kad pomislim kako se Džeko, Begović i Misimović džombaju u jednoj kabini dva sa dva metraBosniacum Lilium je napisao/la: nidje veze, uvijek se raja zajedno tusirala. Kako je tek bilo u saobracajcu, 4 tusa u svlacionicipo 3 na 1 tus, 2 grupe

Evo da ovom malom Alenu i ocu mu Sejadu cestitam Bajram Serif Mubarek Olsun i sve najbolje u daljnem zivotu i karijeri. Nek se ne obaziru previse na vrhovnog poglavnika Ante Mamica, zvanog Zdravko, taj je prolupo vec odavno. A i Dinamo je za kurca, klub je San Marino za ostale CL klubove i nadam se da ce Alen ubrzo otici iz te nezdrave sredine.

- badblueboylivno
- Kontakt:
Malo sam proletio ovaj thread... zašto pojedinci na svakom iole značajnijem threadu o BiH repki sprdaju Stangea?

Hayley <3
- Principatus
- Kontakt:
Mi se ne sprdamo sa Stange, mi smo njegovi najveci fanovi. 

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Onda sam krivo shvatio.Principatus je napisao/la:Mi se ne sprdamo sa Stange, mi smo njegovi najveci fanovi.

Hayley <3
Zato sto je sinonim za ono tresla se gora rodio se mis.badblueboylivno je napisao/la:Malo sam proletio ovaj thread... zašto pojedinci na svakom iole značajnijem threadu o BiH repki sprdaju Stangea?![]()
![]()
U najavama njegovim prije meca sa BIH rekao bi covjek da ce nas pojesti,a ovamo prdnuli u sisu oba puta.I on opet sa nekim saljivim izjavama.
Posto si korektan forumas da ti i korektno odgovorimo.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.