Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la calcio » 25 okt 2012, 18:34

Cartman je napisao/la:Avatar ti je beton, Calcio :lol:
Stange legenda 8-)

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 25 okt 2012, 18:37

Da nije htjeo driblat i golmana imao je 100% priliku za go ali eto nije je iskoristio imao je i jos jednu da kazemo dobru sansu ostalo manje vise i kao uobicajno nije dobivao loptu u 16 ili blizu 16.

hattab
Kontakt:

Post Postao/la hattab » 25 okt 2012, 20:05

Sinoc jedini zadovoljio od svih shitijevih igraca. Steta za njega sto bar jednu priliku nije realizovo da nastavi golgeterski niz. Ovako ocekujem ga sljedecu tekmu na klupi 99,63 %.

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 25 okt 2012, 20:31

hattab je napisao/la:Sinoc jedini zadovoljio od svih shitijevih igraca. Steta za njega sto bar jednu priliku nije realizovo da nastavi golgeterski niz. Ovako ocekujem ga sljedecu tekmu na klupi 99,63 %.
Pa i ja mislim da ce na klupu,ali ne zbog neke Mancinijeve mrznje,nego cisto zbog toga sto ce ekipi biti prijeko potreban za uzvrat protiv Ajaxa.Budimo realni,nije Dzeko neki Messi i Ronaldo pa da može svakih 5 dana po 90 minuta igrati.Mancini ce ga najvjerovatnije staviti na klupu,u napad ide Tevez,i mozda Balonja,nisam siguran,mislim da ce Mancini protiv Swanseja sa jednim napadacem ici.Barem tako neki pisu.
Keep walking.

redarmy0
Kontakt:

Post Postao/la redarmy0 » 26 okt 2012, 15:17

Joj gle ovu glupost bogati, opet seru na Dzeka :?

http://bleacherreport.com/articles/1385 ... d-best-use" onclick="window.open(this.href);return false;

Gle komentara Richardsa Kirklanda :mrgreen:

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 26 okt 2012, 15:58

redarmy0 je napisao/la:Joj gle ovu glupost bogati, opet seru na Dzeka :?

http://bleacherreport.com/articles/1385 ... d-best-use" onclick="window.open(this.href);return false;

Komentar od Kirklanda:
He fails to score in ONE consecutive game for City and instantly that proves he's just a super-sub!? Putting aside the fact that he was the ONLY player from City that actually showed something in that game. Wow! Also, I don't see you criticize Aguero, Tevez, or Balotelli who haven't done ANYTHING in that game and in the past couple games as well for that matter. Dzeko is the most in-form striker in City since the start of the season and for whatever reason you're butthurt about that. Poor poor job from the author of the article Phil Keidel and blatant lack of respect for one of the top forwards in the world at the moment. He's a much better player than you are a writer, I can assure you of that, so please put the jealousy aside next time you write an article. Another thing that annoys me is the notion that only Bosnians are pissed with this false criticism; well I'm British but I'm a die-hard full-blooded City fan and I can comfortably say I'd start Dzeko over Tevez and Balotelli even if Dzeko fails to score in 30 consecutive games. I can't stand the latter two and neither do I think they are particularly better than Dzeko. Officially unsubscribing from this website, enjoy the Dzeko chants my friend!

He fails to score in ONE consecutive game for City and instantly that proves he's just a super-sub!? Putting aside the fact that he was the ONLY player from City that actually showed something in that game. Wow! Also, I don't see you criticize Aguero, Tevez, or Balotelli who haven't done ANYTHING in that game and in the past couple games as well for that matter. Dzeko is the most in-form striker in City since the start of the season and for whatever reason you're butthurt about that. Poor poor job from the author of the article Phil Keidel and blatant lack of respect for one of the top forwards in the world at the moment. He's a much better player than you are a writer, I can assure you of that, so please put the jealousy aside next time you write an article. Another thing that annoys me is the notion that only Bosnians are pissed with this false criticism; well I'm British but I'm a die-hard full-blooded City fan and I can comfortably say I'd start Dzeko over Tevez and Balotelli even if Dzeko fails to score in 30 consecutive games. I can't stand the latter two and neither do I think they are particularly better than Dzeko. Officially unsubscribing from this website, enjoy the Dzeko chants my friend!
Zadnja izmjena: Pirke, dana/u 26 okt 2012, 16:09, ukupno mijenjano 1 put.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 26 okt 2012, 16:00

Džeko koliko god da uradi ne valja, uvijek bolji Mario koji nikako ne zabija, Tevez takode i niko o tome ne raspravlja niti kritikuje njihovu neefikasnost, nego eto opet Džeko nesto kriv, ko ne treba pocinjati. Džeko se treba zbog ovolikog nepostovanja napraviti lud, pa ne zabijati kad ude, pa nek ih onda spasavaju svijetske klase Mario, Kun, Tevez koji ne zabijaju ni sa klupe ni od pocetka

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 26 okt 2012, 16:08

City prvo treba da "napravi" igru a ne da glume neke super zvijezde...na utakmici protiv Ajaxa niko nije igrao dok su Boga mi Ajaxovci dobro vezli na terenu..
Sto se tice naseg Dzeke,jedna "losa" utakmica,ipak je imao dvije super sanse i MORAO je zabiti barem jedan gol...tako barem ja ocjenjujem napadaca..
Mancini "zamalo" da pogodi sa izmjenama i to kod onog slobodnjaka kad su oko lopte bili Kolarov i Balo spremda su obojica bili rezerve :mrgreen:
Ne kontam Mancinija zasto mu Kolarov igra sa klupe :?
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 26 okt 2012, 16:15

Juventinisimo je napisao/la:City prvo treba da "napravi" igru a ne da glume neke super zvijezde...na utakmici protiv Ajaxa niko nije igrao dok su Boga mi Ajaxovci dobro vezli na terenu..
Sto se tice naseg Dzeke,jedna "losa" utakmica,ipak je imao dvije super sanse i MORAO je zabiti barem jedan gol...tako barem ja ocjenjujem napadaca..
Mancini "zamalo" da pogodi sa izmjenama i to kod onog slobodnjaka kad su oko lopte bili Kolarov i Balo spremda su obojica bili rezerve :mrgreen:
pa kako onda ocjenjujes Teveta koji nije 8 utakmica gola dao, a imao je podaosta sansi u tih osam utakmica ili Balotelija koji nije dugo gola dao? Ne Može se Džeki ko u rukometu svaka promasena brojati, a drugima kroz prste gledati 10 puta vise promasenih sansi

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 26 okt 2012, 18:23

Razlika između Dzeke i ostalih napadača je sto se Džeko uvijek mora dokazivati dok ova trojica žive od nekakvog kredita iako ne postižu golove! Sada se Džeko nadavao golova, donio masu izgubljenih poena u klub dok drugi napadači ne pokazuju ništa,tako da zbog njihovog kredita te Dzekine velike forme sada stoje isto!

Da je Balo postigao ovoliko golova i da je donio toliko izgubljenih poena u posljednjim momentima, a da je Džeko bez golova, sada bi Džeko bio na transfer listi i vjerovatno izbačen u rezervni tim! Ne vjerujem da bi tada Mancini govorio da ima 4 fantastična napadača kao sto to sada čini !

Nije lako Dzeki al im je lijepo svima zacepio usta i pokazao da je veliki kvalitet i da ga moraju početi cijeniti!

AzRimiRzA
Kontakt:

Post Postao/la AzRimiRzA » 26 okt 2012, 18:30

Vise mi je dosta i Mancinija i njihovih navijaca. Da nije Edina, City bi sad bio 6-7 na tabeli, mozda cak i nize. Necu vise da pratim City pa i dok Edin igra, samo mi je vazno nek se on pokaze i komotno dalje sledece godine. Ako ostane i ne pita za neki transfer ondah je to na njega, jel poštovanje nece dobiti u ovim klubu, to je sigurno.

simicz
Kontakt:

Post Postao/la simicz » 26 okt 2012, 18:47

"Ko još jede sushi za Bajram?!Vjerovatno niko osim mene!Eh, da ima sarma nebi bilo puno price, ovako sjedi i suti..."

Dzekson na twitteru

redarmy0
Kontakt:

Post Postao/la redarmy0 » 26 okt 2012, 18:59

Pirke je napisao/la:

Komentar od Kirklanda:

haha ovo je bilo najjace :mrgreen:

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 27 okt 2012, 12:32

Dzeko uzimaj pare tim levatima,nedaj nikom lopte samo pucaj pa makar i u publiku boli te racku za njih,njima ce dodijat tvoje ponasanje i ides dalje u zreliju sredinu.Vjeruj mi da oni tebe nisu vrjedni.

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 27 okt 2012, 13:00

Ne zaslužuje City Džeku to stoji. Kad budu gubili 2-0 od Southamptona pitaće se gdje im je sad Džeko. Ali dobro , on to sve trpi. Ali ne vjerujem da će zadugo još moć trpit.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 27 okt 2012, 13:51

Zaslužuje City Džeku, ne zaslužuje ga Mancini.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 27 okt 2012, 13:52

Sanjao sam da je dao 2 gola, odmah kad sam ustao dosao sam na forum da vidim komentare na njegova 2 gola al zaboravi da je to samo san bio.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 27 okt 2012, 15:31

ZOI84 je napisao/la:
Juventinisimo je napisao/la:City prvo treba da "napravi" igru a ne da glume neke super zvijezde...na utakmici protiv Ajaxa niko nije igrao dok su Boga mi Ajaxovci dobro vezli na terenu..
pa kako onda ocjenjujes Teveta koji nije 8 utakmica gola dao, a imao je podaosta sansi u tih osam utakmica ili Balotelija koji nije dugo gola dao? Ne Može se Džeki ko u rukometu svaka promasena brojati, a drugima kroz prste gledati 10 puta vise promasenih sansi
Pa ocjenjujem ih kao KATASTROFA i u svakom slucaju bi trebali grijati klupu prije naseg Dzeke.Ni njih dvojica kad su usli nisu napravili apsolutno nista.
O profesionalizmu treba samo da uce od Dzeke.Dzeko kad udje sa klupe barem nesto pokusava,cesto i uspije a ova dvojica su k'o "tarabe".
Danas cemo vidjeti sta ce onaj opanak Mancini "smisliti"..ako ostavi Dzeku na klupi neka ga odmah proda u prelaznom roku..
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 27 okt 2012, 15:41

Šanse da Džeko počne od prve minute su minimalne, jedino da se dvojica povrijede do tekme :D

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 27 okt 2012, 15:54

Zašto Džeko daje golove kad uđe sa klupe više nego kad počne. Mislim da je stvar vrlo jednostavna. Kad uđe sa klupe City uvijek ganja rezultat i nema puno peglanja lopte na sredini, svi krenu u napad u 16 metara gdje je Džeko jak, dok kad počne toga nema puno, uvijek to peglanje a to Džeki ne odgovara. :D
Mes Que Un Club

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, CAGarfia, EdinjoBos, Napapijri, Rimes87 i 48 gostiju.