Alen Halilović
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Alen Halilović
ne mogu da vjerujem da je balavac od 16g uspio na ovom forumu dobiti u par sedmica 92 stranice. ubijeđen sam da od njega na kraju neće ništa biti ništa posebno. džaba ti talenat u tim godinama šta ih je propalo pogotovo ovi sa naših prostora. kamo sreće da malac uspije pa za koga god igrao ali bezveze ova halabuka ko da je luis nazario de lima ronaldo jbt.
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
ma mora imati toliko stranica kad većina balavaca i piše o tome 

Kad je to BIH bila bolja reprezentacijaBIHfan je napisao/la:Pa nek igra za koga hoce, svakako cemo uvijek biti bolja reprezentacija od Hrvatske.

"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
- Cautinho
- Kontakt:
Pa eto bolji smo,nikad skandala sa nama.Ovi uvijek neke igranke,pijanke,narodnjaci.Veci su oni Bosanci nego miToxicity je napisao/la:Kad je to BIH bila bolja reprezentacijaBIHfan je napisao/la:Pa nek igra za koga hoce, svakako cemo uvijek biti bolja reprezentacija od Hrvatske., to neke rezultate ostvarila BIH, šta li?

Keep walking.
65 % priče o njemu je koliki je Hrvat ili Bosanac, a ostalo je normalne teme.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
ma novinari pisu jer je dosadno ne mogu vise srati po savezu kao prije pa sad jedva cekaju neku situaciju da pokazu da su puni izvora
a komsije su jos gore po tom pitanju
realno koda je bitno za koga ce mali igrati ok talenat ubij me ako takvih nema u skolama sarajeva i zelje , ima on jos pure da se najede , volio bih da uspije vala nek igra za hrvatsku jer je po meni to normalno al ovoliko ga dizati fakat nema smisla ...

- Blek_Stena
- Kontakt:
Pa neka zaigra za Hrvatsku. Kakav je to problem???? Nije ni prvi ni zadnji.
Sirom evrope i svijeta igra Bosansko-Hercegovacke djece, vecih talenata od Alena. Djeca treniraju, ali nemaju tu srecu da ih neko zapazi i eksponira u javnosti. Ima stotine igraca kojima je Bosna i Hercegovina u srcu, bez obzira sto nisu rodjeni tu, ali imaju nesto u srcu, u dusi sto ih vozi da igraju pod zastavom BiH. Silno to zele iako mozda ne znaju ni pet rijeci Bosanskog jezika, ali znaju jezik srca. Evropom igra 100 djece kojima BiH nije rezervna domovina, Bih im je na prvom mjestu. Ako Alen odabere BiH bice dobrodosao, ako ne svijet ne staje, reprezentacija BiH ce nastaviti da postoji. A u evropi sigurno postoji neki drugi Alen koji se nece puno dvoumiti kada cuje zov domovine 

Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ma poslacemo Susica u Rio po par brazilaca, tako rade susjedi pa sto ne bi mogli i miBlek_Stena je napisao/la:Pa neka zaigra za Hrvatsku. Kakav je to problem???? Nije ni prvi ni zadnji.Sirom evrope i svijeta igra Bosansko-Hercegovacke djece, vecih talenata od Alena. Djeca treniraju, ali nemaju tu srecu da ih neko zapazi i eksponira u javnosti. Ima stotine igraca kojima je Bosna i Hercegovina u srcu, bez obzira sto nisu rodjeni tu, ali imaju nesto u srcu, u dusi sto ih vozi da igraju pod zastavom BiH. Silno to zele iako mozda ne znaju ni pet rijeci Bosanskog jezika, ali znaju jezik srca. Evropom igra 100 djece kojima BiH nije rezervna domovina, Bih im je na prvom mjestu. Ako Alen odabere BiH bice dobrodosao, ako ne svijet ne staje, reprezentacija BiH ce nastaviti da postoji. A u evropi sigurno postoji neki drugi Alen koji se nece puno dvoumiti kada cuje zov domovine

p.s. salim se, naravno.

Pa bolja raja je u nasem taboru nego u Hrvatskoj. Ko je toliko lud da poslje utakmice ide pod tus sa Modricem?Toxicity je napisao/la:Kad je to BIH bila bolja reprezentacijaBIHfan je napisao/la:Pa nek igra za koga hoce, svakako cemo uvijek biti bolja reprezentacija od Hrvatske., to neke rezultate ostvarila BIH, šta li?
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
bar mi imamo tih talenata a moramo i susjede pomagati
- Cautinho
- Kontakt:
Pravo da ti kažem ne bi ni loše bilo.Mozda nadjemo nekog novog crnog Halilovicacalcio je napisao/la:Ma poslacemo Susica u Rio po par brazilaca, tako rade susjedi pa sto ne bi mogli i miBlek_Stena je napisao/la:Pa neka zaigra za Hrvatsku. Kakav je to problem???? Nije ni prvi ni zadnji.Sirom evrope i svijeta igra Bosansko-Hercegovacke djece, vecih talenata od Alena. Djeca treniraju, ali nemaju tu srecu da ih neko zapazi i eksponira u javnosti. Ima stotine igraca kojima je Bosna i Hercegovina u srcu, bez obzira sto nisu rodjeni tu, ali imaju nesto u srcu, u dusi sto ih vozi da igraju pod zastavom BiH. Silno to zele iako mozda ne znaju ni pet rijeci Bosanskog jezika, ali znaju jezik srca. Evropom igra 100 djece kojima BiH nije rezervna domovina, Bih im je na prvom mjestu. Ako Alen odabere BiH bice dobrodosao, ako ne svijet ne staje, reprezentacija BiH ce nastaviti da postoji. A u evropi sigurno postoji neki drugi Alen koji se nece puno dvoumiti kada cuje zov domovine
p.s. salim se, naravno.

Keep walking.
Vjerujem da mu srce govori da igra za BiH, medjutim okolina, pritisak Mamica, ugovor i sve sto ide uz to ce ga natjerati da igra za Hrvatsku. Opet nase je da se nadamo da ce on i otac odoliti pritiscima i da ce pokazati bosanska muda 

- maximusdecimus
- Kontakt:
ko je lud da uopšte ide s nekim muškarcem pod tuš? bio on Modrić ili Pjanić, svejedno. osim ako nisi p....sad si mi sumnjiv, drugBIHfan je napisao/la:
Pa bolja raja je u nasem taboru nego u Hrvatskoj. Ko je toliko lud da poslje utakmice ide pod tus sa Modricem?

Ako se odluci za nas imace cast da djeli tus sa najseksipilnijim golmanom danasnjicemaximusdecimus je napisao/la:ko je lud da uopšte ide s nekim muškarcem pod tuš? bio on Modrić ili Pjanić, svejedno. osim ako nisi p....sad si mi sumnjiv, drugBIHfan je napisao/la:
Pa bolja raja je u nasem taboru nego u Hrvatskoj. Ko je toliko lud da poslje utakmice ide pod tus sa Modricem?

- maximusdecimus
- Kontakt:
ne znam, meni Avdukić baš i nije neki ljepotan, više je onako običan, tipa Rahimićahattab je napisao/la:
Ako se odluci za nas imace cast da djeli tus sa najseksipilnijim golmanom danasnjice

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Samo sam brisao raspravu o prebrojavanju krvnih zrnaca. Sljedeće prebrojavanje vas vodi u Banoviće, pa ko voli nek izvoli.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Hahahahhaha pa care moj poslje tekme idu svi zajedno na kupanje, nece valjda pravit kolonu i jedan po jedan se tusirat.maximusdecimus je napisao/la:ko je lud da uopšte ide s nekim muškarcem pod tuš? bio on Modrić ili Pjanić, svejedno. osim ako nisi p....sad si mi sumnjiv, drugBIHfan je napisao/la:

Bolje je Alenu u BH reprezentaciji, ne znam jesul tusevi bolji ali su nasi momci mnogo ljepsi, cak sam cuo i da Amra Dzekina dodje kad nema vode u stanu, pa se snjima istusira.

VS

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- maximusdecimus
- Kontakt:
pa care moj nisu u zatvoru da svi dijele tri tuša zajedno, imaju oni svi svoju kabinuBIHfan je napisao/la: Hahahahhaha pa care moj poslje tekme idu svi zajedno na kupanje, nece valjda pravit kolonu i jedan po jedan se tusirat.![]()
![]()
![]()
![]()

Alene izbor je jasan.
Hoces sa ovima

Ili sa ovima

Hoces sa ovima

Ili sa ovima

- TheVerminator
- Kontakt:
druže, ja koliko znam, svi igrači idu zajedno pod tušmaximusdecimus je napisao/la:pa care moj nisu u zatvoru da svi dijele tri tuša zajedno, imaju oni svi svoju kabinuBIHfan je napisao/la: Hahahahhaha pa care moj poslje tekme idu svi zajedno na kupanje, nece valjda pravit kolonu i jedan po jedan se tusirat.![]()
![]()
![]()
![]()
previše gledaš Prison Break

možda nam repka nije jača od hrvatske, al' ljepša je 100%

Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.