Adnan Zahirović
Re: Adnan Zahirović
Ima li on kakvih planova za dalje?
Nece valjda karijeru provest u Drugoj(Prvoj) ligi.
Nece valjda karijeru provest u Drugoj(Prvoj) ligi.
Isti qrac @Misko, to jeste druga ruska liga, samo što je formalno zovu prva, isto kao i u nas premier i prva, a zna se koja je prva, a koja druga, nebitno.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Ne kontam sta neki imaju protiv Zahe jer je odigrao korektno svaku tekmu za repku, dok je igrao na svojoj prirodnoj poziciji. Jel to Svraka ili Sesar trebaju igrati umjesto njega ?
Prelistaj par stranica nazad, pa ćeš vidjeti šta imaju.
Ja lično nemam ništa.
Ja lično nemam ništa.
Pogledaj nasu utakmicu i utakmicu te tvoje Druge Ruske lige,pa ces vidjeti razliku ^^ .. Ni blizu nisu prva i druga Ruska liga .. Pratim svaku utakmicu Nalchika,jer mi je izuzetno zanimljiv Zahirovic...Smijesno je gledati kada on igra tamo..Ovdje ne zeli da napravi neku gresku,pa da primimo gol,jer ne uziva ugled Dzeke,Spahica,Misketa da mu niko ne smije nista reci..Jednostavno,nadoci ce momak na to aBd...
Ma Zaha je nas mister šarma. 
Ja nemam nista protiv njega, ali, bilo bi dobro da zaigra za neki klub iz L5., valjda ga neko uoči kroz repku, kao recimo Vranješa.

Ja nemam nista protiv njega, ali, bilo bi dobro da zaigra za neki klub iz L5., valjda ga neko uoči kroz repku, kao recimo Vranješa.

Neki jednostavno ne znaju cijeniti neke igrace.. Pa jbt nismo mi Engleska , Italija il sl da imamo masu igraca.. Davati primjer Xavija, Scholesa i tih velikana i usporedjivati njihove vrline sa Zahirovicem...zizu1991 je napisao/la:Prelistaj par stranica nazad, pa ćeš vidjeti šta imaju.
Ja lično nemam ništa.
Eto Ljevakovic ili Hadzic su ko "igracine" za Zahirovica.. Maaa daaaj bjezi.. Hadzic bi davno dobio poziv za Austrijsku repku da je toliko dobar, u to budi siguran.. A sto se tice Ljevakovica, on je mozda trebao dobiti priliku ranije,al jbg. Pet je godina u Teplicama, znaci i to nesto.. Mislim nije napredovao u karijeri ali se dokazao i standardan je. Da je bolji od Zahe, ne mogu ti reci jer ga nisam gledao. Necu napamet pricati sad al pretpostavljam da su oni manje vise u pet deka s tim da Zaha i dalje ima priliku da ostvari bolju inozemnu karijeru.
Jbg kad bi se zvao Ljevakovic i isprobao mozda bi i mogao reci nesto vise, al necu sigurno napamet baljezgati ko neki. Pa dao bi i Hadzicu priliku,jbg mozda grijesim... Mozda se i pokaze, ajd ga znaj
A na kraju krajeva, kad su Italija i Engleska na EP-u imali igrace koji su igrali u nizem rangu onda mozemo i mi...
Ma nigdje veze, ovaj lik sada meni piše o razlici između druge ruske i naše prve lige, pa nisam ja lud, znam ja šta je kvalitet.
Ja ne pišem to da igra u drugoj ruskoj ligi s namjerom da obezvrijedim njega kao igrača, nego samo iznosim činjenice, nek' on igra dobro za repku to je najbitnije.
Jedan Dos Santos, koji nikada nije pravu priliku u prvom timu Tottenhama dobio, " bog i batina " u meksičkoj reprezentaciji, to znači, da klub ne mora značiti nešto u reprezentativnom smislu.
Ja ne pišem to da igra u drugoj ruskoj ligi s namjerom da obezvrijedim njega kao igrača, nego samo iznosim činjenice, nek' on igra dobro za repku to je najbitnije.
Jedan Dos Santos, koji nikada nije pravu priliku u prvom timu Tottenhama dobio, " bog i batina " u meksičkoj reprezentaciji, to znači, da klub ne mora značiti nešto u reprezentativnom smislu.
Pa sto onda pises da igra u Drugoj ruskoj ligi ako klub veze nema sa repkom ? :S
Adnan igra ono sto je Rahimic igrao,samo postoje razlike u godinama 14 godina i u tome da je Rahimic uvijek imao nekog uza se
a Zahirovic vec ove kvalifikacije igra sam na tim pozicijama.
Naravno razlika je i u kvalitetu ali ce se za neko vrijeme i to popraviti,jer ce ga steci iskustvom i jacim tekmama u nogama.Nece do vijeka biti u PRVOJ Ruskoj ligi.
Momka treba pustiti na miru kao i one koji mu daju sansu,a ne odmah drvlje i kamenje.Da bi ''doveli'' neke svoje ljubimce koji ama bas nista nisu kvalitetniji.

Naravno razlika je i u kvalitetu ali ce se za neko vrijeme i to popraviti,jer ce ga steci iskustvom i jacim tekmama u nogama.Nece do vijeka biti u PRVOJ Ruskoj ligi.
Momka treba pustiti na miru kao i one koji mu daju sansu,a ne odmah drvlje i kamenje.Da bi ''doveli'' neke svoje ljubimce koji ama bas nista nisu kvalitetniji.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Kako nisu? Pa jesi vidio kako je Sesar odigrao protiv Goska? Svjetska klasa.harishp je napisao/la:Adnan igra ono sto je Rahimic igrao,samo postoje razlike u godinama 14 godina i u tome da je Rahimic uvijek imao nekog uza sea Zahirovic vec ove kvalifikacije igra sam na tim pozicijama.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Jesi li gledao Sesara ikad u zivotu?Cartman je napisao/la:Kako nisu? Pa jesi vidio kako je Sesar odigrao protiv Goska? Svjetska klasa.harishp je napisao/la:Adnan igra ono sto je Rahimic igrao,samo postoje razlike u godinama 14 godina i u tome da je Rahimic uvijek imao nekog uza sea Zahirovic vec ove kvalifikacije igra sam na tim pozicijama.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
@misko, Šta ima veze što sam napisao da igra u drugoj ruskoj ligi, jel to sramota neka ?
Ne kontam
Ako je nekome, neka mu dalje i bude
Ne kontam

Ako je nekome, neka mu dalje i bude
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
- IlPrincipe
- Kontakt:
AllGunsBlazing je napisao/la:Zar niste culi da za Sesara kazu ''Bijeli Makelele''?

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Neftekhimik-Nalchik 3:0
Al kladim se da je opet neko gledao utakmicu i da je Zahirović bio odličan
Dakle,situacije je ovakva:
Liga ima 17 klubova,odigrano je 18 kola.
Prvoplasirana i drugoplasirana ekipa će izboriti mjesto u Premier ligi naredne sezone,to su trenutno Tomsk sa 42 boda i Ural sa 38.
Nalchik je sedmoplasirani sa 27 bodova i možda imaju i jednu utakmicu manje.
Dakle,ono što sam govorio i prije,Nalchik će vrlo moguće i naredne sezone biti drugoligaš,a ako i Zahirović skupa sa njim ostane drugoligaški igrač onda..
Al kladim se da je opet neko gledao utakmicu i da je Zahirović bio odličan

Dakle,situacije je ovakva:
Liga ima 17 klubova,odigrano je 18 kola.
Prvoplasirana i drugoplasirana ekipa će izboriti mjesto u Premier ligi naredne sezone,to su trenutno Tomsk sa 42 boda i Ural sa 38.
Nalchik je sedmoplasirani sa 27 bodova i možda imaju i jednu utakmicu manje.
Dakle,ono što sam govorio i prije,Nalchik će vrlo moguće i naredne sezone biti drugoligaš,a ako i Zahirović skupa sa njim ostane drugoligaški igrač onda..
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Onda? Onda bolje da igraju igraci iz nase lige? Oni su bar u prvoj, sad sto je najgora na svijetu, ma to nije bitno. Stvarno ispada da smo Brazil pa da je sramota da igra igrac iz druge lige. Sramota je da se ovakve gluposti pisu, a nema razloga. Ne igra lose u reprezentaciji, cak dobro igra, ali nekima ocigledno ne odgovara, i uvijek traze razlog da se istjera iz reprezentacije.
Celik!3,2,2.
Nemoj se srdit ba,evo uživaj,slikica sa posljedne utakmice Zahirovićevog Nalchik UnitedaAllGunsBlazing je napisao/la:Onda? Onda bolje da igraju igraci iz nase lige? Oni su bar u prvoj, sad sto je najgora na svijetu, ma to nije bitno. Stvarno ispada da smo Brazil pa da je sramota da igra igrac iz druge lige. Sramota je da se ovakve gluposti pisu, a nema razloga. Ne igra lose u reprezentaciji, cak dobro igra, ali nekima ocigledno ne odgovara, i uvijek traze razlog da se istjera iz reprezentacije.

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ko se srdi? Ili nesto slicno, samo mi smijesno sto se ti mucis ocrniti njeg, a ne ide. Hajde reci zasto ti smeta covjek? Sta ti je uradio?
Celik!3,2,2.
Smeta mi što reprezentacija koja eto ko hoće na svjetsko prvenstvo,a drži u prvoj postavi igrača iz druge ruske lige koji će kako stvari stoje još zadugo ostati takav,drugoligaški igrač.AllGunsBlazing je napisao/la:Ko se srdi? Ili nesto slicno, samo mi smijesno sto se ti mucis ocrniti njeg, a ne ide. Hajde reci zasto ti smeta covjek? Sta ti je uradio?
Nemoj mi samo reći "eto koga bi ti stavio",razumijem ja da nemamo puno boljeg,mada on svakako ne igra na nivou koji je nedostižan za nekog prosječnog igrača kakav i sam jeste,a ja da sam selektor ne bi ga stavljao da igra čisto iz razloga da pokažem da igrači iz ruskih drugoligaša nemaju šta tražiti u reprezentaciji.
Pa toliko hvališ rusku ligu,ja je pratim više od tebe,ali i jedan Ajdin Maksumić je igrao u prvoj ruskoj ligi pa nije bio reprezentativac,jer jednostavno nije taj kvalitet iako jeli igra u najačem rangu ruskog fudbala,a ti hoćeš da kažeš da je igrač iz druge ruske lige nesumljiv kvalitet.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.