Požurili su, sutra Bajram pa eto... mada užas, ovo bi trebalo biti spremno do ponedjeljka navečer.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
badblueboylivno je napisao/la:Kakva rutina Semrena za tri boda.
Požurili su, sutra Bajram pa eto... mada užas, ovo bi trebalo biti spremno do ponedjeljka navečer.
I opet nije sve kompletno pu m..... v.. pa ljudi ni jedno kolo nije kako treba odradeno uvijek nesto faliAboveTheLaw je napisao/la:11.kolo malo su poranili![]()
[youtube][/youtube]
Ljudi im pošalju namontirano samo treba da ubace sve u jedno i špica, a oni dodatno sjeku i onda, prvo snimatelj izbaci nešto, a onda oni izbace nešto od onog što je ostavio i na kraju dobiješ nepotpun izvještaj do zla Boga.esprit je napisao/la:I opet nije sve kompletno pu m..... v.. pa ljudi ni jedno kolo nije kako treba odradeno uvijek nesto faliAboveTheLaw je napisao/la:11.kolo malo su poranili![]()
[youtube][/youtube]
ima, samo moras imati direktan link:badblueboylivno je napisao/la:Prepresmiješno, li eto, nije im pomoglo.
Semi nas je navikao na to, recimo sjajan gol protiv Hajduka za 3-2 pobjedu, samo nema ga sad na youtubeu.
AboveTheLaw je napisao/la:11.kolo malo su poranili![]()
[youtube][/youtube]
Iznenadilo me to od Zule i Jaska, ali eto mali trenutak nepažnje košta nas gola.Maniaacs je napisao/la:AboveTheLaw je napisao/la:11.kolo malo su poranili![]()
[youtube][/youtube]
Kako jeftino primismo go u Bugojnu, jooj.. Al nema veze, svu srecu zelim Iskri u sledecim utakmicama
Nisam ga nikako mogao naći, štogod da upišem, nema... izbaci mi Hajduk - Unirea.Livnjak je napisao/la:ima, samo moras imati direktan link:badblueboylivno je napisao/la:Prepresmiješno, li eto, nije im pomoglo.
Semi nas je navikao na to, recimo sjajan gol protiv Hajduka za 3-2 pobjedu, samo nema ga sad na youtubeu.
[youtube][/youtube]
nemoze se naci putem potraznje, ponavljam, moras imati direktan link!badblueboylivno je napisao/la:Nisam ga nikako mogao naći, štogod da upišem, nema... izbaci mi Hajduk - Unirea.
NeRi_K je napisao/la:Postoji li u ovoj ligi klub koji je od pocetka sezone do sada izmirio sve novcane obaveze prema igracima? Ako je neko od navijaca upucen za svoj klub bilo bi lijepo da kaze kakvo je stanje, bas me previse zanima.
Za sada 100% znam da igraci Troglava, Krajine, Jedinstva, Iskre nisu dobili sav novac.
FK Radnički Lukavac nema tih problema, fino se posluje.NeRi_K je napisao/la:Postoji li u ovoj ligi klub koji je od pocetka sezone do sada izmirio sve novcane obaveze prema igracima? Ako je neko od navijaca upucen za svoj klub bilo bi lijepo da kaze kakvo je stanje, bas me previse zanima.
Za sada 100% znam da igraci Troglava, Krajine, Jedinstva, Iskre nisu dobili sav novac.
A ovi nasi ni za kifle nemaju, zalosno bgtLjumani_Banovici je napisao/la:u Banovicima se nikad niko nije pozalio, sem toga svi su prezadovoljni..igraci koji nisu iz Banovica imaju osiguran smjestaj u gradu,po obroku 12KM i uz to ide posebno plata..
A jeeee li svega ti ???Casp3r je napisao/la:FK Radnički Lukavac nema tih problema, fino se posluje.NeRi_K je napisao/la:Postoji li u ovoj ligi klub koji je od pocetka sezone do sada izmirio sve novcane obaveze prema igracima? Ako je neko od navijaca upucen za svoj klub bilo bi lijepo da kaze kakvo je stanje, bas me previse zanima.
Ja nikako ne mogu da skontam sta si ti ovdje htio pitat, pisi malo razumnije covjece..JohnLowe je napisao/la:A jeeee li svega ti ???Casp3r je napisao/la:FK Radnički Lukavac nema tih problema, fino se posluje.NeRi_K je napisao/la:Postoji li u ovoj ligi klub koji je od pocetka sezone do sada izmirio sve novcane obaveze prema igracima? Ako je neko od navijaca upucen za svoj klub bilo bi lijepo da kaze kakvo je stanje, bas me previse zanima.
Za sada 100% znam da igraci Troglava, Krajine, Jedinstva, Iskre nisu dobili sav novac.![]()
![]()
Zasto onda igraci pricaju na svakom cosku da su im dali 2 plate, 100 km premije i bajramluk do sada a ostali duzni boga oca ?!?!?
Je li bas me zanima
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.