Postao/la raul-zakon » 25 okt 2012, 15:47
Joj jesu meni smiješni ovi s pričom: "Ako je ne voli, nek' ne igra"...
Pa jel vi stvarno mislite da jedan Shaqiri "osjeća" Švicarsku? Da jedan Šterbik(rukomet) osjeća Španiju, jedan Eduardo, ili Srna Hrvatsku?
Ma nemojte biti djeca, ljudi moji.
Kakvo srce? Dobro, lijepo je vidjeti jednog Spahu, Dijamanta, Stevanovića(da, njega) da izgaraju za repku, ali ne može samo to biti važno.
Ako će taj igrač donijeti prevagu, unaprijediti igru naše repke kroz nekoliko godina, pa grizite zemlju da ga dovedete, a ne tako hladno, "ako nas voli, doći će sam". Nema od takvog pristupa hljeba ljudi moji...
KS nam je pokazao pravi put.
Čovjek bi pomislio da su Ibrahimović, Subotić, Kovači, Handanović, Srna, Jelavić, Čorluka, Handanović, Stanić i još puuuno njih dovoljni da shvatimo neke stvari, ali izgleda da pojedincima još nije jasno.
Dobro, za neke se bilo džaba boriti, jer su imali jasan stav za koga će igrati, ali za bar 70% igrača koji su u prošlosti birali druge repke, nije bilo kasno. Njih smo upravo mi, upravo takvim stavom "nek' dođe ako hoće" otjerali.
Nismo Brazil ljudi, urazumite se !
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !