GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

badblueboylivno
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la badblueboylivno » 25 okt 2012, 11:45

:lol: :lol: :lol:

Pa vidiš li ti čovječe na što to sve liči? Pa yebote meda ne mogu, meda oni ne mogu. Svi zapnu protiv velikana, ovima je samo muka, šetaju se (ne svi, većina) terenom. Svi klubovi stoje iza trenera, ovdje sportski direktor (frajer je tu bez ikakvih referenci i nikom ne odgovara za katastrofalne poslove) popljuje trenera u live emisiji prije utakmice. Svi uzimaju bodove, od Chelseaja preko Montpelliera i Shakhtara do Nordsjaellanda i APOEL-a i Petržalke i Partizana i BATE-a, Dinamo ne - štoviše, osam utakmica zaredom gube u hendikepu, nemoć kao NK Bigeste u Drugoj ligi FBiH jug. Svi imaju gledatelje, Dinamo ne, lutrijama unatoč. Svima je LP vrh, mi navijači Dinama se crvenimo zbog te Lige prvaka.

O čemu više pričate, neznalice? Ne pratite klub, boli vas kuratz, ostavite se i komentiranja.

I pročitajte ovo - je da je tekst na ovom proljevu od portala, ali je sjajan.

http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/dinamo ... 43415.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/dinamo ... 43451.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;

Sve su uništili, bokte, sve su uništili, isprali sve što se isprati dalo... ali ne, dođu padobranci s pričama da ga nema, ne bi bilo Dinama... kako je bio tu 55 godina prije ovog zla i bio daleko cjenjeniji i daleko veći nego je sad, jebogabog, kako je mogao imati drugo najveće članstvo na svijetu tijekom 80-ih godina, kako je mogao prodati 60k karata za neku pišljivu Budućnost, a danas ne može protiv Reala napuniti stadion?
Hayley <3

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 25 okt 2012, 14:22

anton 1983 je napisao/la:
SiamoNoi je napisao/la: Čitaj s razumijevanjem.
Budi pametniji!

Kolko ti uopće godina imaš, pa da nemaš pojma o ničem?
SiamoNoi je napisao/la:Ostatak što si nažvrljao...opet izgleda da nista ne shvacas.
Vidim sve argumentirano! Pobio si me totalno! Znači ja pričam iz iskustva a ti iz ćega,pelena, kinderbeta? :lol:

SiamoNoi je napisao/la:Btw.taj argument o punim stadionima u pretkolima ti je pobijen već davno (pun stadion pod navodnicima,a atmosfera nikakva).Ne mislim se ponavljat.
I zadnje kaj si napisao..."ljudi su počeli plačati protivnika",da Bero Jeliniću (sorry morao sam),ljudi idu na LP da vide C.Ronalda i ostale zvijezde,a ne idu zbog Dinama.
Niti nakon ovoga nisi shvatio?

:oops: :lol:

Il piši da te cijeli svijet razumije il nemoj. Mora da je Ludogorec brutalno atraktivan protivnik :lol:
Ove rasprave više nemaju smisla.Od sad svaki post uključujući ovaj ide prijava za trolanje po temi.

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 25 okt 2012, 15:23

sve je svejedno vise,cacic prima dobru placu i boli ga ku'ac za rezultate kao i njegovog nadredjenog.a ja opet gledam utakmicu i ne mogu sakriti tugu sto se sve ovo dogadja.pa jos ono jucer s izvlacenjem dobitnika za pare.kad to vidim smraci mi se pred ocima.eto smraci se meni,ali neki jos ne mogu progledat.a ne znam zasto vise.dinamo je spao na najnize grane svoje povijesti,a igra yebenu ligu prvaka.ako to nije dokaz onda ne znam sta je.

mamicevci zar niste progledali? jbemu koliko ce vam trebat?

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 25 okt 2012, 15:41

http://gol.dnevnik.hr/clanak/hnl/izvlac ... ol-hr.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Slovenac rutinski uzima lovu.

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 25 okt 2012, 15:49

Sa dešavanjima oko kluba sam upoznat.
Ali mi ipak ne ide u glavu kako se stadion mogao puniti kada je ulaznica bila 1kn,10kn...a isto je bio bojkot.
Sad su cijene 'normalne' i nema ljudi. :?:
Pratio sam sinoć kombinirano Dortmund-Real i -Dinamo-PSG.
Svaki put kad bih prebacio na Dinama,doživio bih kulturološki šok.
Od one atmosfere u Dortmundu,jednim klikom si na atmosferi koja podsjeća na utakmicu između Mladosti 127 i Varteksa.
Čuješ trenere kako pričaju,čuješ igrače,čuješ 'navijače' koji dobacuju Ibri...isto neki vašar.
Dobro,navijači ne žele podržati Dinamo,ali šta je sa igračima?
Ono ne liči ni na šta.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 25 okt 2012, 15:52

tepsija je napisao/la:Sa dešavanjima oko kluba sam upoznat.
Ali mi ipak ne ide u glavu kako se stadion mogao puniti kada je ulaznica bila 1kn,10kn...a isto je bio bojkot.
Pratio sam sinoć kombinirano Dortmund-Real i -Dinamo-PSG.
Svaki put kad bih prebacio na Dinama,doživio bih kulturološki šok.
Od one atmosfer u Dortmundu,jednim klikom si na atmosferi koja podsjeća na utakmicu između Mladosti 127 i Varteksa.
Čuješ trenere kako pričaju,čuješ igrače,čuješ 'navijače' koji dobacuju Ibri...isto neki vašar.
Dobro,navijači ne žele podržati Dinamo,ali šta je sa igračima?
Ono ne liči ni na šta.
vjerovatno su na pretkola dolazili svi i koga interesuje dinamo i onaj koga ne al je u tom trenutku to bilo u modi,karta je kostala ,ko kusur u prodavnici,i kad je crikus zavrsio malo zahladnilo karte skocile i eto ti prazan stadion,a znamo da bbb i zzd ne dolaze u inat mamicu na ligu prvaka

tepsija
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 25 okt 2012, 16:00

Ma sve to znam.
Sada se lijepo vidi šta je Dinamo bez BBB-a.
Isto kao Hajduk bez Torcide.
Ništa,nula,zero,jelo bez okusa i mirisa.
I ako je Mamiću važniji novac,kako prodati Samira i druge malverzacije...važniji od toga što se Dinamo bruka u LP,što igrom,što posjetom...onda stvarno ne znam.
Ipak,mislim da ako su BBB mogli vratiti ime Dinamo u ono vrijeme,da mogu i istrajati u svojoj borbi.
Vječno u našim srcima.

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 25 okt 2012, 16:04

tepsija je napisao/la:Ma sve to znam.
I ako je Mamiću važniji novac,kako prodati Samira i druge malverzacije...važniji od toga što se Dinamo bruka u LP,što igrom,što posjetom...onda stvarno ne znam.
Ipak,mislim da ako su BBB mogli vratiti ime Dinamo u ono vrijeme,da mogu i istrajati u svojoj borbi.
mamicu je dinamo sredtsvo za vlastitu korist,vidis da se igra s klubom od mjenjanja imena do laziranja historije,urpavljanja na naicn kakv njemu odgovara mimo svih rpavila statuta koedka nazovi kako hoces,neigaranja volje skupstine ,ljudima se gadi taj klub neki se bore za njega neki ne,to ce morat neko od bbb da kaze,jbg

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 25 okt 2012, 16:14

tepsija je napisao/la:Sa dešavanjima oko kluba sam upoznat.
Tad je to bilo fora, u javnosti se preuređeni Maksimir - ustvari kuratz preuređen, i dalje je rupa za plakanje - percipiralo novim stadionom, fora je bila stajati u redu za kartu ovo ono.

A ove cijene nisu normalne, previše je 300 kn za tribinu Istok, gdje nemaš krov nad glavom i normalan wc. 400 Zapad, valjda najgoru tribinu na svijetu, je blasfemija.

Generalno nema navijača, Dinamo je u najvećoj krizi u svojoj povijesti - zna se za čije je vladavine to došlo, za čije su vladavine potučeni milijuni rekorda i za čije je vladavine klub bio na dnu i za čije je vladavine glavna stvar borba protiv navijača.
Vrijeme je da taj krivac, skupa sa svojom klikom, ODE!!! Makar Dinamo ispao u treću ligu bez njega. :lol: :lol:
Hayley <3

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 25 okt 2012, 16:15

tepsija je napisao/la:Ma sve to znam.
Nije bas Mamic toliko star da docekamo njegovu smrt uskoro. I onda se ime vratilo kad je Tudjman bio 2 metra pod zemljom. Sigurno da ova borba moze uspjet, ali je toliko glupo poredit ju s onom. Ona nebi ni dan danas uspjela da Tudjamn nije umro, tako da nema logike. Sad treba zivog Mamica skinut s vlasti, a to nije bas lako, no mislim da je itekako moguce na normalan i civiliziran nacin. Treba popricat s njim nasamo i to vise ljudi koji bi mogli utjecat na njega. Ako je krao pare mislim da se dovoljno nakrao i da moze uzivat, plus ce ostat i manager igracima i od toga imat dobit. Moje misljenje je da njemu vise i nije bitan novac, rad u Dinamu mu je postao opsesija i navika, navukao se na sve sto ima sad, kao narkoman na drogu i tesko se skida s toga. Jos su tu i Boysi zbog kojih namjerno ne zeli da ide.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

tepsija
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 25 okt 2012, 16:16

Ma nisam ni ja blizak Dinamu,ja simpatiziram Hajduk od kad znam za sebe.
Ipak,nije to to.Nema žara,nema naboja,nem igre.
Da nije Hajduka u HNL-u(bez obzira na loše rezultate i igru)to bi bio očaj od lige...mada je i ovako.
Jadno je gledati derbi na Maksimiru pred 5.000 ljudi,proslave titule pred 1.000...ma koliko ja simpatizirao Hajduk.
Bez BBB-a nema Dinama i to je svima jasno.
Ako su se ti momci koje nazivaju huliganima,narkomanima,klošarima,petokolonašima...mogli izboriti u ono zayebano vrijeme,držim im fige da ustraju i sada.

Trebalo je onda hrabrosti usprotiviti se.

[youtube][/youtube]
Vječno u našim srcima.

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 25 okt 2012, 16:47

dinamo je umro i tu svaka rasprava završava.gotovo,onih 4 tisuce protiv porta su dinamo dokrajčile.

i da naglasim - navijaci ne zele podrzati mamica,a ne kao sto neki pisu dinamo.dinamo je svetinja i svaki normalan navijac zivi za dan kad ce **** uhitit ili kad ce otic vise.jer ovo danas nije dinamo za kojeg sam poceo navijati.

kao sto ona pjesma kaze - ne osjecam nista,samo se sjecam...

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 26 okt 2012, 13:26

[youtube][/youtube]

Nova pjesma
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 26 okt 2012, 21:49

Onako,na prvu nije nešto,ali s vremenom uđe u uho. :mrgreen:

http://www.tportal.hr/sport/magazin/222 ... IrkxqDqoVh" onclick="window.open(this.href);return false;
slika

slika
slika

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 27 okt 2012, 07:25

Odustajem!

Da Bog da sve propalo i ugalsilo se...
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 27 okt 2012, 14:58

Čak i na večernjem,tko bi rekao...
Klupa :roll: pismenost na nivou
slika

Izbori slika

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 27 okt 2012, 15:17

http://sportska-tv.eur.hr/

Ako koga zanima, eto link za Cibalia - Dinamo

2500 ljudi, Vida konacno na stoperu, Vrsaljko desni bocni. Steta st mali Halilovic nije u startnoj postavi, a ne stigoh na pocetak da vidim imal uopce i na klupi.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 27 okt 2012, 15:22

Halilovic je "navodno" ozljeđen, barem sam ja tako naletio na fejsu da je on sam komentira.

Koja smrt od utakmice, bolje da sam isa lec nego ovo gleda. Nema ovdje gola do kraja.

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 27 okt 2012, 23:16

Krećemo s otkrivanjem identiteta famoznog Majana Debića. Ovoga puta odlučili smo se za još jednog novinara koji piše i danas, a radi se o gospodinu Branku Stipkoviću i njegovom članku iz SN, 14. studenog 1994. No idemo u par riječi objasniti o čemu se ovdje radi.
Dakle, jedino Dinamovo izbacivanje iz euro natjecanja u povijesti kluba dogodilo se nakon utakmice u Auxerru pr
otiv istoimenog domaćina. U UEFA-inom zapisniku s navedene utakmice jasno piše da su razlog Dinamova izbacivanja, navijači ali isključivo zbog nereda na stadionu, Ćiro Blažević koji je tada bio trener te famozni Majan Debić. Taj zapisnik također imamo u posjedu i objavit ćemo ga narednih dana. Bitno je napomenuti kako su svoju krivicu priznali, ali i istrpili i tadašnja garnitura BBB i trener Dinama Miroslav Blažević, a jedini koji je prošao bez ikakve moralne odgovornosti je upravo Majan Debić. Naravno nije se imalo i koga optužiti za nasrtaj na službene osobe, jer Majan Debić ne postoji, a osoboa koja se skriva pod tim imenom je upravo veliki borac za pravdu, poštenje i protivnik huliganizma koji stalno živi u strahu od izbacivanja iz Europe - Zdravko Mamić. Također za one mlađe i one koji se ne sjećaju; ovaj zapisnik i sama utakmica bila je povod za svađu između kumova Miroslava Blaževića i Zdravka Mamića, a Mamić je tada čak optužio Ćiru da je on taj koji širi "dezinformacije" kako je baš Zdravko Mamić napao službene osobe na toj utakmici. Čak i u članku koji je pred vama novinar Stipković zauzima stranu Zdravka Mamića koji je nakon tog ispada morao i "napustiti" klub. Međutim postavlja se pitanje zašto je klub u slučaju Auxerre išao štititi isključivo Zdravka Mamića, odnosno zašto je UEFI poslano lažirano očitovanje kluba i izmišljeni Majan Debić? Na ovom scanu možete vidjeti članak gospodina Stipkovića iz 1994. godine, ali isto tako i izjavu Zdravka Mamića iz ožujka ove godine u kojem tvrdi, a naravno bezobrazno laže da on s Dinamovim izbacivanjem iz Europe 1994. nema nikakve veze. Dakle i gospodin Stipković zna tko je Majan Debić, a to možete vidjeti u njegovom članku. No da ne pomislite da je ovo sve, svakako budite s nama sutra u 19 sati kad do kraja razotkrivamo još jednu laž i prijevaru Zdravka Mamića i konačno otkrivamo odgovor na pitanje: Tko je izbacio Dinamo iz Europe 1994. godine.
slika

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 28 okt 2012, 17:13

slika

Koji retard :lol: :lol: :lol: vamos locos :lol:

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.