FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

mirsonii
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la mirsonii » 25 okt 2012, 08:48

Kone molim vas nema potrebe da pjenite, covjek je iznjeo svoje misljenje, ne voli Zelju, ne voli Osima, ne voli ni vas. Pa sta sad ?

I naravno mene a i sve ostale navijace Sarajeva zanimaju samo njegove igracke kvalitete, a svi znamo kakve su. To sto vas povremeno prcne mu je samo + :D.

Tako da postedite nas prica o Papetu, Paji ovom onom, samo je Hase istinska legenda, i nas Keli naravno. Ako vec hocete da budete, " realni ", " objektivni ", " posteni ", recite lijepo i nas svaki misli isto samo nema muda da prizna.

Oni ti ga puse Saide !

Ekonomista
Kontakt:

Post Postao/la Ekonomista » 25 okt 2012, 09:19

http://www.torinogranata.it/?action=rea ... izia=32447" onclick="window.open(this.href);return false;

http://fcsarajevo.ba/vijesti/fk-sarajev ... klanja/739" onclick="window.open(this.href);return false;
Bordo bijeli!

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 25 okt 2012, 09:23

Igraci igrali ko picke nemam sta vise rece od juce pa nadalje zapamti te braco da ce nam krenuti kola niz brdo eto zivi bili pa vidjeli. ;) :roll:
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 25 okt 2012, 10:05

Problem želje je od početka sezone u nedostatku motivacije igrača. Hvala saidu na rješavanju tog problema.
Nakon izlaganja šuplje tikve koji ima iskustvo gledanja lige prvaka hahahahahaha ,ima da ga pregaze bogi i vasa,provjereni mesari.
A šampion dolazi da vas rasturi ;-)

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 25 okt 2012, 10:13

Sta ste se bezze nalozili, Said dao najnormalniju izjavu. Taman je trebao pricati kako respektuje Zelju i njegove navijace. Sigurno vam ne bi smetalo da je neki igrac Zelje slicno komentarisao Sarajevo.
#divovi

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 25 okt 2012, 10:25

Evo vidim da ima dosta kritika na račun trenera Jovića pa da napišem neko moje mišljenje! Sve je počelo još kad je vodio Posušje a tada je ekipa Posušja imala strašnu ekipu (Serdarušić,Stojanović,Wiliam Tabi, Kordić itd) i sve je bilo dobro dok nije umješao prste i napravio pravi dar mar u ekipi, to su riječi nekih od ljudi koji su tada vodili Posušje.Naravno, kad je vidio da su kola krenula niz brdo Posušje ispada a on preuzima Zrinjski koji je imao super igrački kadar i stabilnu financijsku strukturu.Nakon dolaska osvaja titulu što mu nije bilo teško sa igračima koje je tada imao i bez trenera bi se prošetali ligom (Landeka,Đurić,Žižović, Stojanović, Kordić, Smajić, Ivanković, Žuržinov,Selimović) i svi ga okivaju u oblake i dobija mnogobrojne simpatije i povjerenje od pojedinih Ultrasa i simpatizera. Ali od ta da lagano se radi na uništavanju kluba istim metodama kao što se desilo Posušju (ciljano se dovode "navodno" pojačanja koja se uredno plačaju i prezentiraju upravi kao prava pojačanja ( N. Stevanović,Grabus,Rizvanović,F. Salčinović) uz managera M. tako da se slabim rezultatima Zrinjski dovodi u neudglednu situaciju kada on napušta Zrinjski preuzima Musa. Novac se potrošio a igrača niđe na pomolu pa Musa u teškoj situaciji ipak stabilizira momčad i konačno sa promjenom uprave kod nas stvari idu na bolje...Oprostite što nije vezano toliko za ovi temu ali samo se bojim da i vas ne zatekne ista ili slična sudbina!

Pozdrav!

mirsonii
Kontakt:

Post Postao/la mirsonii » 25 okt 2012, 10:36

Kod nas je za sad uradio solidan posao. Prosao Levskog, prvi smo na tabeli itd. Ipak sad je na pravom ispitu u naredne dvije utakmice, a to su Gradačac i debri. Minimum su mu 4 boda. U slucaju ne ispunjenja, mozda bi i trebali razmisljati o smjeni, ali ako ipak osvoji 4 ili eventualno 6, treba mu pruziti bezrezervnu podrsku.

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 25 okt 2012, 10:52

SarajlijaTM je napisao/la:Problem želje je od početka sezone u nedostatku motivacije igrača. Hvala saidu na rješavanju tog problema.
Nakon izlaganja šuplje tikve koji ima iskustvo gledanja lige prvaka hahahahahaha ,ima da ga pregaze bogi i vasa,provjereni mesari.
A šampion dolazi da vas rasturi ;-)
To cemo jos vidjeti šampioni. ;)

maksi
Kontakt:

Post Postao/la maksi » 25 okt 2012, 11:02

mirsonii je napisao/la:Kod nas je za sad uradio solidan posao. Prosao Levskog, prvi smo na tabeli itd. Ipak sad je na pravom ispitu u naredne dvije utakmice, a to su Gradačac i debri. Minimum su mu 4 boda. U slucaju ne ispunjenja, mozda bi i trebali razmisljati o smjeni, ali ako ipak osvoji 4 ili eventualno 6, treba mu pruziti bezrezervnu podrsku.
Njegove mutne radnje svi znaju piso sam vam i prije a i ljudi iz Travnika su vas opominjali da se čuvate zle napasti..... poslije Travnika, Posušja, Zrinskog sad ste vi na redu jer ste veliki klub imate para al on prvo pusti pipke kroz priču da ga svi zavolite od navijača do uprave a zašto su njega u Zrinskom zatvarali u svlačionicu i tukli ? Zrinski klub koji je bio u Evropi doveo je do borbe za opstanak sa svojim mutnim radnjama.......

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 25 okt 2012, 11:06

Ali ne moze vam on biti uzor, ne moze nikako, ne zna sastavit prosto prosirenu recenicu, a kamoli sta drugo, bespotrebno doljeva ulje na vatru, papak je, govori da mu je Sloboda drugi tim koja mu je sve dala, govori da u BiH moze igrati samo za Sarajevo, a vec igrao za Slobodu, a poslije toga govori da moze i u Slobodi igrati, jer je to njegov klub :lol:
Sam je shvatio da kod Amara ne bi imao mjesta, indirektno je oslikao nasu jacinu. :mrgreen:
Ne bi volio igrati za nas zbog niceg :?
Pokvario ga Husnija Fazlic i nema rijeci FALE za njega, a ne Dusko Tosic, JK, Mile Kitic itd itd, mada bih ja prije rekao da je on povkario Duska Tosica, al haj :mrgreen:
I jos nesto sto mi je upalo u oci, DESAJE :?
Mene bi stid bilo da je neki igrac Želje dao ovakvu izjavu, al Boga mi, kolika vrsta primitivizma izvire iz njega to je cudo, on je jedan od mnogobrojnih dokaza koji pokazuju koliko jedan tuzlak moze mrziti Sarajevo.
Za zivot cijeli!

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 25 okt 2012, 11:10

Stani THM koji je to bgt jel ovaj maksi ili posto nekotnam sta je fazon ove rasprave?

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 25 okt 2012, 11:12

Mladi reprezentativac naše zemlje i igrač Sarajeva, Amer Dupovac, prema pisanju italijanskih medija na meti je tamošnjeg prvoligaša Torina.

Dobre igre Dupovca u bordo i reprezentativnom dresu po svemu sudeći nisu ostale nezapažene.

Italijanski mediji, tačnije Tuttomercatoweb i Torinogranata.it navode da Torini prati defanzivca Sarajeva, pa nije isključeno da Dupovac karijeru nastavi u Seriji A.

Podsjetimo, 21-godišnji defanzivac za Sarajevo je ugovorom vezan do ljeta naredne godine. :D Amin.(mozda konacno zaradimo neke pare)
Zadnja izmjena: DevilS, dana/u 25 okt 2012, 11:15, ukupno mijenjano 1 put.

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 25 okt 2012, 11:15

HzSM je napisao/la:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Ali ne moze vam on biti uzor, ne moze nikako, ne zna sastavit prosto prosirenu recenicu, a kamoli sta drugo, bespotrebno doljeva ulje na vatru, papak je, govori da mu je Sloboda drugi tim koja mu je sve dala, govori da u BiH moze igrati samo za Sarajevo, a vec igrao za Slobodu, a poslije toga govori da moze i u Slobodi igrati, jer je to njegov klub :lol:
Sam je shvatio da kod Amara ne bi imao mjesta, indirektno je oslikao nasu jacinu. :mrgreen:
Pokvario ga Husnija Fazlic i nema rijeci FALE za njega, a ne Dusko Tosic, JK, Mile Kitic itd itd, mada bih ja prije rekao da je on povkario Duska Tosica, al haj :mrgreen:
Mene bi stid bilo da je neki igrac Želje dao ovakvu izjavu, al Boga mi, kolika vrsta primitivizma izvire iz njega to je cudo, on je jedan od mnogobrojnih dokaza koji pokazuju koliko jedan tuzlak moze mrziti Sarajevo.
Ti si debil jarane i ne znam koliko puta ti se to mora reci da bi napokon shvatio!
Isti si ko said, mozda cak i gori, ti si vjerovatno odrastao ovde, a imate iste osobine, dok je on odrastao u drugom gradu, pa mu se moze progledati kroz prste ovakav papanluk.
Za zivot cijeli!

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 25 okt 2012, 11:19

Onda i tebi mogu progledati kroz prste ovakav papanluk.
Za zivot cijeli!

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 25 okt 2012, 11:21

Molim vas dvojicu da prestanete vise jer je ovo tema FKS imate pp pa tamo se prepirite do mile volje.

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 25 okt 2012, 11:21

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Onda i tebi mogu progledati kroz prste ovakav papanluk.
Ma ti si glup.Radis vec mjesecima ovo sto je Said jednom uradio,ali kako da to shvatis kad si kreten zaostao u razvoju...

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 25 okt 2012, 11:23

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Ali ne moze vam on biti uzor, ne moze nikako, ne zna sastavit prosto prosirenu recenicu, a kamoli sta drugo, bespotrebno doljeva ulje na vatru, papak je, govori da mu je Sloboda drugi tim koja mu je sve dala, govori da u BiH moze igrati samo za Sarajevo, a vec igrao za Slobodu, a poslije toga govori da moze i u Slobodi igrati, jer je to njegov klub :lol:
Zato je AmaVa milina slusati dok prica. :lol:
#divovi

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 25 okt 2012, 11:24

HzSM je napisao/la:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Onda i tebi mogu progledati kroz prste ovakav papanluk.
Ma ti si glup.Radis vec mjesecima ovo sto je Said jednom uradio,ali kako da to shvatis kad si kreten zaostao u razvoju...
Dobro te jarane, zadnja tri posta ma ti si glup, dobro, rekao si vec jednom, prijavio sam ti post, ne moras to stalno ponavljati i pokazivati svoje negativne karakteristike

Evo said kaze u trecem dijelu da je, citiram
"Sklon sam alkoholu, nisam pio, to nikad ne radim" :cry:
@moustapha Amar je gospodin za njega, htjeli to priznati ili ne, i Bekric je iz Srebrenika, pa nije papak.
Edit
"Sklon sam nocnim izlascima, jednostavno ne radim to, ne volim glasnu muziku"
Zadnja izmjena: ThE_mAnIaCs_1987, dana/u 25 okt 2012, 11:26, ukupno mijenjano 1 put.
Za zivot cijeli!

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 25 okt 2012, 11:28

Molim vas ba prestanite isto ste djeca mala imate pp pa tamo to radite pocecu ici na prijavi post ne mogu da vas vise slusam ako nemate pametno sta reci za fks ohladite od ove teme. ;)
Edit: samo kad vidim koje sve prosao u kupu dodjemi da placem e moje sarajevo.. :(

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 25 okt 2012, 11:29

HzSM je napisao/la:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
HzSM je napisao/la: Ma ti si glup.Radis vec mjesecima ovo sto je Said jednom uradio,ali kako da to shvatis kad si kreten zaostao u razvoju...
Dobro te jarane, zadnja tri posta ma ti si glup, dobro, rekao si vec jednom, prijavio sam ti post, ne moras to stalno ponavljati i pokazivati svoje negativne karakteristike

Evo said kaze u trecem dijelu da je, citiram
"Sklon sam alkoholu, nisam pio, to nikad ne radim" :cry:
@moustapha Amar je gospodin za njega, htjeli to priznati ili ne, i Bekric je iz Srebrenika, pa nije papak.
Papaka je najvise na Grbavici(ne kazem da su svi papci,ali ih je najvise).Ti se sada pravis jako vazan sto si iz Sarajeva pa vrijedjas raju iz ostalih gradova.Medjutim,tvoji postovi su dokaz da si ti ustvari najveca seljacina na ovom forumu jer ne mora znaciti da ako si iz grada da si i gradjanin.Sarajevo puno seljacina kao sto si ti...
Nek si mi rek'o, dobro te bolan vise, opra me na ruke, ti si nasao pricati ko je kakav, a ni prismrdio Sarajevu nisi, ne mozes se tako ponasati ba
Za zivot cijeli!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: WeekendOffender i 15 gostiju.