a Kokelin pošto mu ime ne znam napisat je po meni najbolji bio. svijetla tačka je bio što jest jest.
i ako je on bio DMF što koji **** arteta nije dobio slobodniju rolu prema naprijed

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Gledaj,ja nisam rekao da ih ne treba gurati,nije da Poldi i Gervinho igraju na nekom zavidnom nivou pa da ovi nemaju tu sta traziti,..Usporedba ti je ok ali to je opet neki pogled u buducnost a trenutno i realno stanje je ipak drugacije,.Mi pravimo tim evo vec osam godina al ne ide,.Ne ide jer konstantno prodajemo najbolje igrace i to je cinjenica..Gunner4 je napisao/la: Greska! Ako ih sada ne gurnu u vatru nikada nece postati dobri igraci... Pa Wilshere,Fabregas svi su oni poceli sa 17 tako da ako hoce da budu jednog dana veliki igraci moraju ih gurnuti u vatru... Dodao bih ja tu i Esfilda... Gnabry je fizicki jaci nego CazorlaA OX je masina. Pa i Gotze je jos klinac... Ne treba njih previse forsirati radi povreda da se nebi ponovio slucaj Wilshere ali gurati ih i davati sansu kada drugi zakazu treba i vise nego. Gnabrya sada odmah protiv QPR u startnu postavu.
Nismo se bili razumjeli ali kada vidimo kako igra Gervinho i kako guraju Ramseya ne krilo a on vise smeta nego sta drugo, a pogledas kako igraju ovi momci koji dobijaju sansu na kasiku pa onda zasto im ne dati priliku, gori od Gerhve ne mogu biti...Gledaj,ja nisam rekao da ih ne treba gurati,nije da Poldi i Gervinho igraju na nekom zavidnom nivou pa da ovi nemaju tu sta traziti,..Usporedba ti je ok ali to je opet neki pogled u buducnost a trenutno i realno stanje je ipak drugacije,.Mi pravimo tim evo vec osam godina al ne ide,.Ne ide jer konstantno prodajemo najbolje igrace i to je cinjenica..
Dakle kad otplatimo stadion, mada ja ovoj ublehi poganoj ništa ne vjerujem. Samo prosipa šuplju mamu mu afričku. Više bih volio da nas neki Bantu crnac iz plemena zastupa i bude nam razvojni direktor nego on, debil ne bi znao šareni burek razvit kamoli klub poput Arsenala.Ivan Gazidis: "Arsenal will be able to compete with the worlds biggest clubs within the next 2 years"
Teško brate, teško ćemo mi ostat' normalni do tad.Marsal je napisao/la: Dakle recept za iduce 2-3 godine, radujte se kad dobijemo, radujte se kad izgubimo. To je jedini način da sačuvamo zdrav razum.
frankqqqq brate, ima li išta od Ališe, oglašava li se on?frankqqqqq je napisao/la:Šta je postignuto ovim sastankom? I dalje nam mažu oči i i dalje ćemo bit mrtvi prosjek. Marš u **** materinu iz Arsenala cigani jedni
Samuel @samuelj29060
Stewart Robson: "I saw Andre Santos at the Copa America, he was Brazil's worst player. He can't defend. Then Arsenal bought him... "
Arsenal želi dovesti 18-godišnjeg napadača Partizana
Marković je jedan od najtalentovanijih napadača u Evropi...
Arsenal želi dovesti mladog napadača Partizana, Lazara Markovića, pišu engleski mediji, ali će se Topnici suočiti s velikom konkurencijom, jer 18-godišnjaka žele mnogi veliki evropski klubovi.
Marković je jedan od najtalentovanijih napadača u Evropi i pored Arsenala, privukao je pažnju Barcelone, Seville, Fiorentine i Rome. Partizan se može već u januaru spremiti za ponude.
Prema pisanju engleskih medija Arsene Wenger ljubitelj je igara mladog napadača Partizana i želi ga već u januarskom prelaznom roku dovesti na Emirates. Marković je nastupima u Evropa ligi pokazao da se može takmičiti na visokom nivou.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.