Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

nedim1993
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la nedim1993 » 25 okt 2012, 01:19

@SamoŽeljo ma bi qurac. ne bi ih više dobili. nećemo pretjerivat. ovo je nezalganje i ništa više.

a Kokelin pošto mu ime ne znam napisat je po meni najbolji bio. svijetla tačka je bio što jest jest.
i ako je on bio DMF što koji **** arteta nije dobio slobodniju rolu prema naprijed :?
Vođa zna.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 25 okt 2012, 01:20

Gunner4 je napisao/la: Greska! Ako ih sada ne gurnu u vatru nikada nece postati dobri igraci... Pa Wilshere,Fabregas svi su oni poceli sa 17 tako da ako hoce da budu jednog dana veliki igraci moraju ih gurnuti u vatru... Dodao bih ja tu i Esfilda... Gnabry je fizicki jaci nego Cazorla :lol: A OX je masina. Pa i Gotze je jos klinac... Ne treba njih previse forsirati radi povreda da se nebi ponovio slucaj Wilshere ali gurati ih i davati sansu kada drugi zakazu treba i vise nego. Gnabrya sada odmah protiv QPR u startnu postavu.
Gledaj,ja nisam rekao da ih ne treba gurati,nije da Poldi i Gervinho igraju na nekom zavidnom nivou pa da ovi nemaju tu sta traziti,..Usporedba ti je ok ali to je opet neki pogled u buducnost a trenutno i realno stanje je ipak drugacije,.Mi pravimo tim evo vec osam godina al ne ide,.Ne ide jer konstantno prodajemo najbolje igrace i to je cinjenica..

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 25 okt 2012, 01:39

Gledaj,ja nisam rekao da ih ne treba gurati,nije da Poldi i Gervinho igraju na nekom zavidnom nivou pa da ovi nemaju tu sta traziti,..Usporedba ti je ok ali to je opet neki pogled u buducnost a trenutno i realno stanje je ipak drugacije,.Mi pravimo tim evo vec osam godina al ne ide,.Ne ide jer konstantno prodajemo najbolje igrace i to je cinjenica..
Nismo se bili razumjeli ali kada vidimo kako igra Gervinho i kako guraju Ramseya ne krilo a on vise smeta nego sta drugo, a pogledas kako igraju ovi momci koji dobijaju sansu na kasiku pa onda zasto im ne dati priliku, gori od Gerhve ne mogu biti...
Inace taj tim sto smo poceli praviti prije 8 godina nije uspio (samim tim sto nisu nista uzeli a bili su blizu)... Bili su oni kljucni igraci na okupu par sezona pa opet nista... Povrede i nesposobne zamjene, pad forme kada je se liga lomila (tj. neiskustvo) su krivci... Moram na to i dodati alavost pojedinaca... Kao i najveci razlog toga raspada treba dodati i zelju tada glavnog srafa ekipe oko kojeg je Wenger i gradio tu ekipu,Fabregasa da ide u Barcelonu... Sve u svemu od njih nam je jos ostao Rosicky,Sagna,Diaby i Walcott (ali kako stvari stoje i oni ce otici)... Zato se treba okrenuti pravljenju nove ekipe oko novog vodje (Wilshere) koji je tu domaci... Znaci Szczesny,Jenkinson,Gibbs,Wilshere,Coquelin,Gnabry,OX,Frimpong vec sada mogu ici u prvi sastav ali treba dodati i Eisfilda,Afobea,Ankompa,Yannarisa koji bi vec do godine mogli da dobijaju sansu...
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 25 okt 2012, 01:40

Vermaelen konstantno grijesi ove sezone, ide stalno naprijed iako je stoper. I kod prvog gola on je izasao ne obaziruci se na bekove, a stoper valjda uvijek pravi ofsajd zamku ne radi to bek, znaci morao je sacekati da Jenk i Santos izadju i nije. Ali naravno mi bi bili ozbiljni da smo napisali da Gerv treba ici ili Ramsey jer njih niko i ne voli. Ovaj iako je na istom nivou kao i ova dvojica spomenutih ipak ne treba jer je on ipak TV.

@Samo Zeljo Smijesan si. Da se ova utakmica odigrala prije one pauze Arsenal bi rasuo ovakvog Salkea dzaba da imaju 15 Afellaya i Huntelaara. Uostalom koje su to prilike Salkea? Prije gola? Ovu utakmicu je dobila manje losa ekipa, a ne da je neko dobro odigrao. Da je bio neki drugi jaci i ozbiljniji klub Arsenal ne bi prosao bez minimalno tri komada, ako ne i vise.
Celik!3,2,2.

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 25 okt 2012, 01:44

Ovaj Schalke ce i kod kuce dobit Arsenal i to opet prilicno lagano i ubjedljivo...Arsenal bio los veceras slazem se ali isto tako i Schalke je bio vise nego los i opet su uspjeli pobjedit,nije ovo bio max Schalkea pa da se moze reci,Schalke dobar samo jer je Arsenal bio prelos... ;) ;) ;) ;)
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 25 okt 2012, 02:09

Shalke je dobra ekipa, imaju jedan poraz u prvenstvu i to od Bayerna, sto nije cudno. U LP su jos bez poraza.
U proslom kolu BL su dobili Dortmund u gostima a taj Dortmund je nadigrao City a veceras pobijedio protiv Reala.

To sto mi vise gledamo EPL od BL ne znaci da je BL toliko slaba. Jeste slabija od EPL ali nije toliko slabija da je smijesno reci kako je Shalke bolji od Arsenala. Ocigledno je da se klubovi iz EPL mnogo vise pate u Ligi Prvaka.

P.S. @AllGunsBlazing - Ne, nisam smijesan, Shalke je trenutno bolji od Arsenala! Arsenal je trenutno DEVETI a Shalke treci. Znam da se ne mogu porediti klubovi iz dvije razlicite lige ali forma moze. Vidjelo se i veceras. ;)
Vise si mi ti smijesan, nedavno si govorio kako je Verminator igrac SVJETSKE KLASE a sad PREVISE LOS. Vidis, za razliku od tebe ja svoje misljenje ne mjenjam kako koji vjetar puhne.
Arsenal ima srece sto pored Shalkea nema niko ozbiljniji u grupi.

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 25 okt 2012, 02:40

Ajde ponovo da ne pretjrujemo... Schalke 04 nas jeste zasluzeno pobijedio ali da su nas nadigrali nemojte zezati. Izgubili smo zahvaljujuci nasoj nesposobnosti u napadu i tacka. Nisu ni oni bili nista bolji ali su iskoristili priliku koja se pruzila nakon ponovo nase greske i kraj. Drugi njihov gol je rezultat toga sto smo se morali otvoriti zadnjih 10 minuta u potpunosti... Inace do tada su prvu priliku stvorili u 42. minuti a do tada su imali 0 od 0 suteve. Posle toga ono posle povruemna i golovi... Mi sa druge strane samo pokusaj Cazorle i na kraju Gnabrya (izjem ti kada sanse mozes nabrojat)... Ostalo je bilo samo onako bezplanski dodavanje i kidanje zivaca od strane Gervinha... Neku igru Schalkeu nismo dozvolili osim sto bi povremeno Farfan sisao Santosa... Da smo stvorili sanse dali golove druga situacija bi bila! Ovako ako za 15 dana kada je revans uspiju da se konsoliduju u napadu ne vidim razlog zasto ih nebi dobili u Nemackoj???
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

Anderson8
Kontakt:

Post Postao/la Anderson8 » 25 okt 2012, 09:00

Citam ove postove pa se blati i Cazorla, kao treba tu neki igrac da vise trci. Takvog mozes "napravit" a igraci ko Cazorla se rode sa talentom. Ako jedna ekipa od 11 igraca ne moze "istrpit" jednog majstora koji eto po vama ne trci onda **** tu ekipicu. Mislite da Messi trci zatvara prostor il da je Maradona trco? :D Pustite Santija da radi ono sto najbolje radi, a to je igra kad ekipa ima loptu. Sta tu treba dovest nekog Africkog maratonca da trci gole dole bezglavo i vi bi bili zadovoljni!?
Eto isto je tako City bez Silve - bezidejan.
Ne vjerujem da su zadnje dvije utakmice Arsenala izgubljene radi zelje i motiva. Jednostavno se tako poklopilo, Norwitch je jedna premierligaska ekipa i nije sramota izgubit od njih u gostima. Salke se sinoc moze nazvati iznenadjenjem a iznenadjenja se desavaju u fudbalu.
Glory Glory Man United!

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 25 okt 2012, 11:05

slika

Ove letke dijele navijačima koji danas na AGM idu. Bit će kritika i to opasnih.

slika

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 25 okt 2012, 11:39

slika

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 25 okt 2012, 13:43

Nikad ja nisam dizao Vermaelena, jesam Kosa prosle godine i bilo je zasluzeno, dizem i Pera ove jer je zasluzeno, meni nikad Vermaelenovi golovi nisu bolji dovoljni da kazem da je dobar stoper. Dobar ofanzivni stoper, mozda najbolji tako na svijetu, ali ima glupih poteza da je to za nepovjerovati. Koliko puta ga lopta povuce? Pa jucer je to opet uradio.

Sa Salke je jaci sve si rekao. Omaklo im se da dobiju i odmah jaci. Zasto se to nije pokazalo? Jesu li jaci i od Reala pa ipak logicki(kako to ti radis) dobili Borrusiju koja je dobila Real?
Celik!3,2,2.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 25 okt 2012, 14:36

Ivan Gazidis: ‎"Arsenal will be able to compete with the worlds biggest clubs within the next 2 years"
Dakle kad otplatimo stadion, mada ja ovoj ublehi poganoj ništa ne vjerujem. Samo prosipa šuplju mamu mu afričku. Više bih volio da nas neki Bantu crnac iz plemena zastupa i bude nam razvojni direktor nego on, debil ne bi znao šareni burek razvit kamoli klub poput Arsenala.

Dakle recept za iduce 2-3 godine, radujte se kad dobijemo, radujte se kad izgubimo. To je jedini način da sačuvamo zdrav razum. :mrgreen:
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 25 okt 2012, 16:35

Ma od sad se zadovoljavam minimalnim porazom :mrgreen:
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger

Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!

TheVerminator
Kontakt:

Post Postao/la TheVerminator » 25 okt 2012, 16:55

Marsal je napisao/la: Dakle recept za iduce 2-3 godine, radujte se kad dobijemo, radujte se kad izgubimo. To je jedini način da sačuvamo zdrav razum. :mrgreen:
Teško brate, teško ćemo mi ostat' normalni do tad. :mrgreen:
Victoria Concordia Crescit

“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 25 okt 2012, 16:57

Šta je postignuto ovim sastankom? I dalje nam mažu oči i i dalje ćemo bit mrtvi prosjek. Marš u **** materinu iz Arsenala cigani jedni

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 25 okt 2012, 16:58

isad puno gluposti pišete.
Konstatno ova priča ide posle poraza isto ko i prošle sezone al ama baš ista.
nismo nizašta bla bla bla.
a čim počnemo pobjeđivat bićemo najbolji na svijetu.
Sinoć je Bould jedini napravio ogromnu grešku.
Koji K. su mu radili na terenu i Kokelan i Arteta i Ramsey. prva 2 imaju defanzivnu rolu a ovaj ne zna ni sam šta radi.
pa jbt zar se moglo očekivat nešto više od mrtve utakmice.

a najjači su ovi što pišu da je Šalke bolji i da će nas rasut i Njemačkoj xD
Vođa zna.

TheVerminator
Kontakt:

Post Postao/la TheVerminator » 25 okt 2012, 17:00

frankqqqqq je napisao/la:Šta je postignuto ovim sastankom? I dalje nam mažu oči i i dalje ćemo bit mrtvi prosjek. Marš u **** materinu iz Arsenala cigani jedni
frankqqqq brate, ima li išta od Ališe, oglašava li se on? :roll:

Jedino nas on može izvuć' tj. povući malo prema vrhu tabele. Dok su ovi uhljupi tu, teško.
Victoria Concordia Crescit

“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 25 okt 2012, 17:04

Ne daju mu da uđe u upravu jer im ne odgovara neko ko bi ulagao u klub a ne priključio se kranju novca koji klub ima.
Samuel ‏@samuelj29060
Stewart Robson: "I saw Andre Santos at the Copa America, he was Brazil's worst player. He can't defend. Then Arsenal bought him... "

siromah
Kontakt:

Post Postao/la siromah » 25 okt 2012, 20:41

evo haman da smo zainteresovani za jos jednog talenta :D :D
Arsenal želi dovesti 18-godišnjeg napadača Partizana

Marković je jedan od najtalentovanijih napadača u Evropi...

Arsenal želi dovesti mladog napadača Partizana, Lazara Markovića, pišu engleski mediji, ali će se Topnici suočiti s velikom konkurencijom, jer 18-godišnjaka žele mnogi veliki evropski klubovi.

Marković je jedan od najtalentovanijih napadača u Evropi i pored Arsenala, privukao je pažnju Barcelone, Seville, Fiorentine i Rome. Partizan se može već u januaru spremiti za ponude.

Prema pisanju engleskih medija Arsene Wenger ljubitelj je igara mladog napadača Partizana i želi ga već u januarskom prelaznom roku dovesti na Emirates. Marković je nastupima u Evropa ligi pokazao da se može takmičiti na visokom nivou.

Orion87
Kontakt:

Post Postao/la Orion87 » 25 okt 2012, 20:53

Raja ukoliko sati je tekma u subotu i koju sk prenosi....??

Da se moze zalit s baklavom pobjeda i prekid ovog neugodnog niza ..... :lol: :lol:
Dajte malo optimizma,nije sve tako sivo,izacemo mi iz krize kad se stadion otplati :twisted: :twisted:
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: JackW i 11 gostiju.